Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu klip ,bir filmden alıntıydı galiba, filmin adını düşünüyorum kaç gündür, bilen varmı acaba?[hline]Gwaihir,the Windlord.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ah blıodum unuttum.. 1970 lerde cekilen filmin bi sahnesinin birebir aynısı cekilmis bu klip icin..meshur bi filmmis ama ne :o ntv dede yazmıstı bi ara o filmin adı..hay alla..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hadı ya oyle ımıs ılk defa duyurum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 klibinde $arkininda sonu cok ho$ :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hangi klip yaw ?[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 filmin adı death pointti galiba[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 audioslave'in son klibi "Show me how to live" adlı parçaya çekildi.Klipte "Vanishing Point " filminden esinlenilmiş görüntüler var.Oldukça güzel olmuş.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 uzun zamandır aralıksız audioslave dinlerken birden mtv'de klip görünce sevindirik oldum hehe. hala gösteriyo mu bilmiyorum ama saat başı fresh olarak çıkıyodu...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: WurkacTuRk, 21 July 2003 19:58 tarihinde demiş ki: audioslave'in son klibi "Show me how to live" adlı parçaya çekildi.Klipte "Vanishing Point " filminden esinlenilmiş görüntüler var.Oldukça güzel olmuş.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk Teşekkürler wurkaç :)
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Dextra, 21 July 2003 20:24 tarihinde demiş ki: uzun zamandır aralıksız audioslave dinlerken birden mtv'de klip görünce sevindirik oldum hehe. hala gösteriyo mu bilmiyorum ama saat başı fresh olarak çıkıyodu... evet hala gosteriyolar :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Benim tv'ye bağlanan kablo zortladığı için mtv'siz kaldım.ordan burdan duyup kazaa'dan indiriyoruz napalım ;)[hline]ymumcuoglu Grandmaster Mumcu
Öne çıkan mesajlar