Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online'da bilgili biri aranıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Knight Online'ye başlama kararı aldım.

Bilgili bana bazı oyun ile ilgili genel bazı konularda yardım edebilecek birini arıyorum.

Oyunu nerden çekicem ?
Hangi server'de oynayacağım nerden, nasıl başlayacağım ?

Yardım edebilecek, yol gösterebilecek yardımsever bi pati ö.m atarsa sevinirim.[signature][hline]
Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...

Mesaj tarihi:
gel ben sana ögreteyim lvl 15 de 3 tane nova at :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 18 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Hmm..

Saçma mesajları görmezden gelidiğini sayarsak yazılanları dinlemeni öneririm. Kafa ağrısı oldu artık oyun. Çok saçma insanlar doluştu. HATE TURKS diye clanlar kol geziyor neredeyse :P MMO bölümünde bir sürü oyun önerisi var. Birini dene bundan uzak dur :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Mesaj tarihi:
Vazgeçtim başalamaktan sağolsun 4-5 arkadaş ö.m yolladı bu konu ile ilgili sanırım hack olayları ve 14-15 yaşındaki velet'ler kirletiyormuş ortamı.

Wow'a başlayamam adam gibi türk ve ücretsiz sunucu yok.(sanırım)

başlarsam orjinal sunucu'sunda başlarım buda çok para + orjinal kutulu oyun.[signature][hline]

Mesaj tarihi:
Ücretsiz oyunların hepsinde (ücretsiz olması nedeniyle) bu tür şeyler var zaten. Wow dışardan alırsan biraz daha ucuza gelir ve bir arkadaşınla ortak alabilirsin mesela. (Ama aynı anda oyunda bulunamazsınız.)[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Mesaj tarihi:
Başlama abi UO da nasıl millete küfür ediyorlar burda 10 katı var, yaş ortalaması 11 uğraşılmaz..

Omerta oynayalım gel seninle =)[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
neden başlamasın malezya server ına gir veletler orda yok aklıbaşında oyuncular var genelde hem o da beleş. KO sadece usko degildir :)[signature][hline]K.Mltn
bir de banlamasalar...
Mesaj tarihi:
said:
Jabba, 19 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Başlama abi UO da nasıl millete küfür ediyorlar burda 10 katı var, yaş ortalaması 11 uğraşılmaz..

Omerta oynayalım gel seninle =)

Omerta nedir bilgi ver biraz =)[signature][hline]

Mesaj tarihi:
kısaca online mafya oyunu(bende başlamıştım kimvurduya gittim :) )[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

• Yeni Oluştur...