Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kimin bu parça ismi nedir ?[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Çelik - Yazıklar Olsun [ Bizim olsun :P ][signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Çekelim hemen :)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçında rüzgar Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Şimdi öyle uzakki geldiğim yollar Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz Bir çocuktum sevmiştim Avuçlarımda aynalar Gayret et güzelim elini uzat Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 @Christoph_Vassel dussokagı..valla dus sokagının dinlemediğim sarkısı yokh...hastasıyım onların..benim ilahım onlar..hatta bu sarkısı benim favori sarkım[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh [Bu mesaj unac tarafından 18 Eylül 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Düş Sokağı :tup:[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hoşçakal da dinleyiniz. DSS ruulz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ulan dur ben yine dss ye gömüyüm kapağı...artık akşama kadar:D...bi başlıyorum en az 30 şarkısını dinlemeden bırakmıyorum[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bi de Demir Demirkan dan -kahpe yi verelim ağır kaçmazsa eğer[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hatırlıyor musun kim oldğunu hala hissedebiliyor musun ne zamandı farkında mısın yokluğunu? arasan bulur musun kaybolduğun yerleri gündüzün geçtiğini farketmedin bile anılar sinemasında bilr bilet almışsın bu gece ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor hala aynı soruyu soruyorsun kendine bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında boğazında yıllanır bir düğüm umrurunda mı zamanın senin küskünlüğün için öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile olup bitenleri seyredersin öylece yalnızsındır kabalıklar içinde kisme bilmez kim daha iyi bilir ki bir ses vardır çöer her şeyi yasaktır duyamazsın bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında boğazında yıllanır bir düğüm... Nev - bazen. bittim eridim.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bende demin dinledim o sarkıyı tesadufe bakh sonra zor u dinledim[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sabah sabah bu kadr bunalim yeter ya ben gideyim bjk - fb maçına.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aşk zamansızdır , bir sabah gider yanından Acı çekmekten mutlu olmak herşeyi güzel kılan Aşk... Mutlu sonlar arama boşuna Hayat zaten bir hikaye , yarım kalan... Mister No - Aşk[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar