Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasik cumartesi gecesi aksiyonları

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

Herkese günaydın,
yeniden pinglerin makul bir orana gelmesi (bu benim için 400) nedeni ile bir klasik haline gelmiş (ne abarttım ama) Cumartesi gecesini Pazar sabahına bağlayan maceralarımıza devam ediyoruz.
Önce neler yapmıştık dersek şöyle bir geçmişe bakalım,
Doom Keşfi
Gerçekleşmeyen Green Thorn Hasatı
ve kaldığımız yerden macera devam ettiydi

Önceki tecrübelerden anladığımız kadarı ile çok aşırı zor yaratıklara gidersek bizden korktukları için çıkmıyorlar karşımıza Değil mi Dark?, bu nedele bence bunu biraz durumsallık yaklaşımına göre rastlantıya bırakalım derim,

Amaç: 1) Juka'ların Mukalanması ve/veya 2) Savage'lardan intikam alınması (hoş su aralar Hytloth'taki Gargoyle'larada kılım ama dur bakalım) olabilir, (Yer: Ilsenhar)
Not: Gidilecek yer katılımcıların sayısı ve genel isteği doğrultusunda değişebilir, olabilecek değişikliklerden organizasyonumuz sorumlu değildir.

Toplanma yeri: Moonglow Bankası - Trammel
Toplanma saati: 00:15 (nedenini sormayın)
Toplanma tarihi: Bu gece yarısı (19/07/2003'ü 20/07/2003'e bağlayan gece)

Tabiki Standart kurallar bütünümüz devam ediyor,
Not 1: Amaç sadece eğlence ve değişik yerler görmek olacağından geleceğiniz karakterin yeteneklerinin önemi yoktur, nasılsa sağ kalanımız olmayacak (tabi account'da warrior yada mage'i olupta kalkıp miner'la gelmeninde "mal"lığı yoktur)
Not 2: 5 kişilik katılımdan fazla olduğu takdir de iki ayrı ekip haline gelinebilir.
Not 3: Bir liche şakası değildir

Kumadam of Moonglow
Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whitehaven, 19 July 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
gidelimde insallah sole kalabalik bir ekip olur yoksa 2-3 kisi zor oluyo gecen gittigimizde aron beni bol bol reslemek zorunda kalmisti ehhe :)

:P
ne gündü be ehheh[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside
For he may guide you, being the worlds hidden eye
Through a dark time, when mankind is bleeding within
Oh little dreamer..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 19 July 2003 22:12 tarihinde demiş ki:
ben de uyuyakalmazsam gelirim eheh

Sabah saat 06 olmuş, Dark hala ayakta, benim gözlerden uyku damlayı geçti çağlıyor,

İyi ki uyuya kalmadık :P[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum ama cumartesi aksamı biz oraya gidince res killeri yiyince ( bone daemondan fln ) dayanamadım dün europadada guildimden oraya gitmemizi istedim benlen beraber 4 kişiydik ve hic birimiz 1 kere bile olmeden bitirdik questi hatta 2 tanede golden skull ele geçirdik .
Katılanlar
ben atlanticdeki gibi bir dexer ( ama parysi olan ) guild masterımız provo cu , sw bir dexer ve bi mage di
yineden olmedik yani[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Angelfire, eu'da ben de bir tamer/mage ve provokatör çalıştırıyorum. başka aksiyonlarınız olursa katılmaya hazırım. karakterlerim şimdilik biraz zayıf kalır ama kısa zamanda toparlamayı hedefliyorum. bilgine :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...