Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece 3 Şarkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkdaşlar biliyorum bu tarz şeyler çok var vs.. vs..

Ama bir farklılığı var bence bu olayın.. Çünkü en güzel 10 şarkıyı seçmek hatta en güzel 100 şarkıyı seçmek kolaydır fakat.. 3 şarkı seçmek zordur.. Limit o kadar kısıtlıdır ki sana en çok şey ifade eden 3 şarkıyı bulman gerekir.. Örneğin ben bu üç şarkıyı yazarken inanın o kadar çok düşündüm ki.. sizden de aynı ilgiyi bekliyorum.. insanların hayatını değiştiren onlara farklı şeyler katan 3 şarkı hangileri acaba..

1-RadioHead-Creep
2-Robbie Williams-Sexed Up
3-Blind Guardian-Miles Del Dolor (Bu şarkıyı anlamadığım halde çok seviyorum.. nece ve ne anlatıyor acaba)

bu üç şarkıyı belirlerken koyamadığım diğer şarkılara o kadar üzüldüm ki anlatamam :([signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 16 Eylül 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
önemli olan zoru başarmak arkadaşlar... üç şarkıyı yazdıktan sonra diğerlerine çok üzülüyor insan ama napalım..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Crannberies - Promises
Blackmore's Night - Wish You Were Here
Mavi Sakal - İki Yol (tek geçerim)[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Mesaj tarihi:
opeth - black rose immortal
radiohead - everything in it's right place
matt elliot - the mess we made[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
ya olmuyor dayanamiyorum kitleyin bu topiki:)
Insanlarin yazdiklarina baktikca, ahh ulan ahhm bunlar da vardi ama liste iste dedirttiriyor...
YASAL UYARI: Bu topik sagliga zararlidir[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 16 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
o kadar kolay mı oldu gerçekten..

bitti bile = zorluk olduğunu bildirmek için söledim daha neler yazmak iisterdim gibisinden. hayatta 3 şarkı dinlemiorum yani:)
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 16 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
o kadar kolay mı oldu gerçekten..

bitti bile = zorluk olduğunu bildirmek için söledim daha neler yazmak iisterdim gibisinden. hayatta 3 şarkı dinlemiorum yani:)
Mesaj tarihi:
Fade To Black
Nothing Else Matters
Breaking The Habit[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp
  • Yeni Oluştur...