Fckr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 savaştayız başLar başLamaz dc oLduk hep birLikte küLLiyen yaLan oLduk ... uraştık yarım saat sonra girdik brethdeyiz... aLdıım potLar gitmiş ve param geri geLmiş neyse aLışverişi yaptık ve savaşa girdik Lag yoktu iLk başLarda ama sadece 10dk. sonra yendik neyse basmaya gidiyoz acaip bir Lag ... kimse hareket etmiyor sadece sen hareket ediyorsun ve yazdıım yazı 5dk. içinde çıkmadı dedim bu dzLmicek dcde oLamyınca seLect karakter yazdım hata verdi... girmeye çaLıştım giremiom asla girmio faiLed current zone saten d2ye de girmiyo faiLed d2... o acaip Laga dayanıp re-Log denemeyen arkadaşLara sordum yürüyemioz sadece cLan chat yapabiLioz dediLer... empiredede böyLe , k.o.dada böyLeydi... asıL amacı savaş olan bi oyunda bu kdr da rezaLet oLmaskii... asLında harbiden çok dandik bi oLuşum oLduu kanısındayım[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu "L" Leri büyük yazmak zoL oLmuyoLmu :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 buzi adamın derdi büyük bide sen gitme üstüne.... fckr sana şurdan bir +1 yollayayım aynen katılıyorum güya KE gelince lag düzelcekti,buglar düzelcekti hepsi külli yalanmış işte aynı tas aynı hamam....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 16 Eylül 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 daha da beter oldu. ben demiştim ama, inanmıodunuz :D[signature][hline]Kısalttım :D
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaw o bişi değil etrafımda 2-3 tane rezzer var ken öldüm ve dc oldum şimdi oyuna girince bul bulabilirsen rezzer
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu arada yazmış ken solim xig de linate apos ların orda öldüm rezzer bekliyorum
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 karusum:)[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :(
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "L" oLayı ezeLden aLışkanLık defterLerimde biLe böyLe ... ya bi haftadır heves ediyoz savaş bekLioz 1deki savaş oLmuyor üstüne bide 7deki savştada yaLan oLuyoruz... bıktım waLLa asLında çök pogtan bi kuruLuş serverLarın kaLdırmayacaksa nie açıyosun a.k.[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :( buffer olsaydınız np kasabilirdiniz (savaşmadan :D ) townda bekliyorum buffları dağıtıyorum ondan sonra np ler geliyo :D buffu bitende town çekip istiyor[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben soLoyum hep savaşta süperde kasıyorum anadınmı :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus
tornardo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 *![url]Ya fukara senın cLana ne oLdu merak etımm konuyLa aLakası yok ama sorayım dedim ??? sende bi cvp bekLıyom oyunda cvp vermıyodun bare şimdi yaz....">Ya fukara senın cLana ne oLdu merak etımm konuyLa aLakası yok ama sorayım dedim ??? sende bi cvp bekLıyom oyunda cvp vermıyodun bare şimdi yaz....][url]Ya fukara senın cLana ne oLdu merak etımm konuyLa aLakası yok ama sorayım dedim ??? sende bi cvp bekLıyom oyunda cvp vermıyodun bare şimdi yaz....* server:Diez nick:_NiXoN_ lvl:52karus np:50/0
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: tornardo, 18 Eylül 2005 14:16 tarihinde demiş ki: *![url]Ya fukara senın cLana ne oLdu merak etımm konuyLa aLakası yok ama sorayım dedim ??? sende bi cvp bekLıyom oyunda cvp vermıyodun bare şimdi yaz....">Ya fukara senın cLana ne oLdu merak etımm konuyLa aLakası yok ama sorayım dedim ??? sende bi cvp bekLıyom oyunda cvp vermıyodun bare şimdi yaz....][url]Ya fukara senın cLana ne oLdu merak etımm konuyLa aLakası yok ama sorayım dedim ??? sende bi cvp bekLıyom oyunda cvp vermıyodun bare şimdi yaz....* server:Diez nick:_NiXoN_ lvl:52karus np:50/0 sanırım agreesiveden bahsediyom daaLdı satış oLdu ne kıyak kLanda ama :) peLerinimiz wardı 2 tane aLt cLanım wardı ah ah[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus
tornardo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya alt clanın sahibi bi varior vardı almıyor du beni clana lvl 52 dim magedim
Öne çıkan mesajlar