Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Herkese günaydın, yeniden pinglerin makul bir orana gelmesi (bu benim için 400) nedeni ile bir klasik haline gelmiş (ne abarttım ama) Cumartesi gecesini Pazar sabahına bağlayan maceralarımıza devam ediyoruz. Önce neler yapmıştık dersek şöyle bir geçmişe bakalım, Doom Keşfi Gerçekleşmeyen Green Thorn Hasatı ve kaldığımız yerden macera devam ettiydi Önceki tecrübelerden anladığımız kadarı ile çok aşırı zor yaratıklara gidersek bizden korktukları için çıkmıyorlar karşımıza Değil mi Dark?, bu nedele bence bunu biraz durumsallık yaklaşımına göre rastlantıya bırakalım derim, Amaç: 1) Juka'ların Mukalanması ve/veya 2) Savage'lardan intikam alınması (hoş su aralar Hytloth'taki Gargoyle'larada kılım ama dur bakalım) olabilir, (Yer: Ilsenhar) Not: Gidilecek yer katılımcıların sayısı ve genel isteği doğrultusunda değişebilir, olabilecek değişikliklerden organizasyonumuz sorumlu değildir. Toplanma yeri: Moonglow Bankası - Trammel Toplanma saati: 00:15 (nedenini sormayın) Toplanma tarihi: Bu gece yarısı (19/07/2003'ü 20/07/2003'e bağlayan gece) Tabiki Standart kurallar bütünümüz devam ediyor, Not 1: Amaç sadece eğlence ve değişik yerler görmek olacağından geleceğiniz karakterin yeteneklerinin önemi yoktur, nasılsa sağ kalanımız olmayacak (tabi account'da warrior yada mage'i olupta kalkıp miner'la gelmeninde "mal"lığı yoktur) Not 2: 5 kişilik katılımdan fazla olduğu takdir de iki ayrı ekip haline gelinebilir. Not 3: Bir liche şakası değildir Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 atl or eu?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 "hangi shardda oynuyor" topicine bakınca atl olduğu ortaya çıkıyormuş :) eu'da oynayanlar da yapsak böyle bir etrekşın?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben genelde eu takılıyorum ama atl den Kumadam aron yaa goodnes girince oyuna çıkıp atl de giriyorum ama bi işkence gibi gelio 500 pingle oynamak atl de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben gelmeye calisacagim :) Gerci Atlantic 700ms su anda. Nasil yani. Epeydir oyunda degildim ama ping'ler bu kadar mi kotu oldu ?! :([hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta :) beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben Kamber, bensiz düğün olur mu? Şaka bir yana ben de katılmak isterim. Umarım bir aksilik çıkmaz ve Europa'ya transfer ettiğimiz arkadaşlarımız da bize katılırlar. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Europa'dakiler bir yazsinlar suraya adlarini yaw.[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gidelimde insallah sole kalabalik bir ekip olur yoksa 2-3 kisi zor oluyo gecen gittigimizde aron beni bol bol reslemek zorunda kalmisti ehhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Count me in diyoruz ve canım necromancerım Fiercewind biricik lady im ile geliceğimi beyan etmiyor değilim........[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Whitehaven, 19 July 2003 16:53 tarihinde demiş ki: gidelimde insallah sole kalabalik bir ekip olur yoksa 2-3 kisi zor oluyo gecen gittigimizde aron beni bol bol reslemek zorunda kalmisti ehhe :) :P ne gündü be ehheh[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ping 200lere düşerse yine kesin gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben de uyuyakalmazsam gelirim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gelicem bende :) sir alphan ile katlederim doomu :)))[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 LRC 100% olunca böyle konuşmak kolay değil mi ALphan'cığım. Ben ezik ve büzük karakterlerle geleceğim kesin. Reslemekten oynayamayacaksınız :P Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Atlantic 500ms. :([hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya çok geciktim :( gerçi siz bişi kaybetmediniz, kazandınız hatta (beni reslemekten aklınız şaşardı :-p ), ama ben sizinle olmayı çok stiyordum, umarım geolecek hafta takılrız...[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dharma uzulme seni aratmadim bol bol reslediler :) bir ara hatta toplu stuckladik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben de aratmadım. hatta böcüküm de skilleri sıfırlanana kadar öle öle bi hal oldu garibim.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Hepberaber öldükten sonra beni bekleyin dedim ama beklemediniz. Ben gecenin daha ilerleyen vakitlerinde sizlerden sürekli OooOoo OooO oOOo şeklinde sözleri duyuyordum. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: dark-dr, 19 July 2003 22:12 tarihinde demiş ki: ben de uyuyakalmazsam gelirim eheh Sabah saat 06 olmuş, Dark hala ayakta, benim gözlerden uyku damlayı geçti çağlıyor, İyi ki uyuya kalmadık :P[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 süper eğlenmişsiniz ya, kaçırdım desenize :( ama bu hafta zamanım el verdiğince paladin charımı geliştirmeye çalışıcam, hepbirlikte bol bol ölür, tadını çıkarırız, res-kill olayını aşarız filan :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bilmiyorum ama cumartesi aksamı biz oraya gidince res killeri yiyince ( bone daemondan fln ) dayanamadım dün europadada guildimden oraya gitmemizi istedim benlen beraber 4 kişiydik ve hic birimiz 1 kere bile olmeden bitirdik questi hatta 2 tanede golden skull ele geçirdik . Katılanlar ben atlanticdeki gibi bir dexer ( ama parysi olan ) guild masterımız provo cu , sw bir dexer ve bi mage di yineden olmedik yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Oyle kolay zindanda olmazki gittigin zaman az lag olcak olcen reslicekler biraz zorlucakki zevki ciksin hatta toplu stuck girisimlerinde buluncan yoksa astigim asik kestigim kestik olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Angelfire, eu'da ben de bir tamer/mage ve provokatör çalıştırıyorum. başka aksiyonlarınız olursa katılmaya hazırım. karakterlerim şimdilik biraz zayıf kalır ama kısa zamanda toparlamayı hedefliyorum. bilgine :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar