Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni rakı albumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okul nedeniyle malumm ara vermiştim patiliğime.ama dayanamadım..yeni rakı albumu cıktı..bi arkadasın abisi tekelden almıs..daha dogrusu rakının yanında vermişler.ama tekel ana bayiilerinde var sanırım..sadece dinlemelisiniz...
-elveda meyhaneci
-agora meyhanesi
-yesil gozlerinden muhabbet kaptım
-bu aksam butun meyhanelerini dolastım istanbulun(ismi yalnıs olabilir)

her neyse..sanat muziği dinlemek isteyenler icin de ii olmus..bilindik pek agır olmayan makamlar varr..tavsie ederimm[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
vodkayla ters etki yapar aman dikkat.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
yaw "istanbul sokakları"nın bulunduğu bi cd bulsam ben hemen alırım.. bi türlü bulamıorum onu..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
said:
Succubus, 17 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
yaw "istanbul sokakları"nın bulunduğu bi cd bulsam ben hemen alırım.. bi türlü bulamıorum onu..
valla bende cok aradım ama bulamıyorum ya..:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
said:
irin, 18 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
said:
Succubus, 17 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
yaw "istanbul sokakları"nın bulunduğu bi cd bulsam ben hemen alırım.. bi türlü bulamıorum onu..
valla bende cok aradım ama bulamıyorum ya..:(

ya hayatımda 3 defa meyhaneye gittim arklarla o 3 ündede sadece o şarkı için gittim.. sözlerinin ve istanbul un geçmesinin baya bi önemi var bnm için ehehe
  • Yeni Oluştur...