zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 -------- 1000 yazacak -------- enter tuşu -------- 6 saniye bekle -------- ekran görüntüsü al 1000.jpg formatında kaydet ------- enter tuşu ------ dört kere delete tuşu ------ 1001 ----- 6 saniye bekle ----- ekran görüntüsü al 1001.jpg formatında kaydet ----- enter'e bas ------ dört kere delete tuşu ----- 1002 yaz ----- 6 saniye bekle ------ ekran görüntüsü al 1002.jpg olarak kaydet ----- enter tuşu ----- dört kere delete tuşu ------ 1003 yaz bu şekilde 9999'a kadar gitcek. bu şekilde bir döngü nasıl yapılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mum_Chamber'a özel mesaj at yardımcı olur.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Mum_Chamber'a özel mesaj at yardımcı olur. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 başka fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 neyle yazmayı düşünüyosun? c++ ile rahat yazılır gibi. ama ben unuttum kitabıda arkadaşa verdim eheh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 her dilde kolay yazilir da napicaksin bunla odev falan mi?[signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 18 Eylül 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 duble post oh [Bu mesaj green_martian tarafından 18 Eylül 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ------- c:bilkur.ink (çalıştır) ------- 6 saniye bekle ------- 04475 (bu sayı değişebilir olmalı) ------- enter ------- 1000 ------ enter ------ 6 saniye bekle ----- ekran görüntüsü al (1000.jpg formatında kaydet) ----- c:bilkur.ink dosyasının açtığı programı sonlandır ------- ------- ------- c:bilkur.ink (çalıştır) ------- 6 saniye bekle ------- 04475 (bu isteğe bağlı olarak değişebilir olmalı) ------- enter ------- 1001 ------ enter ------ 6 saniye bekle ----- ekran görüntüsü al (1001.jpg formatında kaydet) ----- c:bilkur.ink dosyasının açtığı programı sonlandır evet tam olarak böyle olursa çok süper olur. ilgili kaynağı nereden bulurum. bu konuda hiçbir bilgim yok. ancak programı 5 gün içinde temin etmem lazım 9999 tane ekran görüntüsünü alamam tek tek elle. alırım ama aslında çok zor. [Bu mesaj zarek tarafından 18 Eylül 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zarek tarafından 18 Eylül 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: green_martian, 18 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki: her dilde kolay yazilir da napicaksin bunla odev falan mi? aslında iş bunla bitmiyor. ama bir çeşit ödev evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hangi programa bunları yollayacaksın o çok önemli. o olmadan bir şey yapamayız.. (yani yaparızda çok lüzümsüz ve zor yöntemleri kullanmak zorunda kalırız..) Eğer programda hijack koruması varsa durum kötü (mesela zone alarm'da var..) Kısacası daha çok bilgiye ihtiyacımız var... [Bu mesaj Maleboge tarafından 18 Eylül 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 "enter" ne demek anlamadım. Program entera basmaz, entera kullanıcı basar.. ?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 keypress yaptırmak istiyor sanırım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Maleboge, 18 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Hangi programa bunları yollayacaksın o çok önemli. o olmadan bir şey yapamayız.. (yani yaparızda çok lüzümsüz ve zor yöntemleri kullanmak zorunda kalırız..) Eğer programda hijack koruması varsa durum kötü (mesela zone alarm'da var..) Kısacası daha çok bilgiye ihtiyacımız var... [Bu mesaj Maleboge tarafından 18 Eylül 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] herhangi bir koruma filan sözkonusu değil. sadece benim klavyede basacağım tuşlara program bassın istiyorum. koruması olan bir program değil ki zaten. bir arkadaş program enter'a basmaz demiş. şöyle diyelim o zaman enter'a bastığımız zaman bilgisayara yolladığımız komutu otomatik yollasın o zaman. anlatabilmişimdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o zaman açılışta bi input koyarsın. o değiştiriebilir sayıyı girersin bi tanede variable girersin 1000 değerinde(x olcak bizde) sonra timer koyarsın ontimer ına write(x); keypress(enter ın ascii kodu) x = x+1 timer 6 böyle olur[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 18 Eylül 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: fastreload, 18 Eylül 2005 14:59 tarihinde demiş ki: o zaman açılışta bi input koyarsın. o değiştiriebilir sayıyı girersin bi tanede variable girersin 1000 değerinde(x olcak bizde) sonra timer koyarsın ontimer ına write(x); keypress(enter ın ascii kodu) x = x+1 timer 6 böyle olur input ? variable ??? bu programı benden 10 bin dolar istemeden kısa sürede parayla yapacak birisi var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hadi sana $9,999.99 olsun.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 onu bırakta o programı $10.000 a alacak insanoğlu varmıdır[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: fastreload, 18 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: onu bırakta o programı $10.000 a alacak insanoğlu varmıdır ya on bin dolar neyse de bi tanıdığa sordum 250 dolara yaparım dedi. apıştım kaldım öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Pek tanıyamamışsın demek ki o tanıdığı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evet pek tanıdı8k diil anlaşılan 50$-100$ dolarlık işi bile yok aslında[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: fastreload, 18 Eylül 2005 15:18 tarihinde demiş ki: evet pek tanıdı8k diil anlaşılan 50$-100$ dolarlık işi bile yok aslında 100 dolarım olsa giderim bi internet cafeye adam sabahtan akşama kadar oturuyo ona yaptırırım ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: fastreload, 18 Eylül 2005 15:18 tarihinde demiş ki: evet pek tanıdı8k diil anlaşılan 50$-100$ dolarlık işi bile yok aslında yabancı birine bile yani... delphi kurulu olsa denerdim ama delphi yok pekte zor değil parayla yapmaya değmez öyle söyliyim yani parayalada olcaksa $5-$10 falandır heralde[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Mum_Chamber'a özel mesaj at yardımcı olur. özel mesaj atmaya gerek yok efendim, müm_chamber donanım&yazılımdaki her konuyu takip eder. helm sees all bu aralar oturup kod yazacak pek vaktim yok. fakat bunu eeen güzel şekilde bir batch dosyası ile yaparsın.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mum_Chamber, 18 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 18 Eylül 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Mum_Chamber'a özel mesaj at yardımcı olur. özel mesaj atmaya gerek yok efendim, müm_chamber donanım&yazılımdaki her konuyu takip eder. helm sees all bu aralar oturup kod yazacak pek vaktim yok. fakat bunu eeen güzel şekilde bir batch dosyası ile yaparsın. onu nasıl yaparım bat dosyası di mi ? bir kaynak filan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 elimde hazır kaynak yok fakat google'dan bulabilirsin sanırım anahtar kelimeler: batch, shell script, .bat[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar