Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"PATİKENT" projesi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
robinson, 10 Temmuz 2005 20:18 tarihinde demiş ki:

Photoshop öğrenmeye giriştim. inşallah birkaç günde düzgün bir örnekle buraya gelicem...

ben sölediimi yaparım kardeşim. ilk photoshop derslerinden sonra şöyle bir örnek çıkardım inşallah beğenirsiniz..

[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!

[Bu mesaj robinson tarafından 14 Temmuz 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Siyah yazsan daha güzel olur, bence çokta uyumlu olur. (Cinemayi)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 15 Temmuz 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şakamı bu okunmadıktan sonra ne anladıkki bari fonla aynı renk olsun sen yaz layer olarak dursun biz anlamasakta olur..
Açık bir renk olmalı kırmızı veya sarı olabilir şeritlerle uyumlu olarak veya bana göre en uygunu tepede kullanılan gri tonu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
ya bende bişeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapılcağını bilmiyorum:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Siyah alanın kalması lazım.. Bu yukardaki bina güzel fakat bunu arka plandan ayıramam, çok zahmetli olur..

Bu arada yeni versiyonu haftabaşı pazartesi-salı gibi koyuyorum arkadaşlar..[signature][hline] Deus Ex Machina
  • Yeni Oluştur...