Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkdaşlar biliyorum bu tarz şeyler çok var vs.. vs.. Ama bir farklılığı var bence bu olayın.. Çünkü en güzel 10 şarkıyı seçmek hatta en güzel 100 şarkıyı seçmek kolaydır fakat.. 3 şarkı seçmek zordur.. Limit o kadar kısıtlıdır ki sana en çok şey ifade eden 3 şarkıyı bulman gerekir.. Örneğin ben bu üç şarkıyı yazarken inanın o kadar çok düşündüm ki.. sizden de aynı ilgiyi bekliyorum.. insanların hayatını değiştiren onlara farklı şeyler katan 3 şarkı hangileri acaba.. 1-RadioHead-Creep 2-Robbie Williams-Sexed Up 3-Blind Guardian-Miles Del Dolor (Bu şarkıyı anlamadığım halde çok seviyorum.. nece ve ne anlatıyor acaba) bu üç şarkıyı belirlerken koyamadığım diğer şarkılara o kadar üzüldüm ki anlatamam :([signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 16 Eylül 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yapma ya kanser edeceksin beni... 3 sarki nasil sigdiracagim... The Doors - The End Pink Floyd - Comfortably Numb Massive Attack - Unfinished Sympathy[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 uh. bir ömür dü$ünsem 3taneyle sınırlandıramam heralde.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 önemli olan zoru başarmak arkadaşlar... üç şarkıyı yazdıktan sonra diğerlerine çok üzülüyor insan ama napalım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Crannberies - Promises Blackmore's Night - Wish You Were Here Mavi Sakal - İki Yol (tek geçerim)[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben bunu hayatta yapamam çünkü sürekli favorilerim dğişiyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çok zor. Mümkün değil seçemem 3 şarkı.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 opeth - black rose immortal radiohead - everything in it's right place matt elliot - the mess we made[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Dark Tranquillity - Lethe My Dying Bride - Roads Anathema - One Last Goodbye.. bitti bile be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o kadar kolay mı oldu gerçekten..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya olmuyor dayanamiyorum kitleyin bu topiki:) Insanlarin yazdiklarina baktikca, ahh ulan ahhm bunlar da vardi ama liste iste dedirttiriyor... YASAL UYARI: Bu topik sagliga zararlidir[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benımde sıgdırmam ımkansız[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sarkıları asla 3e ayıramam eger dinliosam seviorm demektir zorluorm ama olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Maxen, 16 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki: o kadar kolay mı oldu gerçekten.. bitti bile = zorluk olduğunu bildirmek için söledim daha neler yazmak iisterdim gibisinden. hayatta 3 şarkı dinlemiorum yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Maxen, 16 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki: o kadar kolay mı oldu gerçekten.. bitti bile = zorluk olduğunu bildirmek için söledim daha neler yazmak iisterdim gibisinden. hayatta 3 şarkı dinlemiorum yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dark tranquillity - lethe blind guardian - nightfall orphaned land - birth of the three[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Death cab for cutie - a movie script ending The killers - smile like you mean it Evanescence - hello[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla seçemem. çok az 3.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Fade To Black Nothing Else Matters Breaking The Habit[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Baya zor amaa cradle of filth - vampire Iron maiden - fear of the dark (afraid to shoot strangers) Cradle of filth - sleepless[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Buena Vista Social Club - Chan Chan Les Choristes - Vois Sur Ton Chemin Opeth - Windowpane[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ama derseniz top 100 yazarım valla :D:D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Butthole Surfers - Too Drunk To Fuck Gluecifer - Brutus Sisters of Mercy - Marian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Death - Cosmic Sea Exodus - War Is My Shepherd Death - Trapped In A Corner[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 3 mü öeh olmaz..[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar