tyreal_ilwenio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 merhaba paticik selamlar arkadaslar. Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 merhaba tyraeal[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mrb..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! [Bu mesaj Loli-pop tarafından 07 Eylül 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mirabaa[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Alıntıla
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tyrande ile bir akrabalığın yok dimi :) eheh $aka bir yana merhaba ve iyi eğlenceler..[signature][hline]Gerekli $eyler Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hoşgeldin ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hosgeldin ben unaccompanied nasıl kasış dimi:D oyuzden unac yaptım ve bu siteyi cok seviyorum ve yarısmacı arkadaşlarıma basarılar dileyecek kadar kotu bir espri kabiliyetim yok(avrupa yakasından alıntıdır )[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 slm:)hoşgeldin[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hoşgeldiniz[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hojgeldin[signature][hline]... that's me in the corner... Alıntıla
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hoş beş.[signature][hline]Please wait... Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Koniçeva. Yada öyle bişi :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hoşgekdin :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 mirabaa :tebrikz:[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hosgeldin kardes[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aloha![signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Alıntıla
tyreal_ilwenio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu arada Tyrande ile akrabalıgım yok. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 rumuzunu beğendim I KİSS YOU!!![signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 slms[signature][hline]Pessimist Style Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.