Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"PATİKENT" projesi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
anil_selam, 30 Temmuz 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
genelev olmaz dimi :P

ahauahaha adama bak ya :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
bende yapıyorum evimi yakında geliyo biraz geç gelcek paintle yapmaya çalıştım görüntü bozuluyo haliyle photoshopla yapmayı düşündüm vazgeçtim hala uğraşıyorum sıkıldıkça :)[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Mesaj tarihi:
teşekkür ettim deniim valla ama bi kere bozduk save edince direk bozuldu şekli şemali =) herneyse yeni bişiler yapanlar yokmu yaw :([signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Mesaj tarihi:
ya yardı medebilirseniz sevinirim bu ps'nin brushu etrafı pisliyor nasl o özelliğini kaldıracam kalem gibi nokta atışıyapsın istiyorum :)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Brush ın olduğu kutucuğa uzun süre basılı tut.. o kutucuk sola doğru uzayacak... Oradan kalemi seç[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
yok ben hem brush özelliklerinden kullanmak istiyorum hem de etrafa bukaştırmasın istiyorum.
..
..

yapan brush setleri var ama onlar da etrafı buluyor[signature][hline]Msn
Mesaj tarihi:
Photoshop kullanmıyor musun? Tamam. Pencil tool a geç. Fırça paletinden istediğini seç. Brush olan(yani fırça simgeli olan) etrafa yayarak boyama yapar. pencil(kalem) simgeli olan aynı fırça şeklini etrafa taşırmadan boyar. Başka bir farkları yok yani.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
edik: tamam hallettim teşekkürler. Bir burger king vari bişey yapmayı düşünüyorum ama terasa hamburger resmi koymam lazım ben beceremem biri o konuda bana yardım edebilir mi?[signature][hline]Msn

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 31 Temmuz 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

bu ne biçim patikentlilik böyle yav? kimse bişey yapmıyo. madem herkes durdu, eski müteahitlerden biri olarak şehrimizin umumi ve ufak kıytırık helasını hizmete sunuyorum:
(ya hiç ölçülere dikkat etmeden yaptım yanlız, umarım uygun olmuştur)
[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

Mesaj tarihi:

Bende yaptim bitane pek güzel olmadı ama photoshopsuz bu kadar oluyo.Yerinede yerleştiremedim o yuzden :(
[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

Mesaj tarihi:
3d maxle katılabiliyor muyuz buna? :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:

Evim evim güzel evim. Keşke böyle bir kent olsa yav daha ne ister insan :)
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Herkesin evi kendine, ben bu kentim druidiyim, hadi bakalım herkes evine şimdi :p[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...