EarS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hey maşallah hiç penalty olmadan hem hp hem agi arttırabilecekler öeh bir de movement impairing effectleri %15 şansla resist etmeye yarayacak talent ta varmış [Bu mesaj EarS tarafından 30 Temmuz 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 lol, her seride birseylerin crit sansini arttirma talent'i mevcut, bu da guzel be. kicimiza kicimiza critleri saydircak hunterlar artik. bu talent aciklamasindan sonra test serveri acilir umarim, canim rogue oynamak istiyordu ne zamandir.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darina Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 talentlar güzel ama marksmanship gene patates olmuş hiç değişiklik yapılmamış.O survival da gördüğünüz imba talentlar icinde scatter shot ve hawk eye dan vazgecmemiz gerekecek.41 yrd olayı bitti gibi yani.Counterattack da yok pvp de gene sıcışız yani.Aptal traplere aptal resist ler geldigi icin de survival da bi sürü resist talenti eklenmiş.Blizz saçma sapan kafa karıştırıcı bi sürü iş yapmış bence.İnşalla son hali bu degildir talent tree nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gercekten dıkkatlı bakınca cok ımba gelıo wryn stıngın anlamını survavılın sonunda olmasını anlamadım trueshot auranın sonuna koysalardı guzel olabılırdı ama o olay bızı gercekten cıkmaza suruklıcek onun yuzunden baya skıllı bosa harcamıs gıbı olcaz. Edit:Battı talentler Battı! aklım almıyo bıseyı yapmaya calısıyom dıerı gıdıo bana bıraz yardım edersınız artık talent yapmada cunku cok kararsız kaldım [Bu mesaj Blinky tarafından 30 Temmuz 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o wrym combattayken kullanılmıyor galiba pek mantıklı görünmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kacan adami yakalamak icin iste, biliyorsun adam kacincabir yerden sonra combattan cikiyorsun. Ayrica savasi ilk sen baslatiyorsan cok büyük avantaj[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Çok feci olmuş :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 30 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arkadaşlar dikkatli okuyalım yahu.. Aimed shotun cast timeına bakacak olursanız neredeyse yarıya indirilmiş, attack speed+3sec castken, artık sadece 3 sec cast daha büyük bişe olabilimi abi dağıtırım vallahi. Oyoyoyo Trueshot aura da bufflanmış gördüünüz üzre[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Şimdi sıra geldi druide :P Çok şey bekliyoruz efenim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Druid e sizce ne gibi iyilestirmeler gerekli?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Feral'ın başta aşağı değişmesi gerekli. Cat formun güçlenmesi gerekli. Bearforma biraz dps verilmeli... Zaten blizzardın yapıcaz dediği de bunlar :) [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 30 Temmuz 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Intimidation 137 Mana100 yd range Instant cast1 min cooldown Command your pet to intimidate the target on the next successful melee attack, causing a high amount of threat and stunning the target for 3 sec. Bestial Wrath 206 Mana100 yd range Instant cast2 min cooldown Send your pet into a rage causing 100% additional damage for 15 sec. While enraged, the beast cannot be stopped by any means. NERF HUNTER direk cloth class ları katletmek için koymuşlar [Bu mesaj EarS tarafından 30 Temmuz 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 true auranın ve 100 de xx bonusun fazlasıyla karşılığının survival da albiliyoruz eğer bir hesap hatası yapmadıysam... ve pirvanın dediği gibi!!! direk 3 sec cast time !!!! dehşet! beast kullananlarda çıkacaktır kesin güzel talentler var ama bana göre değil şahsen ben tru shottan direk vazgeçtim tek derim 41 yard olayının çıkmaza girmesi çünkü feda etmem gerekiyor. ayrıca wyvern sting başlangıç değil pvp de sonraki aşamai trap/ trap / ws mesela koyun araya ne isterseniz :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 iyi artık insanlar hunter ı free honor diye görmez artık. hoş çok değişen bir şey yok aslında insanlar genel bakıyor sanki o talentların hepsi alınabiliyormuş gibi :) yazıkki hepsinin alınamadığını anlayamıyorlar.. şu an yapılan eskiden tek 1 tür (marksman)olan hunter a 3 seçenek sunmuş olmaları(bm,marksman,survivalist). hala oynaması en zor classlardan biri olacak. kötümü yaptılar? tabiki çok iyi oldu. wyvern sting çok gereksiz geldi şahsen hunter zaten yakalama konusunda en iyi classlardan biri onu almaya değmez. bm dede wrath ın pet i unstopable yapması çok iyi olmuş. petsiz savaşıyorduk pvp lerde her zaman.. survival treesinde çok iyi şeyler var ama 31 yapınca scatter yada intimidating shout alınmıyor = no spell interruption :( şimdilik bu kadar. daha patch in çıkmasına var oyüzden değişiklikler olabilir. oturup template e kafa patlatmaya değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 NERF HUNTER!!!11!! Abi su an aglamak istiyorum. Hayallerimdeki karakteri sirf samar oglani ve oynamasi monoton diye birakmistim. Napsam, 55 e geri dönüp 60 lasam mi gnome warriorumdan sora :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o değilse survival son oku çok hoşuma gitti ama 31 marksman 20 survival gideceğim için göremeyeceğiz maalesef. ama güzel olmuşuz artık shamanları rahat rahat avlarım ehaheahe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 31 mark 20 surv devri kapandı artık tueshot anlamsız bence[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Eğer agi % 15 bonus u base+equipment dan sonra ki agi ye bonus veriyorsa çok kullanışlı ve size 50-60 civarı agi sağlıyor, trushot ı gereksiz hale getiriyor direk =p tabi takıma yararım olsun diyorsanız o başka Rank 3 trueshot aura 100 melee ve ranged attack bonus (30 yard değil 45 yard alan etkisi var artık) Rank 3 wyvern da 12 saniye uyutup 600 dmg veriyor 12 saniye sonunda , yanlız anlamadığım bu süre zarfında dmg alırsa vatandaş 600 dmg den kurtuluyormu kurtulmuyormu =p Bu patch cidden süper olacak 60 hunter 60 druid im var 2sinede buf geliyor hahahaha[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ahaha harika ya:D valla sevindim hunterlar adına inanılmaz olmuş ama kendi adıma sevinemiyorum tabi :D ama hakkaten blizzardın cloth userlara bir garezi var hehe. druid zaten imbaydi bi de onu mu bufflicaklar şimdi de lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Udinen, 31 Temmuz 2005 06:15 tarihinde demiş ki: 31 mark 20 surv devri kapandı artık tueshot anlamsız bence 30 - 21 de anlamsız olduğu kesin bence o bir talent en iyi verebileceğin yer true shot yanılıyorsam söyle...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 marksmanship kapandı diyosunuz ama survival dan % 15 agi bonusu alınca hawk eye a vericek talent kalmıo .% 15 agi extra armor extra crit chance extra dodge chance daha fazla atack power ile TSA yı ezmiş durumda .Kesinlikle marksmanship talentlarının düzeltilmesi lazım.Counter atack da yok scatter shota talent verdiginiz zaman bu sefer range bonusdan olusosunuz.Blizz gene saçma bi iş yapmış bence herkez survival tree de bizi survived edicek talent yok diye aglarken gitmiş survival treeye marksmanshipe benzer talentlar koymuş.Trap resist olayını getirerek talent point harcayarak bu saçmalıgı hunterların çözmesini istemiş.Son hali umarım bu değildir talent treenin [Bu mesaj Darina tarafından 31 Temmuz 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dıelımkı talent bu oldu. bole bı talent kullandık(sahsen ben kullanıcam) Beast Mastery talents :0 Marksmansip talents:20 Concussive Shot:5/5 Lethal shot:5/5 Aım shot:1/1 Mortal shots:4/5 Survavıal talents :31 Humanloid Slaying:3/3 Beast slayıng:2/3 Wind clip :5/5 Entrapment:4/5 Survavist:5/5 Surefooted:3/3 Lightining REflex:5/5 Killer İnsict:3/3 Wryn sting:1/1 ben sahsen bole bı talentle pvpımı aklımdan gecırdım. adamı gordum frost trap kurdum. wryn stıngı attım. aım cektım yaklastı frost trapa gırdı yıne wryn attım ardından aım attım. ardından yenıden wrym.baktın cok yaklasıyo arada conssıve shot. bu bole surer.yanı anlıcagınız 600 600 bıde wrynın rank 3 tekı 600 u olumcul yapar hunterı.zaten yaklastıklarında wınd clıp. eger benım gıbı dusunur we denerlerse blızzard yetkılılerının wryn stıng we dıer talentlerde ayarlama yapıcagından emınım. cunku cok sakat bı class halıne gırdık :D edit:bı yondende cok guzel oldu aslında artık butun hunterlar marksmanshıpe gıdıp aynı stratejıde olmucak. eger talent bu olursa ben surwavıal a gıtım karsıdakı beast masterye gıdebılır ,yada tank archer gıbı survavıalda guc weren talentlere werıp marksmanshıp abanabılır.yanı hunter artık playerına gore degısen bı class olcak [Bu mesaj Blinky tarafından 31 Temmuz 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya tamam trap resistliyo da abartısız şu ana kada 100 den fazla trap kurmusumdur resistlerenler 1-2 kere moblar 1-2 kere playerlar oldu hiç resistlenmedi haa yanlız bi warriorla pvp yapıyodum arkadaştı adam 4. trapime yakalandığı zaman resistledi yani ben bunun için tutup talentimi trape felan harcayamam. zaten pvp fanatiği bir insan da değilim olsa ne olacak olmasa ne olacak (BG, PvE, Grup pvp - 2v2 5v5 önemli benim için) ben verdiğim damage a bakarım bi gelsin talentler üzeridekilere göre bir bakacaz arkadaşın dediği gibi agility bonusun nereye eldiği önemli 0 dan geliyosa TSA ya gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 frost trap in içine dot varken girince trap ten direk çıkar bi kere ordan olmaz dediin. sonra ooc olduğu için wyvern sting dövüş başladıktan sonra yapman karşındaki oyuncuya kalıyor. ayrıca sting olduğu için dier stingleri kullanamıyorsun bunu yaptığında. sonuç olarak bana sorarsanız 31 talentları çok güçlü deil ama olması gerektiği gibi. -- 2 min cooldown varmış ayrıca wyvern sting in. [Bu mesaj ermynorac tarafından 31 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu cok kotu koyar ıste. 30 sn olsa yıne ıyı ama 2 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar