MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadaşlar ben normal takılıyorum bilgisayarda zırt diye bi pencere açılıyo. "bilmemne tarihinde hedehodo üzerinde FROM konumundan TO konumuna ileti" diyo. altında da "STOP! Windows Requires immediate attention." yazıyo ve uzun uzun antispy bilmemne falan reklamı yapıyor. şimdi her türlü spy remover la taradım bilgisayarı yok bulamadı birşey. anladığım kadarıyla sorun svchost.exe üzerinde. çünkü kapattığım zaman bu meret çıkmıyor. şimdi neyapmalıyım ben?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 winNT mimarisinde isen >> run >> services.msc >> messenger service >> disable >> stop.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yerim o mimariyi.. Neantherdal Technology mimarisi.. Sen git bilmem kaç sene öncenin bsd ftp daemonunu al, sonra nt mimarisi. hey alllam. bu sabah daha da bir gıcığım mse.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sharky ve MS ... :) imkani yok bir kere olsun gecinsinler...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ehem gecinemesede yonetiyo MS buyuk ihtimalle MS serverlari giciklik yapti ondan kil gene eheheh[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar