Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iyi geceler arkadaslar ben dungeons and dragons ertelenince wow-eq falan urasamam oturur uo oynarim eglenirim eskisi gibi diyerekten yillar sonra oyunu indirip kodlarini playtimelarini falan hallettim ancak tek basina olunca insan sikiliyor.Bu serverda oynayan bi grup türk arkadas varsa birlikte oynasak diyorum sunu muabbet olsa yoksa uo bayiyo biliosunuz :([signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Euda varız biz 5 kişi anasonda gelince 6 olucaz :) Icq:93184568 msn:[email protected] burdan ulaş bana takılırız beraber[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Sethlor, 13 Eylül 2005 09:59 tarihinde demiş ki: Euda varız biz 5 kişi anasonda gelince 6 olucaz :) Icq:93184568 msn:[email protected] burdan ulaş bana takılırız beraber Eski Eu'culardanmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hem EU'da hemde Atl'de varım. Madem EU'da yoğunluk bu sefer bende geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sethlor msne ekledim seni usta,icqyada eklerim simdi artik hangisi isimize gelirse.. +kumadam memnun olurum birlikte oynamaktan tabi buyur :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=143621 buarada burada anlatilan program gayet hos gözüküyor..benim hatirladigim kadariyla whisper olayi yoktu(4yil önce). bu programla bulusabiliriz herkesle... Benim username Darqainu1 olacak,isteyen bu programla ulasabilir bana. edik:nick ilk yazdigim kabul edilmedi :) [signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 13 Eylül 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Çarşamba tatilden dönücem sonra müsaitim action için Bu arada kumadam senin bi icq var bende ama hiç online görmedim uzun süredir msn icq falan bırakta ulaşalım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ehue sen müsaitsin action icin de ben karakteri yeni actim skeleton larla action yapicaksak geliim :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla ben atlantic teyim abiler, ama yeni baslicak turklerin eu da baslamasini tavsiye ederim cunku hem ping az hemde ordaki turkler su an daha aktif daha cok. atlantic e gelirseniz yardima ihtiyaciniz oldugu zamanlar sizle beraber olabilirim, cunku bende nadir giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eu dayım bende msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla biz sethle bulustuk statlara ayar cekios benim isalla güsel olucak.. msn:[email protected][signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hala oynayan varsa haftaya bende baslamayı dusunuyorum :) gerci ne atlanticdeki ev coktunten sonra pek bir anlamı kalmadı ama eu da belki oynıyabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar