thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 sacma bi$i yahu :-P hic korkmadi tek gif le yapmi$la helal olsun da korkacak bi$i goremiyorum ;) hehe[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya biraz düşündükten sonra orası öyle ama mesela birisi gelse sana bak bu çok korkunç diye tanıttığında illede onda korkunç bi yan buluyorsun istesende istemesende bizimkide bu durum oluyor[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Valla yazmi$sini cok korktuk filam diye ben baktim baktim du$undum acaba benmi aptalim neden korkmuyorum falan diye :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hadi lan ben web sitesine ölecek adam değilim[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Türk erkeğini elin conisinin bi web sitesi öldüremez[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 wtf?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | 2 | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: XaYd3r, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: wtf?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | 2 | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | +1[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 nerde gereksız seyler onların pesındesınız ha,nerden buldunuz bu sacma sapan sıteyı, e hadı buldunuz bunu paylasmanın hıcbır anlamı yok baskalarınla[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: kermit_frog, 09 July 2003 15:11 tarihinde demiş ki: hadi ordan sexi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates ehuehe düşüyordum sandalyeden walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi şimdi hepimiz ölücez mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yaşıyomusunuz aloo Ölen varmı bende şimdi baktım korkmadım[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Siz paranoyaksınız galba biraz neki bu niye aptal bi siteden korkuyosunuz ki biri anlatabilirmi neden korktuğunuzu?[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: thanatos, 09 July 2003 20:24 tarihinde demiş ki: Valla yazmi$sini cok korktuk filam diye ben baktim baktim du$undum acaba benmi aptalim neden korkmuyorum falan diye :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 amma korkmussunuz yane korkulacak birsey yok ya gercfekten bakmayi nbole seylere olur biter (Ben bakmadim o ayri konu simdi korkarim flm)[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben öldüm ama siteye girdiğimden değil, sizin yazdıklarınıza gülerken tıkanmışım. Şu anda ruhsal ortamdan yazıyorum tamamını. *! Dur hanım Caps'e basma sakın* *!OOoOoooooOOOo* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 korkmak yada korkmamak yada sazan olmak yada olmamak bunlara bi acıklık getirelim 60 mesajı ad geçmiş artık:) ben bişiden korkmadım korkuyos diip bizi sazan durumuna düşürenler varsa ya simdi konussun yada sussun konusmasın yeter ulan ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 source kodları çok ilşginç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 nası sitedir bu böle ya insanların üstünde piskolojik etkiler bıraksın diyemi yapılmış hehe[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 nedir bu ya işi gücü olmayan bi adam koymuş ölesine şeler ayrıca kim korkar dersen bnce gece 2 de evde tek başına kalmı 5 yaşında bi çocuk belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 öyle şap diyince anlaşılmıyo , web de gezerekn 0101010110 türlü isimlerde sitelr buldum yani anlamlı siteler ASCII ee çevrilmiş bunları buldum sonunda bu siteiy buldum çok gairp bir yer sonra deep e verdim çok etkilenmiş ehue (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 siz hala burdamisiniz biz 2 hafta once korkmustuk siz daha korkuyonuzmu ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 u got seven days kara haber benden gelsin :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 22 July 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar