Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence herkes çok güzel gidiyor. vallahi helal olsun bütün pati ahalisine. herkes becerecek diye birşey yok tabi, benim gözlerim zaten bozuk iyice bozulacak mesela bununla uğraşırken :p, ama şimdiye kadar bence konmaması gereken bir bina yok. ha bazısı olur, şehirin kenarına konur o ayrı, gerekirse benim yaptıklarıma da aynısı uygulanır, ama bence hepsi için bir yer bulunmalı. bu arada bütün ilgi gösteren patilere tebrikzzzz.. daha da bol patili bi şehir inşallah!!![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu da benim çalışmam. İlk defa böyle birşey yapıyorum. Paint ile yaptım henüz photoshop programı elimde yok. Bir otogar yaptım ama yazısı düzgün olmadı ve 1-2 otobüs olsaydı daha iyi olabilirdi.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...[Bu mesaj Half_Cow tarafından 10 Temmuz 2005 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hepsi çok güzel olmuş :tebrikz:[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 @Ferrro süper oluş..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 O_O diye kaldım hepsinin şehre yerleştirilmiş halini görünce. Süper gidiyo anlamam ben böyle işlerden ama hergün bi bakıyorum bu konuya :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: elvyn, 10 Temmuz 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Ulan cuce yedin bitirdin kendini farklı olucam diye. Gozu olan herkes bunun daha iyi oldugunu gorur yani eheh. ... Koruma bi ben ve bu guzel değil bi numarasıda yok yaptığın evin. vede cok ciddiyim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bende şuana kadar yapılmış olanlardan Batboy, wastiee, Zed, Sailor, dasaaa, octopus, StRencher, Bert, Lixad, Smoke, cemad (orantısız olsada), Vodan, Chiptech, Duke_Guybrush tebrik etmek istiyorum (neredeyse herkes oldu ama :)) Bu çalışmalar çok tatlı olmuş bence. Bide kendimi tebrik ediyorum. Güzel olmadı ama renk katıyo şehre ya :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Throndor, 09 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Onların da acaba 1-2 tanesine bir restorasyon mühleti versek de en azından çok gözle görünür hataları hallediverseler mi? benim de değiştirip pixel art yapmam gerekiyo mu? yani çok mu atıl?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yeni paticik şehirine benim bu evimi koyarsanız çok sevinirim herkese kolay gelsin :) ( not : bu çalışma hiç bir şekilde kopyalanarak yapılmamıştır. Bütün pixel leri alın teriyle bizzat benim tarafımdan yapıldı :) )[signature][hline][Bu mesaj Bert tarafından 10 Temmuz 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu d açok hoş ama yine aynı problem, terasa çıkış nerden :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Güzel olmuş[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 evet merdiven nirdee :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 police yazısını polis yaparım biraz daha detaya inmeye karar verdim.. şimd ibaşlıyorum akşama biter umarım..[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 :) merdiveni unutmuşum hemen ekledim buyrun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi son hali nerde bunun?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eet şunnarı bi toplasanız... gaza gelelim =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bitti sayılır öneri ve eleştirileriniz beklliyorum edit: resim de lazım tabi[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır[Bu mesaj fastreload tarafından 10 Temmuz 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok güzel olmuş. benim gibi yeteneksizler de anca bakıp bakıp yorum yapar zaten :) Photoshop öğrenmeye giriştim. inşallah birkaç günde düzgün bir örnekle buraya gelicem...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 @bert : güzel olmuş abicim.. hoşgeldin.. :) @horace : kentimizin en nadide parçasıdır dağımız.. zaten çalışmanın kalitesi de açık.. birşey söylemeye gerek yok.. "horace yapar biz bakar" denebilir belki.. @fastreload : süper abijim.. merkezi yere koyalım biz bunu.. Soranlar için tekrar söylüyorum : Haftaiçi yeni kent geliyor.. pazartesi-salı gibi koyacağım bir terslik çıkmazsa.. [signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 10 Temmuz 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya off aklımda çok güzel bi villa projesi var ama başlamaya üşeniyorum[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger Ben bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eheh amma becereksizim daha yatay cizgi yapamayan benim birtek sanirim =p cok guzel olmus herkesin ellerine saglik[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 "shift"e bas[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 BASMA![signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lol topic dağılmadan tekrar toparlasın biri :) hemen bi ev çizip koyun falan[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 haha :D 2 gün yoktum süper şeyler yapmış arkadaşlar elinize sağlık :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar