Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 @fastreload : Abicim çok özür diliyorum.. Hakketen nasıl bir terslik olduysa atlamışım.. Bundan sonraki versiyonda direkt koyuyorum evi..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yok yok koyma. sevmedim zaten öyle ev mi olur ev hapsi midir şartlı tahliye midir belli değil benim farklı bi projem var onu yaparız.. ayrıyetten işi kapınca ev de yaparım...[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hohahaha yine yardın :D buney böle be yaw. bu arada açıklasana neymiş bu böle iice kutu kutu pense bişiler çizmişsin gibi geldi =P [signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. [Bu mesaj Maedhros tarafından 08 Temmuz 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahahuahha yarıdlım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 meuhe dier yaptığım boşa gitmesin buyrun efendim odamıda taşıyalım patikent'e :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 açılın ben inşaat mühendisiyim![signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 elvynden çok sanatsal bir çalışma gelmiş yalnız gölgelerde yanlışlık var gibime geldi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 uhuhu o kadar golge kasmıstım :-p [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Temmuz 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Sailor, 08 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki: elvynden çok sanatsal bir çalışma gelmiş yalnız gölgelerde yanlışlık var gibime geldi. ben doğruluk göremedim resimde :) alınmaca olmasın bi kaç sayfa önce benim evim var inceleyin onu :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj fastreload tarafından 08 Temmuz 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Postmodernsem sucum nedir sorarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 otopark oto galerisi çocuk parkı/lunapark hastahane telekomik (duvarda kafa sokmak için delikler olacak) fabrika enerji santrali (chemical yapacak bunu haliyle) metro istasyonları janjanlı restoran çiçekçi/botanikçi balıkçı süpermarket grossmarket sanat galerisi müze gibi ihtiyaçlarımızı belirleyip üzerlerine gidersek daha mı şahane olur ki? bi de bazı binalar (mesela fabrika) iki binalık yer kaplayabilir. ama tam iki binalık kaplaması gerekir o durumda. benje tabi.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 horace geniş alanlar için projelerin bi süre askıda kalsın dedi throndor pmden bana yoksa alışveriş merkezi yapcaktım paticik police department yapıyorum capture olayını halledyim[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 horas +2[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 08 Temmuz 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehmehm yapalım derim.gayet zevkli olur:))[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hehe güzel olmuş son hali[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Horace +1 Kesinlikle birden fazla parsel kaplayacak binalar olmalı bence de.. Şehrin bir sonraki upgradeinde birden fazla sektör kaplayan parseller koyacağım alışveriş merkezi, enerji santrali gibi olaylara rezerve... Bir de büyük bir şehir parkı lazım , yeşillik ağaçlık, banklı felan.. o da birden fazla parsel tabi... Aslında şimdiden birkaçını belirleyelim o zaman.. Alışveriş merkezi 2 parsel olabilir derim. Hastane 2 parsel olabilir derim... Şehir parkı 2 parsel mi 4 parsel mi olsun karar veremedim.. Çoğunluğun fikrine uyarım.. Bunlara karar verilirse ben multi-parsel için zemin post ederim olabildiğince çabuk... Ve de bir ayrı olay da yollar.. Yolların çok monoton durmaması için birkaç araba, kamyon, minibüs felan yapabilen olursa güzel olur ( tabiki yollarla ve binalarla orantıya çok dikkat edilerek ) olursa şehre biraz daha renk gelir..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yaa biz horas'a zorla bi lunapark mı kassak acaba :) ekü ekü[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben yapcam paticiğin hastanesini. hayatınız benim elimde olucak nhahahahaha. :D[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şehir parkı 4 parsel olsun bizim olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 allah allah canım simcity oynamak istedi ehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yaa batboy abicim senden mi esirgiycem 4 parseli.. Sanki bana sen bi park atarsın ortaya gibime geldi.. Hani fena da olmaz :) Yanlız merkezi yerlerde herhalde hep kamu binaları, büyük alışveriş merkezleri, park vesaire kalacak.. Önceden evi merkeze dikenlerin ne değerlenir evler şimdi bea.. breh breh... :)[signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 08 Temmuz 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi yere göl veya deniz yapalım hoş olabilir hatta boğaz fln hahahaha.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İnanılmaz olmuş herkesi cidden tebrik etmek istiyorum. Hangi programla çiziyorsunuzyani paint ile ben düz çizgi ancak çiziyorum bunları paint ile nasıl çizdiniz yav?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 @throndor bu ortadaki pati kent şeysi var ya onun yanında böyle mavilikler kalmış tam kesmedinmi onları naptın. istersen transparan göndereyim hemen sana? aslında oralar 0,0,255 hemen koddan kesseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar