Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ME DUMB! Mehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence onlar insan değil koyun fln olabilir adam bilmiyorsa eger abi ölmezmiyim diye falan sorar ayrıca oyunda lava atlanıp gecilen yerler falan var ama girip olduklerine gore pek biliyo gibi gozukmuyorlar belkide orda öle bişey oldugunu. resmen bodoz bodoz atlayip beklemisler ekrana bakip eee öldüm de demişlerdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadaslar BRD ye geldigimde ilk bana demislerdiki atla burdan ama tasa degil lava yoksa ölürsün dediler manyakmısnız olur mu öle şey nasi ya dedim adamlar atladi gordum öyle atladim bana atla diyince eee sonra napicam olmadım adam bilsin bilmesin adma sadece lava atlayin demiş resmen atlayanlar ya sarhos yada ruyada yasiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bende size bir anımı anlatim.. Bir gün scholo raid grp topluyordum Warior Lazımdı.. Bi turk warior PM attı. abi bende gelimmi diye.. eet gel dedim.. adamın instancelerde fazla bilgisi yoktu.. neyse darkmaster a 3-5 boss kalmıstı.. sıra Yukarıdaki zombie leri kesicektik ve... -Mayweda : kanka şimdi sen mobları pullican ben aoe kullancam ok.. -Warior : Tamam abi.. -Mayweda : Hadi Run bakim.. ( adam mobların arasına daldı boss a kadar koştu. Biz adama şaşkınlıkla baka kaldık we tabiki wipe yedik.. Ama adama kızmak yerine YERLERE YATTIM ) Adama nie mobları çekmedin die sordum.. Cvp : abi run dedin bende run ladım yanlışmı yaptım ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :) ben yanımdaki kim olursa olsun her öenmli adımdan önce 2 kelime ile açıklıyorum ne yapılacağını mesela scholoda arenadaki odalara girmeden evvel oda hakkında 3 kelime yetiyor. Veya bossları yapmadan evvel 2 satır genel bilgi. Ha hata yapılmıyormu? İlla hata oluyor ama uyarmadan hata yaparsa adama birşey diyemezsin ama uyarılıp da yapıyor ise en azından neden? dersin :) Birde scholo başlangıcında merdivenden sola indiğinde alttaki moblar fear atıyor mesela. Bunu her seferinde uyarıyorum raide cunku orda bir fear daha hemen başta bir wipea sebeb olabilir. [Bu mesaj Absolut tarafından 19 Eylül 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 "neden?" de sebepsiz yere terkedilmis sevgili gibi hissettiriyor insani soylediginde hahah. ornegin,dm tribute yapiyoruz.suit bende,hata yaptim ve adamlara aciklamadim,bodoslama girdiler kromcrush'a. neden? neden? diye delirdim ben tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Alakası yok aptallaştırmayla Mesela benim ilk mc girişimde elfin ordan lava atla dediler ? Sonra ben ne diyo lan bu dedim 10 kişiye sordum hepsi aynısını dedi ve atladım. Oyun fantastik ayrıca brdye giderkende lavlara doğru atlıyosun böle şeyler varken atlamaları çok normal[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar