Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Acayip bi çalışma olmuş[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 genelev olmaz dimi :P[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: anil_selam, 30 Temmuz 2005 04:26 tarihinde demiş ki: genelev olmaz dimi :P ahauahaha adama bak ya :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende yapıyorum evimi yakında geliyo biraz geç gelcek paintle yapmaya çalıştım görüntü bozuluyo haliyle photoshopla yapmayı düşündüm vazgeçtim hala uğraşıyorum sıkıldıkça :)[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 paintle yap bmp olarak kaydet sora photoshoptan jpg ye çevir bozulmuyo o zaman pek :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 teşekkür ettim deniim valla ama bi kere bozduk save edince direk bozuldu şekli şemali =) herneyse yeni bişiler yapanlar yokmu yaw :([signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya yardı medebilirseniz sevinirim bu ps'nin brushu etrafı pisliyor nasl o özelliğini kaldıracam kalem gibi nokta atışıyapsın istiyorum :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Brush ın olduğu kutucuğa uzun süre basılı tut.. o kutucuk sola doğru uzayacak... Oradan kalemi seç[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yok ben hem brush özelliklerinden kullanmak istiyorum hem de etrafa bukaştırmasın istiyorum. .. .. yapan brush setleri var ama onlar da etrafı buluyor[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Photoshop kullanmıyor musun? Tamam. Pencil tool a geç. Fırça paletinden istediğini seç. Brush olan(yani fırça simgeli olan) etrafa yayarak boyama yapar. pencil(kalem) simgeli olan aynı fırça şeklini etrafa taşırmadan boyar. Başka bir farkları yok yani.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 edik: tamam hallettim teşekkürler. Bir burger king vari bişey yapmayı düşünüyorum ama terasa hamburger resmi koymam lazım ben beceremem biri o konuda bana yardım edebilir mi?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 31 Temmuz 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya ben yaparken sıkıldım ne önerirsiniz:D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu ne biçim patikentlilik böyle yav? kimse bişey yapmıyo. madem herkes durdu, eski müteahitlerden biri olarak şehrimizin umumi ve ufak kıytırık helasını hizmete sunuyorum:(ya hiç ölçülere dikkat etmeden yaptım yanlız, umarım uygun olmuştur)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 okuluyla camisi nerde bu kentin?[signature][hline]
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla ben hala genelev bekliyorum bitane :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu kadar emek verilen bir konunun aşağı düşmesine içim elvermedi[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende yaptim bitane pek güzel olmadı ama photoshopsuz bu kadar oluyo.Yerinede yerleştiremedim o yuzden :([signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi kaç zamandır sessiz sakin takip ediyorum bu topiği, photoshop bulıym da bende deniycem, çok hoş duruyo patikent
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yükledim photoshopu denicem şimdi photoshopla :-)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 3d maxle katılabiliyor muyuz buna? :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 katılırsın duzgun bi renderle[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evim evim güzel evim. Keşke böyle bir kent olsa yav daha ne ister insan :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi bu ev mi? :)[signature][hline]These open doors...
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Harbiden ya bu ev mi şimdi? :)) Bana mağara gibi geldi[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Herkesin evi kendine, ben bu kentim druidiyim, hadi bakalım herkes evine şimdi :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Öne çıkan mesajlar