Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Angelfire, 21 July 2003 11:14 tarihinde demiş ki: bilmiyorum ama cumartesi aksamı biz oraya gidince res killeri yiyince ( bone daemondan fln ) dayanamadım dün europadada guildimden oraya gitmemizi istedim benlen beraber 4 kişiydik ve hic birimiz 1 kere bile olmeden bitirdik questi hatta 2 tanede golden skull ele geçirdik . Katılanlar ben atlanticdeki gibi bir dexer ( ama parysi olan ) guild masterımız provo cu , sw bir dexer ve bi mage di yineden olmedik yani[hline] EU'da yaratıklar kolay :), şaka bir yana shardları kendi içinde değerlendirmek çokta kolay bir şey değil, sonuçta hepsinin birbirinden farklı bağlantı hızları var. Ayrıca gözden kaçırılmaması gereken en önemli nokta bizim macerada hepimiz Türktük. (EU'daki guildini bilmiyorum ama yazımından sanki yabancılar da var gibi geldi) Türk olmanın ne gibi değişikliği var, bence çok değişikliği var, oyunun oynanışını resmen tamamiyle değiştiriyoruz. Bakınız. Neverlander: Üst kata hemen çıkmayalım.Önce alt katı temizleyelim.... kapı açılır, bir bakarız önde Sir Aplhan ve arkada herkes olmak üzere hepimiz üst kattayız, sonuç: Bir kaç hayalet dolanır hale gelir. Yada diğer örnek, Jean-Paul: Bu kapı açılır mı? Grup: *sessizlik* Jean kapıyı açar, içeriden 3 Juka mage, bir betrayer ve bir de golem çıkar, Tüm grup hayalet haline gelir... Dediğim gibi kıyaslamada yaratıkları baz almak yada zindanları baz almak hele hele shardları baz almak mantıklı değil, Biz Türküz... Herkes gibi oynayamayız. Sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 :) buna itiraz etmek zor zaten[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu cumarteside varmi gerci bu seferkinde 3-4 gibi uyuya kaliyodum ondan en son dos da birakmistim ama baya olsemde zevk almistim ozellikle grupla gidince daha superdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Tamamen kismet :) Ben kapiyi actigimda nedense herkes oldu, ama sonra tekrar gittigimizde cok kolay avladik, hatta bu bizi kesmez dedik ve daha sert yaratiklara gidelim dedik :) Hatirlatirim :) Dolayisi ile olayin kapi acmak ya da Turk olmak ile alakasi yoktur. Protesto ediyorum :)) Saka bir yana, kapiyi actiktan sonra 2 kisi sag kalmisti. Dark ve ben. Rahatlikla kacabilirdik ordan ama sizleri res etmek icin kendimizi feda ettik :)) Super gece idi. Ben olsem de yiginla insurance serveti kaybetsem de cok eglendim :) Ote yandan EU'da kolay olmus olabilir ama arada 5 kat (yazi ile 5 kat) hiz farki var. 100ms'a karsin 500-600 ms. Yani....[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Olay şöyle oldu. Bizim elektrikler kesildi. Neyse geldiğinde ben takımdakilere icqdan mesaj attım. Konuşma aşağıdaki gibi oldu. - Selam. Elektrikler kesildi. Neredesiniz? - Aşağıdayız. Seni almaya geliyoruz. - Ben oyuna gireyim mi peki? - Gir abi gir... Login oldum. Tepemde iki tane Juka Lord ve ben aynen Monocolor ekrandayım. - Ben öldüm abi neredesiniz. - Alt katta Jean-Paul kapıyı açtı da... - Eee? - Biz de öldük. - Hepiniz de mi? - Evet. Aşağı indim. Aranıyorum. 8 kişiden sadece 7'miz oradayız. - Sufi nerede? - Bilmem ki? - Hakkat Sufi nerede... - Stuck yapalım. Sonra stuck yaptık. Ben giyinmek için Brit'e gittiğimde Sufi'yi gördüm. - Abi neredesin sen? - Ehue. Bir çok kez öldüm de. Geri stuckladım. Böceğimin de statları skilleri düştü. (Böceğine üzülmüş garibim) - Vah vah. Şaka bir yana, Jean-Paul size ölümün güzelini tattırmış oldu. Bana da Boğaziçi Elektrik A.Ş. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Iyi iyi ben bundan sonra kapi mapi acmiyorum :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ya tamam. Birşey demedim. Ben olsam zaten "Jester Mode" kapıyı sormadan açardım Jean Paul'üm benim. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Peki :) Bu arada yeni bir action'da onceden kurallari belirlemek lazim. Ornegin: 1- Tek bir lider olacak. Dagcilar da aynisini yapiyor. Ne olursa olsun o kisinin dedigi yapilir. Kapiyi ac ya da acma emrini o verir. :P 2- Grup dagilmamali, yani tek basina kimse gidip kafasina gore istedigi yaratiklari oldurmeye kalkmamali. Gruptan ayrilanlari res edip cesedine ulasmak icin cok helak olduk filan. 1 kisi olabilir, 2 kisi olabilir, grubu birakip 2 kisi gidip baska bir yerde ugrasmamali. 3- X-Heal cok onemli. Kumadam'in dedigi "buddy" cok onemli. Herkesin bir partner'i olmali ve ondan sorumlu olmali. Iyi fikirdi ama uygulayamadik. 4- Mumkun oldukca cok esya tasimamali, olunce cesedin icindekileri birakabilmelisiniz. Cok kiymetli olmadikca loot onemli olmamali. Nasilsa loot paylasilmiyor. Ben hic loot etmedim mesela. Bone haric. Daha fazla seyler yazacaktim ama baktim "guild" tarifine gidiyorum. Guild olayini beceremiyoruz o yuzden sadece action kurallari yeterli sanirim. Bu arada bu organizasyon icin yine Kumadam'a cok tesekkurler :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kumadamın dedi budy olayı artık bone deamonun sonlarına dogru oldu gibi en azından ben oyle tahmin ediom a.k.a:darkın pesindeki p. skeletonları kesmekten gına gelmişti ehe :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bedo dun oyundamıysın sen ??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben alphan la unutmusum bedonun nick ile yazdım ehue[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Jean-Paul: Bu kapı açılır mı? Grup: *sessizlik* Jean kapıyı açar, içeriden 3 Juka mage, bir betrayer ve bir de golem çıkar, Tüm grup hayalet haline gelir... Dediğim gibi kıyaslamada yaratıkları baz almak yada zindanları baz almak hele hele shardları baz almak mantıklı değil, Biz Türküz... Herkes gibi oynayamayız. Evet yabancılarla beraberdim yani 2 dexer birbirimizi x heal yapıoduk birbirimizin bud ıydık kalan 2 kiside vortes atıp provo yapıyordu ancak jean paul un layına gelince kapının acılmasıyla ustumde 3 juka warior ve 2 juka mage buldum sir alpahnda cok uzaktı ona erisemiyordum bi ara eristim heal denedim ancak Your finger slip die gidiyordu bana vuranlar yuzunden beni ve alphani heallediniz ancak sizin manalar bitince ben yeri optum doğal olarak. E tabi bana dalan gözünü kan bürümüş kaka jukalar ise saldıracak yeni bir hedef bulmak icin sizi secti ( zaten ben yıkıldım bi anda herkes yıkıldı :P )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ama ben betryel e uyuz oldum tipin hp bar tam 0 oldu bana poison koydu cat yerdeim .. derlidim sonra zaten dedim gitti dmg inc silahlar ehuehue[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar