erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadaşlar ferentusu ndirenlerle beraber oynayalımmı benim şu an iki tane lvl 6 bi tane lvl 7 adamım var.sizde gelirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :) abi ferqatusu ne yaw[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 www.ferentus.com dan indiriosun dünde bunlan igili konu açılmıştı fckr arkadaşımızda indirdi sanırım onun cvplarınıda bekliorum tabi şu an forumdaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 e hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oynıyan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 biraz sabret yaf ard ardada 2 den fazla post atma hemde 1 kelimelik bişi :P[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben dün indiriodum %75te bıraktım dvm ediyom daa bakaLım %76 şimdi açtım bide nasıL üe oLcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sitesi varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya sitesi warda ordan neye bascaz :D free biŞeLer war ama demo sandım basmadım[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben basladım %10 da şuan oyun güzel bişeye benziyo[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 şu an 2 tnae lvl 6 bi lvl 7 adamım var biri lvl 8 olmak üzere şimdi yeni bi adam daha açıorumki bütün karakterleri öğrenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imame Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ben baktım ilk 7 gün deneme falan yazıo sorası paralı mı bilmiom tam olarak anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dowLoad ediuyom şu an[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus [Bu mesaj Fckr tarafından 18 Eylül 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yok beta test sanırım şu an oynadıımız paralı falan diil diye biliorum bu arada.ama bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arch_mage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ben download edemedim nasıl edecez download bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 abiler ferantus ne yaf yenir mi??[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 instaL ediyom sonunda :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben sevdım ılk ındırmede :) server guzele benzıyor yanı baya hızlı gibi demekkı türkler daha anadoluya ayak basmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arch_mage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nasıl download edebilirim yardımcı olun lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imame Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 e peki forumları falan karıştıran oldumu beta bitince normal server paralı mı olacak ben karıştıryorum forumları ama daha bulamadım.. bulursam yazarım ama benden önce bulan olursa o da yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 walla baktım güselmiş bende mi indirsem acaba?[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imame Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bide eray sen kaç gündür oynuyosun bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ee fuckr oynadınmı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gircem şimdi ... upgrade yapıyor server feLan warmı bunda yada sende msn warsa ordan konuşak[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar