DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ehh,ben naapacam şimdi,angel hadi geridönebilirde buffy tamamaen bitti,başlama şansı yok,öfff ne bölümdü bea,kaçıranlar 3'te ekran başına çünkü her buffy severin izlemesi gereken spr bir bölüm(spoiler yapmayalım izlemiyenler olabilir:-p[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Rutin:Angel bölümüne yazarsan iyi olur.. angel olduğuna bakma karışık gidiyor :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne zamanmış tekrarı 3 te hangi gün[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 sezon sonu değil mi bu ya cnbc-e reklamlarda öyle diyodu neyse 3 te izleyelim bakalım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 oley bitti bi tanesinden daha kurtulduukk:D[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Tekrarcılar ekran başına. *gong'u çalar*[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bayar şimdi kitap okıyım daha ii.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 izledim aksam 8 de ama garip bi son oldu..cnbc-e ye gore sezonun son bölumu yane en son bolum deıl.. ee nası olcak smdı.. buffyden yaratılan dawnie mi yeni buffy fln olcak..o zaman kimi nasıl bafilicek merakla beklioruz..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 dawn yönetir yaş ta tutuyo hem :P bence demigod olarak geri döncek buffy :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 o sürekli ağlayan-sızlayan dawm çıkıp slayer olursa karizma kalmaz,buffyde öldü ölü kalsın ne bu ya,onun yerine angel'ı geri getirsinler o daha karizma,bu arada giles elemanı nasıl öldürüo heheh:)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 willow kral olsun herkesi yonetsin atlasın zıplasın vs vs.. dizinin son bölumundede bana bi french kiss versin ıoadsufysfhdsfplsş..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 asıl ben kral oliim,willow hareme zuhahhhrahrhahhahrhr[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Buffy döncek.. P.s:Bir tanıdık söylemişti nasıl dönceğini fln ama heyecan olsun söylemicem..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Tabiki döncek iki sezon daha olduğu bilinen bir gerçek hehe. Ama nasıl döneceği önemli :D Diğer grup elemanlarına ne olacağı önemli. Çok keskin değişimler olucak öbür sezon.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 July 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 willow yine lezbo kalırsa sıçarlar bence kızın karizmayı düşürdüler bence özellikle o kara büyüleri kullandıktan sonra lezboluk işi bozuyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Giles orda Ben'i neden gebertti onu anlamadım..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ohoo buffy dönmesini bilir zaten alışık bikaçtır dönüp duruyo ölüp ölüp diriliyo. 2 sezon daha var aha işte burda yazıyo. Ayrıca Giles Ben'i nolur noolmaz diye öldürdü çünkü general vardı ya bi tane o da demişti eğer haps olduğu erkek vücudu yok olursa oda yok olur diye o yüzden.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ohoo buffy dönmesini bilir zaten alışık bikaçtır dönüp duruyo ölüp ölüp diriliyo. 2 sezon daha var aha işte burda yazıyo. Ayrıca Giles Ben'i nolur noolmaz diye öldürdü çünkü general vardı ya bi tane o da demişti eğer haps olduğu erkek vücudu yok olursa oda yok olur diye o yüzden. Ayrıca buffynin tekrarı pazar günü. Ha bide willowa hastayım abi ne büyüler yapyıo öle hele son bölümde tarayı geri getirirken çok karizmayadı. Yukarıdaki mesajı yanlışlıkla attım mesajı göndere bastım sonra durdurup bidaha bastım (bağlantı sux takıldı) [hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| [Bu mesaj godzilla112 tarafından 21 July 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar