Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hmm nasil desem ki =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm hoşgeldin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
beyler alo daılın post kasmain :D selam emre hosbulduk[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
said:
emre2372, 10 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
simdi benim buraya meraba fln diyip oyle mi baslamam lazm :) ne tuhaf yaw ama hade hepinize selam

Yeni bir ortama giriyorsun selam, merhaba demen gerek dimi.

Hoşgeldin.[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
cok tesekkur ederim biliyodum merhaba demem gerektigni =) takilayim dedim =) beni buraya getiren malike tesekkur ederim sevdim sizleri adiniz ne bakayim :D asl sormus biri ama :p kendimi birden mirc te sandim yaw (: forumlarda gorusuruk insallah hade baş baş[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Mesaj tarihi:
hmm merak konusu olacagini bilsem koymazdim wallahi =)
ya ortaokul numaram benim orta okulda acitigim maildi ordan beri oyle hic degistirmedim...
yani telefon numarasi fln degil denemeyin yani bosuna :P hehaeea
melik abi ozel msjlarina bak bi tamm mi? hos bulduk[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Mesaj tarihi:
ya hüsmen yok abi özelimde bi şey..
o kadar anllatık anlayayamışsın bi şey..
yukarda açıklayıcı faq var onu oku öle gel,yada adam gibi msj at alalalh[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Mesaj tarihi:
ama oyle deme baksana cok hos bisey bence =)
kaynasma ortami gibi bi yer olmus bura yaw :p
hosbulduk (: hayatimda hic bu kadar hos karsilanmamistim yaw ehuhehe[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...