Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk gün gözlemleri.

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Pop burda barda dans eden ve müzik yapanlar var ve bu onların oyundaki işi yani... Entertainer lar

Birbirinden değişik dans çeşitleri ve hepsi birbirinden çeşitli içlerinde birbirinden değişik melodiler filanda olunca Ao ile kıyaslamak pek mümkün değil açıkcası... Ben zaten bara girince beni çıkaramıyolar bardan hehe

Sırf öyle orda durup yerimde sallanmıyım diye Entertaining train ettim hehe bende kendi çapımda dans örenmeye çalışıyorum...

haa söylemişken ekliyim öyle dans et diyince edemiyosun... öğrenene kadar deniyosun figurleri hehe çok zevkli be
işteyim zaten aklımda paso oyun var damarıma basmayın DAYYT :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 21 July 2003 17:26 tarihinde demiş ki:
Yalnız zabrak danscı hatunlarda cok guzel dans ediyor haklarını yemiyelim :) , hatta gecen gun cantinada arka kısımlara cekildik bir zabrak danscı kızla :).[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '

HAHAHAHHHAA Levent abi zabraklarda pek seksi katılıyorum... kel boynuzlu ama seksi işte napalım yiğidi öldür hakkını yeme :D

Ama öyle arka köşelere çekilirken veya biraz karşılıklı kur yapmaya başlayınca aklıma direk karşımdakinin sakallı bıyıklı bilgisayarı başında oturmuş geyik bi arkadaşımız olabilceği aklıma geliyo o noktada bütün heyecan bitiyo bende LOL :lol:[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...