nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 frostwhisper da AV yeniden eski haline gelmiş, millet 2günde soğudu AB den[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kaybolmayan av istiyoruz...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Enginar, 18 Eylül 2005 15:04 tarihinde demiş ki: raid grubu olmayan av lerde priestlerin ve druidlerin heal yapmasini bekleyemezsiniz sonucta adam vurdugu kadar hk alıyor. :) Peki ya raid grubundaki tek priest "i'm shadow, i wont heal" derse napıyoruz tam olarak? :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben genelde liste bası olmaya calısırım ilk 5 e falan girerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 the mealstorm mu ne ole bi realmde bi char satın aldım.. neyse.. sabah kalkıp aV sırasına girdim.. hemen scholo.. strat baron.. Dire maul north and east aksam da mc yaptım.. saat suan gece 02:00 bakıyorum 10 saattir queue deyim.. ah bl gozumde tütüosun :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar