emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 simdi benim buraya meraba fln diyip oyle mi baslamam lazm :) ne tuhaf yaw ama hade hepinize selam[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 slm nbr jnms :-P[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 slm hoşgeldin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Alıntıla
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beyler alo daılın post kasmain :D selam emre hosbulduk[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: emre2372, 10 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: simdi benim buraya meraba fln diyip oyle mi baslamam lazm :) ne tuhaf yaw ama hade hepinize selam Yeni bir ortama giriyorsun selam, merhaba demen gerek dimi. Hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Selam a/s/l piliz... :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cok tesekkur ederim biliyodum merhaba demem gerektigni =) takilayim dedim =) beni buraya getiren malike tesekkur ederim sevdim sizleri adiniz ne bakayim :D asl sormus biri ama :p kendimi birden mirc te sandim yaw (: forumlarda gorusuruk insallah hade baş baş[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nassı yane ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Alıntıla
tBF Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya emrecim hoş geldinde meraktan soruyom bu sondaki 2372 ne? Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 telefon modeli olabilir mi acaba ?? ya da telefon numarasının son rakamlarıdır.. :) hoşgeldin[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o 2372yi bende çözemedim:) neyse hüsmen hoşgeldin abi hadi bakalım..[signature][hline]zebani.. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Alıntıla
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hmm merak konusu olacagini bilsem koymazdim wallahi =) ya ortaokul numaram benim orta okulda acitigim maildi ordan beri oyle hic degistirmedim... yani telefon numarasi fln degil denemeyin yani bosuna :P hehaeea melik abi ozel msjlarina bak bi tamm mi? hos bulduk[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 slm:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya hüsmen yok abi özelimde bi şey.. o kadar anllatık anlayayamışsın bi şey.. yukarda açıklayıcı faq var onu oku öle gel,yada adam gibi msj at alalalh[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Alıntıla
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 wayyy oyle dmk slm fiona[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgelmişsenn..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mirabaa[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Alıntıla
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hosbulduk =)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hoşgeldin sefaları getirdin ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 buı hoşgeldin cok klişe oldu yaw başka bisiler bulmak lazım :P[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Alıntıla
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ama oyle deme baksana cok hos bisey bence =) kaynasma ortami gibi bi yer olmus bura yaw :p hosbulduk (: hayatimda hic bu kadar hos karsilanmamistim yaw ehuhehe[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bana nooluyosa bilmiom ben de yeni geldim çünkü, fakat giriş mesacını beendim o yüsden: oojgeldın be yah! :D[signature][hline]nın nırı nınnın, nın nın! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.