Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Knight Online'ye başlama kararı aldım. Bilgili bana bazı oyun ile ilgili genel bazı konularda yardım edebilecek birini arıyorum. Oyunu nerden çekicem ? Hangi server'de oynayacağım nerden, nasıl başlayacağım ? Yardım edebilecek, yol gösterebilecek yardımsever bi pati ö.m atarsa sevinirim.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben olsam başlamam. :) Usko da başlama. iki değerli madde bence.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Başlama hocam,aman. Kaşınıyosan,çoluk çocukla uğraşıcak vaktin ve sabrın varsa,yada kendi arakdaş takımın varsa lvl kasacak(çünkü paso lvl kasıcan) o zaman başla.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 belasını arayan KOda bulur :-p (sakınnn başlamayın :yapma: )[signature][hline]Kısalttım :D
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gel ben sana ögreteyim lvl 15 de 3 tane nova at :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hmm..[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mavi, 18 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Hmm.. Saçma mesajları görmezden gelidiğini sayarsak yazılanları dinlemeni öneririm. Kafa ağrısı oldu artık oyun. Çok saçma insanlar doluştu. HATE TURKS diye clanlar kol geziyor neredeyse :P MMO bölümünde bir sürü oyun önerisi var. Birini dene bundan uzak dur :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Wow'a başla..[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Vazgeçtim başalamaktan sağolsun 4-5 arkadaş ö.m yolladı bu konu ile ilgili sanırım hack olayları ve 14-15 yaşındaki velet'ler kirletiyormuş ortamı. Wow'a başlayamam adam gibi türk ve ücretsiz sunucu yok.(sanırım) başlarsam orjinal sunucu'sunda başlarım buda çok para + orjinal kutulu oyun.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ücretsiz oyunların hepsinde (ücretsiz olması nedeniyle) bu tür şeyler var zaten. Wow dışardan alırsan biraz daha ucuza gelir ve bir arkadaşınla ortak alabilirsin mesela. (Ama aynı anda oyunda bulunamazsınız.)[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Başlama abi UO da nasıl millete küfür ediyorlar burda 10 katı var, yaş ortalaması 11 uğraşılmaz.. Omerta oynayalım gel seninle =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Milo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 neden başlamasın malezya server ına gir veletler orda yok aklıbaşında oyuncular var genelde hem o da beleş. KO sadece usko degildir :)[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar...
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Jabba, 19 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Başlama abi UO da nasıl millete küfür ediyorlar burda 10 katı var, yaş ortalaması 11 uğraşılmaz.. Omerta oynayalım gel seninle =) Omerta nedir bilgi ver biraz =)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kısaca online mafya oyunu(bende başlamıştım kimvurduya gittim :) )[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz
Öne çıkan mesajlar