Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başardım!!!!

arina

Öne çıkan mesajlar

said:
cuytherock, 17 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
helal beaa.. benim de gaza ihtiyacım cok var.. ama çok gaza ihtiyacım var.. kimse vermiyor :)

yürü be koçum kimtutar seni yürü George W. puşt gelse sallama yürü hade aaslanım be ayrılda gel(biraz beygirce mi oldu?):D:D:D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 18 Eylül 2005 07:19 tarihinde demiş ki:
olum , sevdiğiniz biri varsa söyleyin sevdiğinizi ona.
sonradan pişman olmayınız.
pişmanlık daha kötü bak...

kermit kermit duy sesimizi işte bu bağıran paticiklerin sesleri[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

seagle mantıksız düşünmeyin Allah aşkına ya, söledide noldu cocugun götünü kaldırmadan öteye gitmedi şuan... yedeğimde var hede hödö ayağına giricek sevgilisiyle kavga edince dicek bu beni seviyo nede olsa niohoho..

ben bu yuzden herşeyimi paylaşırdım sevgilimle.. asla yalan sokmamaya çalışırdım aramıza. ha o sölemişmidir sevgilisne bilemicem tabi orasını ama sölemediği ortada bana göre..

yani tekrarlıyorum saç-ma-lık.. olmuş bikere. o cıktıgı kız yerine düşünüp kendinizi koyun.. Aşkmdan ölsemde çıktığı olan bi kıza (eski sevgilim değilse) o şekilde bi yaklaşımda bulunmam.. günahtır yazıktır..

daha fazla üstüne gitmeyede gerek yok =)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

başardım derken duygularımı ona söylemeyi başarmamdan bahsetmiştim.aslında şu andaki durumuma bakılırsa çok pozitif bi başlık olmuş ama=)sonuçta karşısına geçip bi şeyler söyleyebilmem bile benim için bi cesaret örneğiydi[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Elde ettiğin başarının sana ne mağlubiyetler getirebileceğini göz önüne aldınmı derdim ama bazen durum fiziksellikten çıkıyor mücerret bir duruma dönüyor, ve biz hala insanız bulunduğumuz atmosfere bu gerekçeden dolayı iyi veya kötü tepki veya tepkiler veriyoruz, buda o durumlardan bir tanesi olsa gerek, ki olmasıda gerekiyordur.Umarım bu atılganlığının bedelini onda veya başkasında hak ettiğin gibi alırsın.Ubidiyet bizimle olsun ne diyebilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yaptığın bir işe yaramaz, yarasa da çocuğun gözünde - puan alırsın. Şahsen Öyle bir durumda olsam (Bence Çoğu erkek için geçerlidir; istisnalar kaideyi bozmaz!)
1.Kız Arkadaşımı ne kadar seversem seveyim içime bir şüphe düşer,
2.Yedekte biri var diye ayrılma durumlarında rahat olurum pek sallamam,
3.Eğer çıkarsam zaten seviyor diye senide pek sallamam,
4.Vay beee ne erkekmişim diye bi yerlerim kalkar.

Kusura bakma ama durum böyle, yapmışsın bir yanlışlık, olsun platonik aşkı çok iyi bilirim, insanın kafası tam olarak çaılışmaz.[signature][hline]Mutlu biten aşk yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

arina içini rahatlatmak için söyledin de, nasıl sevgi oldu bu şimdi? bencil bir sevgi sanırım ehe.

bunu bir kıza yapmak çok tehlikeli değildir ilişkisi açısından ama erkeğe yapmak tehlikelidir ki bunun temelinde kadın-erkek doğası yatar. erkek sürekli döllemek istediği için, döllediği kadın sayısını maksimize etme gibi bir dürtüyle dolaşır; bağlanır ama kolayca da koparılabilir. kadında ise döllenme ve çocuk dünyaya getirme dürtüsü vardır, bu yüzden tek kişiye daha rahat saplanır ve bağlılığı dışardan gelen bir tepkiyle kolay kolay yıkılmaz.

şimdi yukarıda verdiğim, hafif dayanaksız, tabiri caiz ise bir taraftan sallama teze göre, sen bir kız olarak uzun ilişki yaşayan bir erkeğe açılırsan, onun kafasını çok daha fazla bulandırırsın. çünkü zaten uzun ilişkiler, evlilik, vs erkeğin doğasına aykırıdır, sen de gidip iradesi sayesinde bağlı kalmaya çalışan erkeğe "bak ben de varım" dersen, sopayı hakedersin.

yaptığın sevgiden de ayırabileceksek, bir insana yapılacak şey değil. yani sevsen de, sevmesen de.. bir nevi bilinçsizce pislik yapmışsın.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...