ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bahsi geçen programı kullanıyorum 1.5 aydır, sıkıntı yaşamadım internet bağlantısında vs., ama başka bir connection problem yaşamaya başladım üstüne, ondan mıdır degil midir çözemedim zaten ama genel olarak program cok başarılı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ankara, 2 haftadır yabancı sitelerde yavaşlama var bazen hiç açmıyo. emule hızı normal, speedtestler normal.. tt çıkışlarında yada bolgesel bi problem var[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Proxy dene istersen :) Bi çözüm olurmu ben kullandığım için giremiyordum İE den hiç bir yere onu kapayınca düzeldi birde mozilla firefox denemeni öneririm[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bir de trky denen progamı yükle bakalım belki dns ile bir sorun yaşıyorsunudur http://serazat.trky.net/trky-dnsayar.asp[signature][hline]For The Emperor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar