demonizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1. shadowcraft set gibi bir set mi yapayım yoksa çoğu itemların critical %1 ve attack power verdiği birşey mi yapayım sizce? 2.bloodfang mi daha iyi nightslayer mı?(epic ler içinde) yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bloodfang tier 2 nightslayer tier 1. yani bloodfang daha iyi. ama nightslayerın 5 parça bonusu da pvpde çok etkili. sakın shadowcraft set yapayım diye kasma. toplama yap çok daha iyi olur. hatta ben MC/BWL dışı yerlerden topladıgım itemleri de yazayım fikir edinirsin. Head - Shadowcraft Cap - Scholomance Neck - Will of the Martyr veya Mark of Fordring Shoulder - Wyrmtongue Shoulders veya Shadowcraft Spaulders Chest - Nightbrace Tunic Bracers - Bracers of the Eclipse ya da PvP bracers Gloves - Devilsaur Gauntlets Waist - Frostbite Girdle ya da LBRS Warlord's Command quest ödülü Vosh'Gajin Strand Legs - Devilsaur Leggings Boots - Pads of the Dread Wolf veya Shadowcraft Boots Ring - Painweaver Band yanına da allience isen magni's will veya dm northtan düşen tarnished elven ring. Trinket - Blackhand's Breadth ve Hand of Justice/Rune of the Guard Captain bunlar MC/BWL dışında bulabileceğin nerdeyse en iyi parçalar. umarım yardımcı olabilmişimdir :p[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 15 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşlar paticik bünyesinde bir çok rogue un olduğunu biliyorum, diğer rogue arkadaşlar da birşey yazarlarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 orda yeterli bilgi oldugu kanısındayım sc cap yerine eye of rend al bence %2 crit göz ardı edilemez[signature][hline]Shippy [Bu mesaj shippy tarafından 15 Eylül 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 shoulder için http://www.thottbot.com/?i=15463 ubrs de fire elemental bi boss var ondan düşüyo ya da spaulders of unseen olabilir mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Truestrike'ın çok iyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum aslında, agility+stamina ağırlıklı olan sc veya non-set omuzluklarda en az truestrike kadar AP veriyor zaten. Bunun yanında agility'nin vermiş olduğu diğer özelliklerden de azda olsa yararlanılmış oluyor(crit, dodge, armor vs.). Tek avantajı chance to hit, kötü değil elbette ama yüzük+bow+trinket'la bu açık kapatılabilir.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tabii doğru söylüyosun ama ben sadece AP ye önem verdiimden onu örnek verdim yoksa bi dolu seçenek mevcut sadece örnek çoğalsın seçenek çoğalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 truestrike 24 ap, wyrmtongue 23 agi :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 simdi oncelikle olarak dagger build`misin yoksa sword build mi? eger dagger pvp build`i kullanicaksan o zaman critical yerine attack power agirlikli olmali. cunku ambush ve backstap de critical itemler yerine attack power itemler tercih edilir. sebebi ise zaten talent den critical geliyor. ekstra bir iteme gerek yok. ha eger sword oynayacagim diyorsan o zaman critical veren itemlere yonelmen gerekli. ben pvp dagger rogue oldugum icin imzamdaki profil bir fikir teskil edebilir sana. Attack Power`im buff`siz 818 suan. [signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 16 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Eye Of Rend basligimi dungeon da kullanmaya karar verdim. PvP de attack power daha onemli oldugundan http://www.thottbot.com/?i=51565 basligina gectim boylece Attack Power`im buff`siz 841 oldu. tavsiyem pvp de verdigim linkdekini kullanman.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 16 Eylül 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bana sorarsan , talent buildin ne şekilde bilmiyorum ama , benim rogue ' um assist ağırlıklı , yani birisi bana saldırırsa pek uzun süre hayatta kalamıyorum ama birinin arkasına geçtiğim an her vurduğum damage ortalama 1100 ( Barman Shanker ) , talent konusuna gelince combattan sadece 8 point almanı öneririm , subltety 26 , assassination 17 , benim buildim bu şekilde , Item olayına gelince bu iş çok komplike ve herkesin bildiği gibi emek , sabır isteyen bir iş , benim gibi tembel bir adamsan , craftable setlere basarsın parayı , iyi de olur . Misal benim şu anki ekipmanım Felhide Cap ( Eye of rend düşse deişecek ) , Mark Of fordring ( Onyxia's tooth pendant alabilirsen her türlü daha iyi :) ) Stormshroud set ( Deli gibi Crit bonus , + 3 item set bonusu 2% chance on melee hit restores +30 energy , daha ne diim ) Cape of the black baron , Bracers of the eclipse ( bende yok alıcaz işallah ) , Devilsaur gauntlets ( bu da doomhide gauntlets ile değişecek ) , Blackstone ring , ring of the pentient , ( Quickstrike ring ve don julio's band ile değişecekler .. Ranged attack yerine Satyt's bow var bende gayet te güzel , taa ki 1% crit veren bir bow bulabilene kadar , Belt şu anda Voj Gajin's strand var , Silah olarak Barman Shanker main hand , heartseeker offhand var , belki ileride deiştiririm Edit : Botlar Pads of the dreadwolf ( Backstab damage ambush damage için AP lazım ) [signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin [Bu mesaj Stalkerx tarafından 16 Eylül 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Stalkerx, 16 Eylül 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Bana sorarsan , talent buildin ne şekilde bilmiyorum ama , benim rogue ' um assist ağırlıklı , yani birisi bana saldırırsa pek uzun süre hayatta kalamıyorum ama birinin arkasına geçtiğim an her vurduğum damage ortalama 1100 ( Barman Shanker ) , talent konusuna gelince combattan sadece 8 point almanı öneririm , subltety 26 , assassination 17 , benim buildim bu şekilde , Item olayına gelince bu iş çok komplike ve herkesin bildiği gibi emek , sabır isteyen bir iş , benim gibi tembel bir adamsan , craftable setlere basarsın parayı , iyi de olur . Misal benim şu anki ekipmanım Felhide Cap ( Eye of rend düşse deişecek ) , Mark Of fordring ( Onyxia's tooth pendant alabilirsen her türlü daha iyi :) ) Stormshroud set ( Deli gibi Crit bonus , + 3 item set bonusu 2% chance on melee hit restores +30 energy , daha ne diim ) Cape of the black baron , Bracers of the eclipse ( bende yok alıcaz işallah ) , Devilsaur gauntlets ( bu da doomhide gauntlets ile değişecek ) , Blackstone ring , ring of the pentient , ( Quickstrike ring ve don julio's band ile değişecekler .. Ranged attack yerine Satyt's bow var bende gayet te güzel , taa ki 1% crit veren bir bow bulabilene kadar , Belt şu anda Voj Gajin's strand var , Silah olarak Barman Shanker main hand , heartseeker offhand var , belki ileride deiştiririm Edit : Botlar Pads of the dreadwolf ( Backstab damage ambush damage için AP lazım ) merhaba. kullandiginiz itemler critical agirlikli ama barman shanker kullaniyorsunuz. bu yuzden attack power itemlere yonelmeniz gerekli. attack power degeriniz kac suan? buffsiz tabi[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Şu anda Charda 520 AP var , önemli olan AP değil Crit chance ve ap yi dengede tutabilmek , Barman shankerla bu ekipman çok iyi oldu dediğim eldivenleri de alırsam ve yüzükleri bir eksiğim kalmayacak , 1100 - 1200 arası bi BS damage için AP gerektiği kadar Crit chance te gerekiyor , Cold Blood talentiniz yoksa ( ki bende yok ) vurduğunuz backstablerin crit olma ihtimali diğer talentlardan , ve üzerinizdeki ekipmandan geliyor - ki Shadowcraft setli adamlarin çoğunda crit chance 20% in altında şu anda , zaten Shadowcraft setin ne lüzumsuz bir set olduğunu hala anlayabilmiş değilim , AP e yüklenir de ( Cadavreous Garb +60 AP ) gibi bir tunic alırsam , Stormshroud setten feragat etmem gerekir , ki 2% crit chance ile de ( Stormshroud Leggings ) devilsaur leggings , asla değiştirmeyeceğim parçalardır , çünkü istediğiniz kadar AP olsun , critlemedikten sonra hiç bir espiris yok , sinister ile düz Bs birbirine yakın damage lar vuruyor ..[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 520 ap ile nası 1100-1200 arası vuruyosun onu anlamadım ben. ayrıca dagger buildlerinde denge 20~ civarı crit ve 700-800 arası ap ile olur anca. bu da blue itemlarla kolaylıkla yapılır.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Phlox`a katiliyorum 520 AP dagger rogue icin oldukca az. iyi bir dagger rogue`nin 700+ uzeri ap`i olmasi lazim. critical ve attack power dengesi diye bir sey yok zaten. itemler genelde ya critical vericek sekildedir ya attack power. eger sword build itemlerin varsa ve benim gibi dungeonlarda sadece kullanicaksan critical veren itemlere yonelirsin. ama pvp cok daha farklidir. orada instant kill onemli. bu yuzden attack power a yuklenmelisin. zaten talentinden critical geliyor. ornegin bende suan 841 attack power var ve bu yakinda 900+ ya cekecegim buff`siz degerini. kallavi damage vurabilirsin bu degerlerde ambush ve backstap de.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 http://wow.allakhazam.com/profile.html?109865 en son itemlarım böyleydi.Ben bırakmadan once weaponchange de delay yoktu açılışı adamına göre ambush la da yapabiliodum cheapshot la da.tam değerini hatırlamıyorum AP nin ama 700 den fazlaydı sanırım.Buildimde çok saçmasapan görünen ama işimi çok ii gören bi builddi.[Greandisthas seni de badlands den hatırlıyorum birbirimize yardım edioduk ayaklı kayaları keserken :)].Yeni patchlerle ne değişti pek bilmiorum.Bide shadowcraft set yapmaya çalışmana hiiiç gerek yok.Gayet kolpa :).Bide dagger usersan Muggers belt alabilirsin dagger skilli weriodu sanırım.Off hand e de distracting dagger :).Ben Bonescrapper ı tercih ederdim ama düşmedi ikiside :(... Edit : Greandisthas ın talent build i de benimle aynıymış :) [signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? [Bu mesaj FiTi tarafından 17 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: FiTi, 17 Eylül 2005 00:22 tarihinde demiş ki: http://wow.allakhazam.com/profile.html?109865 en son itemlarım böyleydi.Ben bırakmadan once weaponchange de delay yoktu açılışı adamına göre ambush la da yapabiliodum cheapshot la da.tam değerini hatırlamıyorum AP nin ama 700 den fazlaydı sanırım.Buildimde çok saçmasapan görünen ama işimi çok ii gören bi builddi.[Greandisthas seni de badlands den hatırlıyorum birbirimize yardım edioduk ayaklı kayaları keserken :)].Yeni patchlerle ne değişti pek bilmiorum.Bide shadowcraft set yapmaya çalışmana hiiiç gerek yok.Gayet kolpa :).Bide dagger usersan Muggers belt alabilirsin dagger skilli weriodu sanırım.Off hand e de distracting dagger :).Ben Bonescrapper ı tercih ederdim ama düşmedi ikiside :(... Edit : Greandisthas ın talent build i de benimle aynıymış :) hatirlamazmiyim hatirliyorum tabi :) gormuyordum bende seni gel arada. dedigin gibi shadowcraft bence oyunda niye var hala anlamis degilim. bi de sc set icin o kadar kasiyorlar hayret valla. zaten oldum olasi set parcalarindan haz almadim. sadece isine yarayani alacaksin ama full set gitmeyeceksin.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kendime inanamadım ama bu sabah saat 01:00 sularında accountumu geri açtırdım kuduzca arathi basin e koştum.Benim itemlarda baya gudik kalmış dier insanlara göre.benden çıkan 200 damagelere karşılık insanlardan yediim 600 kusur damageler beni biraz üzdü :).[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: FiTi, 17 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Kendime inanamadım ama bu sabah saat 01:00 sularında accountumu geri açtırdım kuduzca arathi basin e koştum.Benim itemlarda baya gudik kalmış dier insanlara göre.benden çıkan 200 damagelere karşılık insanlardan yediim 600 kusur damageler beni biraz üzdü :). oncelikle hosgeldin :) senin biraz instance yapman gerekli gordugum kadari ile scholomance [ tunic ] / diremaul [ bracers ] / baron run [ cape] / scholomance [ omuzluk ] / ubrs - brd [ ring ] yapman gerekli. onun disinda itemlerin guzel. ama horde oldugun icin inanilmaz iyi rank kasma ozelliginiz var :) direk epiclere cok kisa surede terfi edebilirsin. cunku horde bg lerde koordinasyon bakimindan daha basarili. biz guild olarak gidersek kazaniyoruz ama karma grupla bg alliance da hayal. ayrica profilimdeki basligi istersen bana pm at sana hangi questleri yapman gerektigini anlatirim ayrica quest itemlerini de beraber toplariz eger lazim olursa :)[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 17 Eylül 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eheh canımsın.ya ben aslında sword rogue olmayı istiorum.global cooldown la bizim talentlar biraz yalan kaldı sanırım ama emin deilim.solediin yerler aklımda bu akşam başlıyorum scholo dan.benim istediim tunic tombstone breastplate ama cadaverous(imla,yazım?) armor da olur :).hala emin deilim dagger mı sword mu :).bi sorunum olursa burdan yazarım zaten.en kısa sürede seninle görüşmek,kapışmak( :) ) üzere greandisthas... :)[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: FiTi, 17 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: eheh canımsın.ya ben aslında sword rogue olmayı istiorum.global cooldown la bizim talentlar biraz yalan kaldı sanırım ama emin deilim.solediin yerler aklımda bu akşam başlıyorum scholo dan.benim istediim tunic tombstone breastplate ama cadaverous(imla,yazım?) armor da olur :).hala emin deilim dagger mı sword mu :).bi sorunum olursa burdan yazarım zaten.en kısa sürede seninle görüşmek,kapışmak( :) ) üzere greandisthas... :) rica ederim ne demek. bu arada bi duzeltme yapayim omuzluk icin scholomance demisim stratholme scarlet olacakti o. bence iki farkli build itemleri toplaman senin yararina olur. bende hem dagger hem sword build itemleri farkli ve iki build arasinda switch yapabiliyorum yeri geldiginde. herhangi bir sorun olursa veya yardim seve seve ederim :). kolay gelsin[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyla çok alakalı değil ama profiline bayıldım Greandisthas :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Shadow craft çok gereksiz bir set. Onun yerine yeşil agi-stam veren itemleri kullansan bile neredeyse daha iyi sonuç alabiliyorsun. Mavi itemler ile crit şans yapmaya uğraşırsan 29-30 crite kadar çıkabilirsin ancak HP en fazla 3k olur. Yine mavi itemler ile AP yapmak istersen 750+ AP 3-3.5k+ HP olur bu seferde crit şansın %20 lerde kalır ( talent ile (%50 olur) Epic itemlerin tek özelliği mesela crit yapmak istiyorsan hem 29-30 crit hemde3.7k HP yapabilmendir Epic itemler ile ap yapmak istersen hem daha fazla ap en hemde HP en olur crit şansında %25-27 lere çıkabilir. Bence AP ye o kadar abanmaya gerek yok ( Bazı uçuk itemler hariç 60-70 ap verenler). Agility ve STR li itemler bulursanız gayet güzel apniz olduğu gibi crit dodge vs vs de güzel oluyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hp yi pas geciyorsunuz demishtim mali zaten yazmish. ap crit hede hersey iyide 3k hp ile tek gecerler adami o da var.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Malibu, 18 Eylül 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Shadow craft çok gereksiz bir set. Onun yerine yeşil agi-stam veren itemleri kullansan bile neredeyse daha iyi sonuç alabiliyorsun. Mavi itemler ile crit şans yapmaya uğraşırsan 29-30 crite kadar çıkabilirsin ancak HP en fazla 3k olur. Yine mavi itemler ile AP yapmak istersen 750+ AP 3-3.5k+ HP olur bu seferde crit şansın %20 lerde kalır ( talent ile (%50 olur) Epic itemlerin tek özelliği mesela crit yapmak istiyorsan hem 29-30 crit hemde3.7k HP yapabilmendir Epic itemler ile ap yapmak istersen hem daha fazla ap en hemde HP en olur crit şansında %25-27 lere çıkabilir. Bence AP ye o kadar abanmaya gerek yok ( Bazı uçuk itemler hariç 60-70 ap verenler). Agility ve STR li itemler bulursanız gayet güzel apniz olduğu gibi crit dodge vs vs de güzel oluyor. konuya bi aciklama getiriyim.shadowcraft evet gereksiz bir set haklisin. diger dediklerine gelirsek , critical sword icin cok gerekli evet ama dagger icin critical itemler o kadar da gerekli degil. suan dagger build pvp itemlerim ile ap 841 cri sansim ~21 civari ama ambush ve backstap bakimindan sorun yasamadim. cunku talentimden critical geliyor ek olarak ve benim bu build instant kill uzerine kurulu. zaten zamaninda sende ayni seyi savunuyordun ve critical`in cok gerekli olmadigini dagger rogue icin belirtiyordun bir ara ;) sword build itemler ile cri ~27-28 civari oluyor. HP ise suan ki buildim ile 3.5k+ buffsiz ki bir rogue icin gayet iyidir. zaten ben her ortam her dungeon icin ayri buildler topluyorum tek bir build`e bagimli kalmak iyi degil hic bir zaman. epic itemler ile stamina biraz daha artiyor ama herkes bir khadgars rage yada preamium callidus gibi sansa sahip degil. insanlara epic onerirken bunuda goz onunde bulunduralim. yoksa epic cikiyorda bu insanlar almiyor olayi yok. ;) o yuzden elde edebilecek en iyi itemleri belirttim ve altarnatifler uzerine yorum verdim. suan bizde mc yi temizliyoruz ragnaros a kadar onyxia vs kesiyoruz ama ben asla bir nightslayer seti yapma amacim olmadi olmayacakta. cunku bir chest`i bana hitap etmiyor yada bi eldiveni hitap etmiyor. sadece isime yarayan parcalari alirim ama yaramayini almam. ornegin belt`i dustu ve o belt en iyi epic beltlerden biri ve hic dusunmeden dkp mi harcadim ve aldim. suan bot/omuzluk nightslayer olmak uzere ve baslik bloodfang olmak uzere dkp biriktiriyorum. oncelikli zaten amacim bu 3 item ornegin. not:Ondskan tesekkur ederim. [signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 18 Eylül 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar