Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates of the Caribbean [ HELP ]


kingpin

Öne çıkan mesajlar

bende o oyunu almak istiyorum ve onun videosunu izledim yani oyun fln oynuyolar ya gigada skyturkteki adam yelkenlerini indiriyodu herifin bide adamın arkasına doru gitceksin yani adam yan döndümü sana baya bi top ateşine tutuyo arkada pek top yok yelken indirmek için saçmaları dene bide adamla savaşırsanhani yukardan görme olayı varya gemi baya küçülüyo ilkindeki gibi öyle kapış (hepsi anonim)[hline]Build your army and Declare war to innocent with me.
Happy is the one who says i'ma Turk!
|||i=icq||| === |||m=mail|||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak o oyun cok taktik gerektiriyor, adam sana yanini donerken aci azalticaksin arkani veya onunu doneceksin bodozlama girer gibi adama, gemilerin sag sol arka on capraz noktalari kor noktalar , dusman gemisinin surekli caprazinda kalip ates edersen sana ates edemiyor, bi de skillerini reloading ile accuracy ye ver. Aslinda baslarda bordalamak en mantiklisi cunku bordaladigin gemiyi alabiliyorsun , bi de oyunun basladigi yerde jungleda bir magara var orda bir kilic buluyorsun falcion diye 25-29 arasi vuruyo onu alirsan cok rahat edersin.

Seadogs 1 daha guzeldi questler falan olarak, ama bu oyunun grafikleri manyak guzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başlarda korsanlar saldırır sadece. Görevlerden veya ticaret ile iyi para kazanıp büyük bir gemi alana ve birkaç iyi skill alana kadar savaşlardan kaçın..
Yada korsan gemileriyle diğer gemilerin yaptığı savaşlara girebilirsin, kazanması daha kolay..[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
yaz okuluna kafam gırsın
Ben Diyorum ki:
+1


[Bu mesaj Ozan tarafından 15 July 2003 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok doğru önerilerde bulunulmuş. Oyunun başlarında bordala. Kılıç yeteneğinede asılmışsan zaten en çok yapman gereken bordalamak. Açıkçası bir gemiyi batırmak büyük kaynak ısrafı. Bence her gemiyi önce yelkenlerini parçalayarak hareketsiz bırak. Sonra kıç kısmına yanını verip adamları azalt. Sonra da bordala.
Oyunun en zor kısmı deniz savaşları. Level atladıkça gemini daha iyi idare edebileceğin skille yüklen. Böylece manevra kabiliyetin yükselir ve gemiyi daha rahat idare edersin. Ayrıca para kazanmak için genelde dükkanlarda verilen ufak taşıma görevlerini de yap. Sana görev verildiğinde gideceğin limana mutlaka satacak mal da götür. Hangi limanın neyi aldığı günlüğünde yazıyor.
Oyun ÇOK ÇOK iyi. Ama iyi bir grafik kartını yoksa deniz efetklerini unutun.
Son olarak... Fırtınada rüzgarı arkanıza almaya dikkat edin. Gemiyi kontrol edince o ekrandan çıkma seçeneğini açılıyor ve tecrübe puanı da alıyorsunuz.
Sevgiler :)[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
But old warriors do not die alone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

F2'ye basınca gelen ekranda "character" bölümünden arttırılıyor. Ekrandakileri direk üstünden ekliyosun. Birde altta puanların yazdığı yerden soldakine basınca başka bir skill ekranı çıkıyor ordan da onu ekliyorsun
Trade olarak tek diyeceğim Oxford'un üstündeki iki parça Fransız adasından 5-6altına(birim) Silk al hepsini İsla Mule (sanırım böyle yazılıyor)adasından 26altına sat.. Bildiğim en karlı olan bu

[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
yaz okuluna kafam gırsın
Ben Diyorum ki:
+1


[Bu mesaj Ozan tarafından 15 July 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mağaradaki kılıç o kadar önemli değil..Ben o mağaraya girmedim bile.. Sadece satıcılarla sürekli alışveriş yaparsan daha iyi kılıç bulursun, her ada ziyaretinde bir-ikisini dolaş neler var bak derim..[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
yaz okuluna kafam gırsın
Ben Diyorum ki:
+1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Block tusunu kullanmassan kesin keserler. Blocksuz oyunu oynamayi dusunmeyin bile. Surekli blockta kal sonra tam iskelet attackladiktan sonra sen yap attagini gene blocka gec, iste o kilici almassan sen blocklasan da hp n gidiyor dayanamiyorsun. Ben o kilici aliyorum sonra melee skilline hic puan vermiyorum goturuyor. Puanlari accuracy ile cannon ( reloading ) e ver.

Abilitylerde de bir tane reloading special ability var onunla vermedigim gemi kalmadi, %50 reloading hizini artiriyor , ki zaten bunu almak icinde %20 reloading speed i alman gerek, 2si combolaninca 3 saniyede bir doluyor toplarin.

Bu arada cok toplu ve hantal gemiler yerine Brig , Corvette gibi cok hizli ve donus kabiliyeti olan gemileri tercih edin, Cunku buyuk geminin govde buyuk oldugu icin adamlarin her attigi top sizi vuruyor zaten falafos oluyorsunuz bir sure sonra.
Brig , Corvette gibi gemiler hem kendi classlarina gore kucuk, hem daha cevik ve hizlilar. Ayrica top sayilarida yeterli. Gemilerin HP sine bakip bu gucludur mantigi yapmayin cok taktik var oyunda.

Manowar diye bir gemi gorurseniz baliniza, yanina gidin ve boy farkini gorun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Manowar oyun içinde görülüyor mu? Ben sadece sonunda gördüm, 2battleship gitti onu ele geçirene kadar .Bir daha başlarım valla oyun içinde alınabiliyorsa[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
yaz okuluna kafam gırsın
Ben Diyorum ki:
+1


[Bu mesaj Ozan tarafından 16 July 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hım bi de silahlara gelince, o mağrada diilde satıcılarda yatağan buldum ben bi kere, çok da iyi blok/damage oranı uzun bir süre kullanabilirsiniz bulursanız.

ondan sonrada medieval bi kılıç çıkıcak kabzası v şeklinde, o da benim bulduğum en iyisi idi. 9000 altın civarı 7 commerce le[hline]divine sarcasm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aramaya devam edin, daha iyi kılıç ve silah bulursunuz..
Kaleden ateş etmek o ülkeyle ilişkilerin kötü demek.Genelde gemilerine saldırınca veya senaryo gereği olur..İşte o korsan adasına gidip handa girişin hemen solunda oturan bir elçi midir nedir ondan var senin için para karşılığında ülkelerle ilişkilerini düzeltiyor..[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki:
yaz okuluna kafam gırsın
Ben Diyorum ki:
+1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler kaptanın ismini değiştirme veya tipini değiştirme ve autorun kimsede yoktu dimi
Bide silki ve sandalları yandaki redorana satıyosun.
Bi soru daha kralın verdiği görevi yapmaya çalışıyorumda arkadan bizim olan yere gittim ordan nasıl gidicem ya yol sadece light hosue gidiyo bide mine alanına.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me.
Happy is the one who says i'ma Turk!
|||i=icq||| === |||m=mail|||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...