arina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet sevgili patiler,başardım.neyimi?5 aydır hoşlandığım ama sevglisi olduğu için aramızda hiçbişey olamayan çocuğa açılmayı sonunda BAŞARDIM.tamamen arkadaşlarımın gazı sayesinde oldu.bugün onla ilgili olarak kendimi çok kötü hissediyodum ve baya moralim bozuktu,arkadaşlarımda bana teselli verdiler ve en iyisini söylemem olduğunu anlatarak beni ikna ettiler.bende gittim söyledim.o harika bi insan o kadar anlayışlı ve tatlıydıki!!!tabi bensadece artık içimde tutamadığım için hislerimi söylediğimi,onu kız arkadaşından falan ayırmak gibi bir planım olmadığınıda söyledim.'merak etme,senin nası biri olduğunu biliyorum'dedi çok tatlı bi gülüşle.(biz zaten kendisiyle,çok yakın olmasada arkadaştık) sonuç olarak tabiki bi kızarkadaşı olduğu için aramızda bişey olamaz ama ileriki zamanlar ne gösterir onu bilemem.ben kendimi artık çok rahat hissediyorum ve oda çevresinde onu seven birileri olduğunu biliyo!!!gelirgelmez hemen size yazdım.bakalım ne olcak???[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ehh ne diyelim Allah sana bağışlasın :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: arina, 16 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: evet sevgili patiler,başardım.neyimi?5 aydır hoşlandığım ama sevglisi olduğu için aramızda hiçbişey olamayan çocuğa açılmayı sonunda BAŞARDIM.tamamen arkadaşlarımın gazı sayesinde oldu.bugün onla ilgili olarak kendimi çok kötü hissediyodum ve baya moralim bozuktu,arkadaşlarımda bana teselli verdiler ve en iyisini söylemem olduğunu anlatarak beni ikna ettiler.bende gittim söyledim.o harika bi insan o kadar anlayışlı ve tatlıydıki!!!tabi bensadece artık içimde tutamadığım için hislerimi söylediğimi,onu kız arkadaşından falan ayırmak gibi bir planım olmadığınıda söyledim.'merak etme,senin nası biri olduğunu biliyorum'dedi çok tatlı bi gülüşle.(biz zaten kendisiyle,çok yakın olmasada arkadaştık) sonuç olarak tabiki bi kızarkadaşı olduğu için aramızda bişey olamaz ama ileriki zamanlar ne gösterir onu bilemem.ben kendimi artık çok rahat hissediyorum ve oda çevresinde onu seven birileri olduğunu biliyo!!!gelirgelmez hemen size yazdım.bakalım ne olcak??? :)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tebrik ederim :) insight'ın dediği gibi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tebrikler :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 zor günler seni bekliyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: zor günler seni bekliyor +1[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ahaha jacabo direk kötü yanından bakıyorsun Bi sus keyfini çıkarsın ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok aynısını yaşadım da ondan dedim neyse tabi 1 2 gün güzel geliyor heh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: zor günler seni bekliyor bugün çok mutluyum hiçbişekilde moralim bozulamaz=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki: yok aynısını yaşadım da ondan dedim neyse tabi 1 2 gün güzel geliyor heh Ayrılınca topic açar diyorsun yani :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm evet ilk bi kaç günden sonra şu durum vuku bulacak 'eee söyledim neden bişey olmuyor.. yaaa!'[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yaptığın yanlış bir hareket. Sevgilisi olan bir insana duygularını anlatmak hoş bir durum olmasa gerek. Bence duygularını kalbine gömmeliydin.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sonra kederinden ölseydi ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Böyle durumlarda duygular inanılmaz hızlı ve kafa karıştırıcı bir şekilde değişir günden güne, bir gün mutlu bir gün üzgün. Keyfini çıkar :)[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: arina, 16 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: oda çevresinde onu seven birileri olduğunu biliyo!!! said: arina, 16 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: bakalım ne olcak??? Bu ikisini yanyana koyup düşününce aklıma şundan başka bi cevap gelmiyor: çocuğun poposu tavan yapacak..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 16 Eylül 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aynı şeyi erkek yapsa dayak yer.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 niye yesin dayak ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: zor günler seni bekliyor kesinlikle. çünkü yaptığın iyi birşey değil aslında. o çocuk da anlayışla karşılamış olsa da. aklında yer edecek ve ilişkisini etkileyebilir bu durum. istediğin kadar ayırmak istemiyorum ben dese*n de söylemendeki gizli amaç o değilmiydi biraz da olsa ? belki o da beni.. bilmemne gibi bir düşünce ile. şu an kız arkadaşından ayrılıp sana gelmesini istemiyor musun? o çocuk da bilio işte bunu.kolay gelsin geçmiş olsun. edit=harf hatası*.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 16 Eylül 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @slay eğer söylemesem ben acı çekcektim.okuldaki her günüm rezil gibi mi geçsin?en azından söyledim artık rahatladım.bundan sonrasını bilemem.eğer o kızarkadaşını gerçekten seviyosa ayrılmaz.ben ondan pek fazla bişey beklemiyorum,sadece içimi rahatlatmak için söyledim[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kız arkadaşını seviosa ayrılmaz dediğin, beni seviyorsa ayrılır ile denk. başarmışsın evet.ya o çocugun kız arkadaşı ile ilişkisini, ya da sizin aranızdaki ilişkiyi berbat etmeyi başardın da hangisi zamanla görürsün artık. çocuk şimdi senin ondan hoşlandığını bile bile nasıl senin yanında rahat etsin ki ? ediosa bi problem vardır zaten. ki sonra da gurur yapma ilgilenmiyo diye.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Syl çok dooru dionda bazen içinde tuttunmu dert oluo bi laf vardır s**trı yiyince rahatlarsın diye belkide bu felsefeyle yola çıkmıştır ama genelde benim dediğim abazan erkeklerde oluo(kendimden bilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bi biz bulamadık :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Opel'ler bir sanat harikasıdır sevmeyen varsa o da bir karga bokudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hayırlısı. rahatlamışsındır az çok. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla kız arkadaşıma 3 kez açınıldı zamanında. üçüne de yol vermesini izledim. kıskancım filan ama , yani güvenirim de. karışmadım , bitti gitti.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar