Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bir an için çıksa Hayaımdan Yanık tenli omuzunda Haykırsam maziden, uzaklardan Şu anda yanımda Deniz rüzgara karışmış güneşte Martı sesleri vardı gülüşlerde, Gülüşlerde, Gülüşlerde... Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Bir an için çıksa Hayaımdan Yanık tenli omuzunda Haykırsam maziden, uzaklardan Şu anda yanımda Deniz rüzgara karışmış güneşte Dalga sesleri vardı gülüşlerde, Gülüşlerde, Gülüşlerde... Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden Gizlice - Gece gece darlandım yine. Neden geldin aklıma ya. hey gidi hey.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 offfff offfff şarkıya bakmeeee LyricZ yeri buramı bunun[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . . :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 teomandan dinledik...gemiler..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Teoman değil. Orhan Atasoy...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende o versiyonu yok..orhan atasoy.. o yüzden teomandan dinledim..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu şarkıyı orhan atasoy dan bir dinle. asıl o zaman aşık olursun bu şarkıya.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya mavi üzgünüm konunun içine etmek gibi olmasında bende bi parça sözü c/p etmessem ölcem :p sen bu şehrin en gizli köşesi ben bu şehrin en gidilmez sahili sen bu şehrin en bilinmez sokağı ben bu şehrin en çıkılmaz yokuşu bu şehrin ışıkları kıskandırır tüm yıldızları bu şehrin yağmurları hiç unutmaz aşıkları ben bu şehrin en profesyonel yalnızı ben bu şehrin en müdavimi ve arsızı ben bu şehrin en profesyonel yalnızı ben bu şehrin en azılı aşığı yalnızım... sen bu şehrin en varılmaz limanı ben bu şehrin en geçilmez köprüsü sen bu şehrin en yıkılmaz kalesi ben bu şehrin en karanlık kuyusu bu şehrin ışıkları kıskandırır tüm yıldızları bu şehrin yağmurları hiç unutmaz aşıkları ben bu şehrin en profesyonel yalnızı ben bu şehrin en müdavimi ve arsızı ben bu şehrin en profesyonel yalnızı ben bu şehrin en azılı aşığı ben bu şehrin en profesyonel yalnızı ben bu şehrin en müdavimi ve arsızı ben bu şehrin en profesyonel yalnızı ben bu şehrin en azılı aşığı yalnızım...[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Normalde mp3 download etmekten yada başkasıyla paylaşmaktan nefret ederim. Ama bu şarkı gerçekten çok özel ve herkesin dinlemesi gerektiğine inanıyorum Özellikle Teoman denilen kişinin "tuvalette ıkınır gibi" söylediği versionu yüzünden çoğu kişi bu şarkıyı Teoman kişisinin sanıyor ve Orhan Atasoy'dan habersizler... Buyrun çekin ve şarkıyı "gerçek" haliyle dinleyin Tıkkıdı Birde Zerrin Özer'in gerçekten mükemmel sesiyle dinlemek isteyenler : Tıkkıdı[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 18 Eylül 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bende bu aralar deli gibi bunu dinliyorum... [spo1=Kerim Tekin]Bu haince veda niye Cok sevmistim olesiye Ateslerinde hicranim Yandim kavruldum Huzunun denizinde kaybolup gittim ya Tuzakta askin bana Kandim kahroldum Canimin baharinda Yok olup bittim ya Bu gidisi aklim almadi Yuregim yine yarim kaldi Ateslerinde hucranim Yandim kahroldum Huzunun denizinde kaybolup gittim ya Tuzakta askin bana Kandim kahroldum Canimin baharinda Yok olup bittim ya Haykirsam dunyaya Askimi bir solukta Sende mi cekip gittin bunu ben hak etmedim Hani sensiz bir hicim demistin ya[/spo] [signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 18 Eylül 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 18 Eylül 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eski hatun geldi aklıma..[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aklına getirmek istedikten sonra insanın aklına eskiyle ilgili neler gelmezki... Kiminin aklına iyi şeyler gelir, kiminin aklına kötü şeyler. Benim aklıma genelde kötü şeyler geliyor. Galiba yaşadıklarımdan yeterince ders alamadığım için. Sonuçta eğer aklına geliyorsa sen istediğin için geliyordur.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tam silemiyorum kafamdan. gereksinim duymuyorum ama aklımın bir ucunda 1 yıldır duruyor.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 silemezsen yeni ilişkilerinede farkında olmadan büyük zararlar verirsin.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 verdim zaten. ondan sonra hayatıma 1 yıl içinde 9-10 ilişki girdi ama bazısı onu unutmak içindi bazısı ise bunun zararına uğradı.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ona geri dönebilme ihtimalin varmı peki?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kesinlikle yok.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o zaman nereye kadar hem kendine hem karşındakine bu acıyı çektireceksin? Olayın içinde olmadığımız için "unut" demek bize kolay. Hatta "kolaysa siz unutun lan" filanda diyorsundur içinden. Ama mutlaka,o yada bu şekilde unutmak zorundasın. Herkes geçmişindeki sevgililerini kesinlikle unutmak zorunda. Unutmazsan mutlu olamazsın... Onunla güzel şeyler yaşamış olabilirsin, belki haketmediğiniz bi sebepten ayrılmışsınızdır ama bu karşına ondan daha iyi bir insan çıkmayacağı anlamına gelmezki. Eğer sürekli onu hatırlarsan karşına çıkan fırsatların ve doğru insanlarında farkına varmayabilirsin. Unutmamanın en kötü etkiside bu değilmidir?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 MAVİ GEL ANASINI SATIM MSNE DERTLEŞİCEM AGLATTIN BENİ ÇEKECEN CEZASINI[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tamam kapatalım konuyu.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sen beni sevmekten gidince, ben bana borclu kaldim.. ya sen bana fazla geldin, ya ben sana az kaldim.. gitme bir adim öteye gülüm, bir adimda gurbet olur! gitme bir nefes öteye gülüm, her nefes hasret olur!!! ask yasaklandi artik halka acik yerlerde, el tutmak yol aciyor diye hesapsiz susmalara,kaldirdik tüm tutusmalari.. yasak kelime bunu yapmak, yalan söylemek mecburi ve serbest! artik yagmur sonralari toprak kokmak yok! tomurcuklanmak günah ve bir insan yüzü yüzünden yüz gün ardi ardina uyumamak..kimse ölmesin diye kimsenin aklindan her sevdanin verdigi sözü geri alin..günesi ayi hatta hic bir tabiyat olayi sahit gösterilmeyecek hic bir sevdaya!ne deniyorsa onu atacakalar ve süresi 24 saate cikarilacak meskun hallerde aglamak.. sen sesini alip gidince, ben burda dilsiz kaldim. ya sen bana fazla geldin, ya ben sana az kaldim! gitme bir adim öteye gülüm, bir adimda gurbet olur.. gitme bir nefes öteye gülüm, her nefes hasret olur!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oof of...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 orhan atasoy'un gemiler'ini fazla sevmedim..daha hoş birşey bekliyordum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 offffffffffffff offfffffffffffffff unutmak kolaymı kolaymı küçüğüm ayrılık ölümden beter be küçüğüm kızımız olacaktı çektin gittin kızımsız yollardayım.... keske erkenden uyumasaydımda bu topiğe katılsaydım tam benlik topicmiş... (orhan atasoyu indiriom)[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 unac, izel-kizimiz olucakti mükemmel. dalıyorum gidiyorum bu parçada.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İnanmam inanmam yalvarma inanmam sana İnanmam yalvarsan yakarsan ölsen yoluma Haydi git işine git ne olur burda bırak Yalvarmaa... Vedasız gidişini unutmam unutamam Yalvarmaa.. Usulca sokulup seviyorum seni demiştin Sakın bırakma bir daha dayanamam demiştin Nasılda inandım bana yalan sözler vermişsin YAZIKLAR OLSUN SANA.. İnanmam inanmam yalvarma inanmam sana İnanmam yalvarsan yakarsan ölsen yoluma Haydi git işine git ne olur burda bırak Yalvarmaa... Vedasız gidişini unutmam unutamam Yalvarmaa.. Usulca sokulup seviyorum seni demiştin Sakın bırakma bir daha dayanamam demiştin Nasılda inandım bana yalan sözler vermişsin YAZIKLAR OLSUN SANA... Bu şarkı beni Bitirdi, Bitiriyor, Bitirecek..[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar