Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 makinenin özelliklerini yazsana bi.. ona göre upgrade düşünüyorum.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Nasıl istiyorum şu oyunu oynamayı, bi bilsen urza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 oha.. acaba swg yi almasam mı :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yani seninkini kasıyosa bunlar kime yapmışki. Hemde overclock felanda yapmışın. Bende tatilden dönünce yeni pc alıcam ama sanırım onda bişi kasmaz, athlon 2600+ radeon 9800pro 512ram (belki 2 tane olur), kasmasın canım artık :)[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: -coLdwind-, 17 July 2003 00:46 tarihinde demiş ki: oha.. acaba swg yi almasam mı :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Bende PIII 866 512 sd 133 mhz ram 64 md ddr geforce2 var sehir ici dısında gayet rahatim , sehir icinde can sıkıyor biraz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 benim p4 1600 512 ram gf fx 440 tüm detayları kapadığımda şehir içi bile pvpye girebiliyorsun son gelen patchle :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 urza gozunu korkutma milletin:) sende sehirde kasiyordur heralde o olayda bugun cikan patchle baya azaltildi[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de Rot-Balans sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: UrZa, 17 July 2003 00:38 tarihinde demiş ki: -Oyuna artisan başlamak çok mantıklı. Artisan oynuyorsan saçların 1 haftada beyazlaşacaktır :),çünkü oyundaki maden sistemi her gün farklı madenler çıkarmana yöneltiyor seni.Yani 1 gün çıkardığın madenle öbür gün çıkardığın maden asla aynı değil.Çünkü madenler tükenebiliyor galaksi genelinde.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bu oyundan pek kolay vazgecemeyecegız sanırım su an oyunun tum ozellıklereını full gosterecek kart neredeyse yok gıbı o yuzden onumuzdekı 3 sene ıcerısınde aldıgımız her yenı grafik kartında gordugumuz her goruıntude vaaaaaaaayyyyy be dıerek dumurolacagız. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Oyuna artisan olarak baslayin diosunuzda para kastik dielim baya ne ise yarar ki sonucta 1 char acmio muyuz her server icin mesela savasci charlara para transferi de yapamicaz tabi oyun boyunca hep maden mi ckarcaz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 para için mission'dan iyi kaynak yoktur.. şehirlerde mission terminalleri var.. bi kaç kişi beraber gidince hem zevkli hemde kolay oluyor mission'lar.. para bölünse bile genede yeterince para giriyor cebe.. artisan ların 2. bir para kasma yeri de bazaar.. her serverda bir char açabiliyorsun evet ama 250 sp ile.. 3 tane tam profession alabiliyosun.. bu yüzden oyunda para yönünden çok bi sıkıntı olmuyor.. bu arada bi aksaklık olmassa bu sabaha doğru ilk türk smuggler olarak karşınıza çıkıcam:)) çok mutluyum:))[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ha bide söylemeyi unuttum.. npc lerin bazıları size "Job" veriyor.. herifin işini yaptığınızda yüklüce bi miktar credit alıyorsunuz zaten.. yani oyunda para elinin kiri oluyor:)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hepsi iyi güzel de bu ne yahu: "Oyunu oynayanlar gördüğüm en yardım sever insanlar. " LOL bu kadar da olmaz Urza SWG alana Urza dan başka bi oyun hediye kampanyası ne zaman başlıo ? lol en yardım seven insanlar swg de öbürleri kaka lol[hline]NO REMORSE BEEYYYBİİİİİİİ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: arcane, 18 July 2003 00:40 tarihinde demiş ki: hepsi iyi güzel de bu ne yahu: "Oyunu oynayanlar gördüğüm en yardım sever insanlar. " LOL bu kadar da olmaz Urza SWG alana Urza dan başka bi oyun hediye kampanyası ne zaman başlıo ? lol en yardım seven insanlar swg de öbürleri kaka lol[hline]NO REMORSE BEEYYYBİİİİİİİ!!!!! Mesela hastanede bedavaya iyileştiriyorlar,entertainerlar da bedavaya iyileştiriyor,bedavaya training yaptırıyorlar ve ayrıca zor durumdaki herkese herkes yardım ediyor.Lamer görmedim şu ana kadar :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: codmaster, 18 July 2003 01:12 tarihinde demiş ki: Mesela hastanede bedavaya iyileştiriyorlar,entertainerlar da bedavaya iyileştiriyor,bedavaya training yaptırıyorlar ve ayrıca zor durumdaki herkese herkes yardım ediyor.Lamer görmedim şu ana kadar :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Oyle diyosunda gecen gun hastaneye gittim iyilestirdiler cepte para yoktu Tip veremdim delikanlilara neyse cıktım gidiyorum arkadan adam tell atti hemen o kıcını buraya getir ve bana tip imi ver diye !! .. Onun dısında birde artisan olmaya deginmek istiyorum Code arkadasin dedigi gibi saclariniz 1 gunde beyazlasir artisan olursanız tabi beyazlasıcak sacınız kalırsa yolmaktan geriye kalan .. Ben Novice Architect im ve 3 kere charimi silme asamasindan dondum , cunku habire maden ler degisiyor kaldırılıyor filan .. habire harvester yeri degistir power yetistiremiyorsun vs vs .. cok zor bir is artisanlik cidden eger sabriniz varsa olun derim ve oyun icinde beni bulun size yardim ederim her konuda bilg olarak , gerci Paticige Artisanlik icin yazı yazdım newbie rehberi olarak ( reklam oldu galiba :) ) , neyse oyunda bana /tell Enaxa atin hemen yardim ediyim , Naboo-theed deyim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 -Oyun tam anlamıyla dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu. <---kişiye göre değişir -Gördüğüm en iyi grafikli mmorpg.<--- Doğrudur -Gördüğüm en iyi düşünülmüş mmorpg.<--- Kişiye göre değişir -Gördüğüm en detaylı mmorpg.<--- Detaydan ne detayı EQ da ki detaydan fazla detay olduğunu nasıl 1 günde anladın?(EQyu savunmuyorum EQ çok detaylı diye oynamaya devam etmedim ) -Grafikler hakkında tartışmaya gerek yok.<--- Doğru -Ilk günü geçirmek biraz zor arayüz kullanması çok kolay ama alışması zaman alıyor.<---- kullanması kolaysa niye alışması zaman alıyo? Bu tam yalan gördüğüm en kötü arayüzlerden biri bence... -Oyuna artisan başlamak çok mantıklı.<--- Buda çok göreceli Urza için Çok doğrudur am :P -Oyunu oynayanlar gördüğüm en yardım sever insanlar.<--- Yalan bazıları cevap bile vermiyor -Server'lar gayet iyi kablo ile 200-250 ping arası alıyorum<--- Ewet ping sorunu yaşamadım -Tek dezavantajı makina canavarı olması benim makinayı bile felç etti meret.<---- İşte buna sonuna kadar katılıyorum sakın ama sakın full detail oynamayın 2gig ram ve çok süper bi işlemciniz yoksa Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... [Bu mesaj Blackice tarafından 18 July 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 O tip isteyen adam önce xp kazandığı için şükretsin..Bena valla ne entertainerlardan nede mediclerden hiç öyle bir tepki gelmedi.Ancak tabi yardım edip de teşekkür etmeyen falan oldu.Zaten ben şahsen kendi yaramı kendim iyileştiriyorum hem survival xp alıyorum.Yada yanımda Madturk varsa saolsun o iyileştirir,yoksa zorunda kalmadan hastaneye gitmem.Ama tabi cantinada takılmak zorunda kalıyorum,hem muhabbet hem müzik :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 urza kac fps aliyosun??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Hahahah ne bok atıcam abi ben oyun kötü demiyorum ki oyun bencede çok güzel oldukça iyi planlanmış bi oyun... Ama sende biraz insaflı olda abartma yani hehe İstediğinde herkes Teach için koşuyo seni çok sevdiklerinden değil "Teach" etmeden "Master" olunamıyo ondan herkes koşuyo yok ben teach ediyim diye tabii... Herkes beleş silah dağıtıyo adamın yaptığı silahı kullandığın zaman senin öldürdüğün yaratıklardan oda belli bi XP kazanıyo oda ondan... Yoksa SWG yi oynayan oyuncuların AO, DAOC veya SB oynayanlardan bi farkı yok hatta bi çoğu ya onları bırakıp gelmiş yada hala bikaçını bi arada oynayan oyuncular işte...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 O zaman benim aldığım E11 Rifle ın yapımcısı coşmuştur :).Ha gerçi kendisi rebelsa pek memnun olmamıştır ama :D.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 iyide o yardımlaşma olayı oyunun 1 artısı oyuncular sistemi dedikleri gibi social geliştirmişler başkası olmadan bi bok olamıyorsun[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Zaten o sisteme kötü demedim ki... sadece Urza herkes çok iyi ne istesem Teach ediyolar süper oyuncular var demişte ona karşılık dedim... yani adamlar kara kaşımıza kara gözümüze bayıldıkları için değil kendi işlerine yarıyacağı için yapıyolar. Birde üstüne bazısı tip vermeyince kıllık yapıyomuş işte levent in dediğine göre... (benim başıma gelmedi ama - ben hep tip veririm özellikle bardaki kızlar hasta bana :P paraları alemlerde sekerek harcıyorum karı kızla LOL) neyse ya bu konu gereksiz uzadı zaten :] oyun güzel oynayanlarda açıkcası çok önemli değil illa iyisi kötüsü olucak aradan seçiceksin hangisi senin tarzın hangisi değil o kadar basit...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Blackice, 21 July 2003 16:39 tarihinde demiş ki: Birde üstüne bazısı tip vermeyince kıllık yapıyomuş işte levent in dediğine göre... (benim başıma gelmedi ama - ben hep tip veririm özellikle bardaki kızlar hasta bana :P paraları alemlerde sekerek harcıyorum karı kızla LOL) [/b] Bende bardaki kızlara tip vermeden gecemiyorumda , hastanede ölumden donup ayıldıgım anda karsımda keltos kavun kafali bi mon calamari gorunce insain tip veresi kacıyor :) saka bir yana param yoktu hic veremedim ..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Oyunun en eğlenceli kısmı bence "Bar" kısmı sanırım... yani gerçekten her seferinde bara girince karakter savaş yorgunluğunu bende oyun yorgunluğunu atıyorum :] Bu arada Ent. açıcaklara öneri bence kesin human açsınlar heheh ben twi'lek leri hiç seyretmeyip direk human danscılara yanaşıyorum şahsen :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yalnız zabrak danscı hatunlarda cok guzel dans ediyor haklarını yemiyelim :) , hatta gecen gun cantinada arka kısımlara cekildik bir zabrak danscı kızla :).[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar