Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft realms güncel mi bl %77 ye 33 horde?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horde bence yeterince var yani şu ana kadar girdiğim hiç bi bg de max harici horde player görmedim bazen horde kaybetmeye yakın alterac 35 e düşüyo o kadar... ally alterac harici max player zor görüyo ilk günlerde bi AB de görüyodu şimdi oda görmüyo..
Mesaj tarihi:
40 - olan kısımdada it sürüsü gibi alliance var zaten ama alliance dan horde a geçenler daha 40-60 arasına giremediyse bilemem

PS : lag yüzünden serverı bırakan taraf genelde horde oldu horde çok fazla server değiştirdi kimse burning legion da başlamadığı için horde çok kan kaybetti..[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - Lowbie Warlock
Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak)
Mesaj tarihi:
bence herzamankinden daha yakin oranlar birbirine ama bu oyunda gorduklerimden cikardigim sonuc . eskisinden iyi bence su an bl cok zevkli bir server . zamaninda cok agladik ama ...
Mesaj tarihi:
Doğruluğun geçtim güncelliği bile son derece şüpheli. Örneğin Hordis Moonstar dağılalı baya bir oldu ama hala 92 üyesi var gözüküyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Hordish Moonstar BL serverının en çok türk oyuncusunu bulunduran türk guildiydi.Türk oyuncularına yardım etmek için açılmış yardımsever bir guild idik.Senin aklına sözlük gelsin de gülüp eğlen diye açılmadı.
Yazı yazarken dikkatli olun komik olduğunu mu düşünüyosun ?
  • Yeni Oluştur...