dildoman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 slm forum paticik in güsel insanları[signature][hline] Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nickin güzel değl abijim ama hojgeldin.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hoş geldiniz.. garbıç bölümümüze bekleriz.[signature][hline]zebani.. Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ayıp ama teador... sanki abuse olayının içine ettn gibi bir his var içimde[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorumCusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 18 Eylül 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ehuhehe sabah bende yanlıs goruyorum falan zannettim:D:D adam tam kasmıs...post kasmanın ALlahını yapmıs..insan biraz gizliden yapar...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ayıp ama cidden, 2 ya da 3 günlük süre dilimi içinde 30 tane yeni gelenler başlığı açılmadığına göre, 3 sayfa önceki hoşgeldin başlıklarına cevap yazmanın mantığı nedir, günah degil midir bu???[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: TeadoR, 18 Eylül 2005 10:57 tarihinde demiş ki: hos geldin sevilmiyorsun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hosgeldin.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :)[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 otomatiğe bağlamış bu şahsiyetler galiba (insancıklar diyecegim ama kimseyle kapışmak istemiyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 slmm[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mrb yaf ! yazmayın selam filan. adamın biri bu topici var uplamak , aslında topici açan çoktan gelmiş olmak.e anlayın artık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yok abi, başlık tarihine bakmadan teker teker elden geçiriyorlar, ben de cinnet geçiriyorum burada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Alıntıla
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hosgeldin aramıza:D[signature][hline]...We Be Burnin... Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mirabaa[signature][hline][b]Banada Plz[b] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.