irin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 okul nedeniyle malumm ara vermiştim patiliğime.ama dayanamadım..yeni rakı albumu cıktı..bi arkadasın abisi tekelden almıs..daha dogrusu rakının yanında vermişler.ama tekel ana bayiilerinde var sanırım..sadece dinlemelisiniz... -elveda meyhaneci -agora meyhanesi -yesil gozlerinden muhabbet kaptım -bu aksam butun meyhanelerini dolastım istanbulun(ismi yalnıs olabilir) her neyse..sanat muziği dinlemek isteyenler icin de ii olmus..bilindik pek agır olmayan makamlar varr..tavsie ederimm[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gerçekten yapmışlar mı bunu ya? hemen alırım valla :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Loras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben de istiyorum. ben de. :p MEY baya akıllı işler yapıyor ya, seviyorum adamları. Ben etrafı araştırmaya girişeyim ehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 harbi süper olmuş, gerçi benim vardı öyle 4-5 albümüm cdlerde ama olsun bakalım onlarınki nasıl hüzünlendiricekmi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla var..gercekten cok guzelll[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben vodkayla dinnerim :D[signature][hline]
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 vodkayla ters etki yapar aman dikkat.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaw "istanbul sokakları"nın bulunduğu bi cd bulsam ben hemen alırım.. bi türlü bulamıorum onu..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Biri bana bulup yollarsa cok makbu;le gececek... 5 milyona normal postayla atarsiniz:)[signature][hline]Bal adam...
irin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Succubus, 17 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: yaw "istanbul sokakları"nın bulunduğu bi cd bulsam ben hemen alırım.. bi türlü bulamıorum onu.. valla bende cok aradım ama bulamıyorum ya..:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 rakı sevmem ve içmemde şarkılar çok hoş :) efkarlı gecelerde dinlenesi şarkılar[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Agora meyhanesi süper :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahah süper ya. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım istanbulun'u bülent ersoy ya da müzeyyen senar söylemiyosa 5 pr etmez yanlız..bi ara adnan şenses de güzel söylemişti ama..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: irin, 18 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: said: Succubus, 17 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: yaw "istanbul sokakları"nın bulunduğu bi cd bulsam ben hemen alırım.. bi türlü bulamıorum onu.. valla bende cok aradım ama bulamıyorum ya..:( ya hayatımda 3 defa meyhaneye gittim arklarla o 3 ündede sadece o şarkı için gittim.. sözlerinin ve istanbul un geçmesinin baya bi önemi var bnm için ehehe
Daniel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 rakımı aldım suan İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben süper tam rakılIk dinleyin.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 müzeyyen senar - ormancı olmadan içilirmi be.var mı albümde acaba?[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Öne çıkan mesajlar