AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu yüzden mi 6 saat bg bekliyoruz horde azlığımı var serverde?[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 77+33=110 eheue :P blde horde oldukça az evet[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2 yerine 3 yazmışım :) .Üzücü ve soğutucu bir durum bende kalabalıkdan bekliyoruz saatlerce sanıyorum[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 horde bence yeterince var yani şu ana kadar girdiğim hiç bi bg de max harici horde player görmedim bazen horde kaybetmeye yakın alterac 35 e düşüyo o kadar... ally alterac harici max player zor görüyo ilk günlerde bi AB de görüyodu şimdi oda görmüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=254&factionid=-1&minlevel=40&maxlevel=60&servertypeid=2 40 60 level arası oran %73 ally %27 horde :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 40 - olan kısımdada it sürüsü gibi alliance var zaten ama alliance dan horde a geçenler daha 40-60 arasına giremediyse bilemem PS : lag yüzünden serverı bırakan taraf genelde horde oldu horde çok fazla server değiştirdi kimse burning legion da başlamadığı için horde çok kan kaybetti..[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bunun doğru olduğunu sanmıyorum. O kadarda fark yok..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben çok türk var diye oynuyorum bu şartlar altında hordeye geri dönmem gerekicek.Hmm çok azmış cidden[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence herzamankinden daha yakin oranlar birbirine ama bu oyunda gorduklerimden cikardigim sonuc . eskisinden iyi bence su an bl cok zevkli bir server . zamaninda cok agladik ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 benim bildiim Bl de ally 60 horde 40...[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Doğruluğun geçtim güncelliği bile son derece şüpheli. Örneğin Hordis Moonstar dağılalı baya bir oldu ama hala 92 üyesi var gözüküyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Guild'lerle bir daha dalga geçmeyelim.. [Bu mesaj Qui tarafından 19 Eylül 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla benim karakterim hem korgallda hem bl de gözüküyor. migrateten sonra temizlenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hordish Moonstar BL serverının en çok türk oyuncusunu bulunduran türk guildiydi.Türk oyuncularına yardım etmek için açılmış yardımsever bir guild idik.Senin aklına sözlük gelsin de gülüp eğlen diye açılmadı. Yazı yazarken dikkatli olun komik olduğunu mu düşünüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dikkat ederseniz bilgiler guncel deildir horde tarafının bilgileri eksiktir gibi birşey diyor[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar