Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mrb hoşgeldin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Ne terbiyesiz bişisin sen ya?
Allah akıl fikir versin. Yapın edin sonra yok şifremi çaldılarda Allah'tan erken kurtartım.
Yok öyle yağma.! Bizde yedik zaten.

Hadi canım soldan soldan güle güle...BoraBora..vs.vs[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
Bu hep böyle olmuştur. Cafede oturdum acc. açık kalmış adam ana avrat..vs.vs

Arcane bi tarihte demiş ki ;
hoşgeldin, tez zamanda ikinci kez banlanıp, senin gibi terbiyesiz olan bazılarını da yanında götürmen dileğiyle

Ay lav yu.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
insight nedir bu sinir?? Akşam Nukemde hacklendi niye ona da bukadar tepki vermioyrsun? yani 10000mesaj atan doğru söylüyorda 3mesaj atan yalan söylüyor diye bi kaide mi var. Yada bi farklılıkmı var?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
gelemedin walla hoş ta, gereksiz sinir insight, gelen geldiği hızla gidebiliyor zaten, önyargılı yaklaşmak pek de dogru bir davranış degil[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Hoşgeldin diyecektim adam yörünge dışı olmuş bilem :D[signature][hline]Hallelujah
x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!!

[Bu mesaj TrTownUser tarafından 19 Eylül 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...