s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 run uo da injection speed yaılmıyor bu doğru sanırım.. yapılmamamsınız sebebi run uo server ı mı yoksa run uo da kullanılan clents mi bunu engelliyor bunu bilen birileri var mı acaba ?
Arthur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 RunUo da Encrypt edilmiş ( Yani bi yeriyle oynaşılmış ) clientle girilemiyo speed nasıl oldugunu bilmiom[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 coder dedgimi denedin mi bilmiyorum ama 15 dk daha internet te kalacagım gelirsen mirc dayım
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 genelde injection ve speedhack gibi 3rd Party toollari client uzerinde etkilidir clientside olarak engellenir tabi birinin speedhack kullandigini anlamak icin yapabileceginiz scriptler mevcut runuo misc scriptlerinde zaten bu tur bir script mevcut. injection calistirilabilse bile runuo shardlari genellikle osinin en son update ettigi clienti kullanirlar en mantiklisida budur zaten, injectionu engellemenin runuo bircok yolu mevcut hatta bunu belirli kisilere denettiriyoruz ama pek basarili bir sonuca ulasilmadi daha :) not: normal client injectionla calistirilabilir ama uygun korumalarla calisamaz hale getirmek mumkun,
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Invulon ben aos clients kullaniyorum sphere 55i de kendim denedim fakat injectioni kullanamadım kendi serverimda acaba baska bir yolu var mıdır injection bir suru version var çözümün mantıgı nedir ?
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hmm sağol coder senin gibi duşunen 5 - 6 kişi olsak inanın bu meletten herkez kurtulur :P bu arada 2 gundur 55 i e 3d client ile giriyorum cok güzel oluyor tum normal yaraktıklar 3d haline gorunuyor :P ama bir sorun var mesela shade spectre felan aninasyonlar aynı oldugu için lbr shade gibi görünüyorlar :P ama bu gun dosyaları yedeklerken bir 2 dosya silmişim şimdi caışmıyor :(
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 [b]Coder sen kafa yorup mıleltı kurtarmak ıstıyorsun Kolay Gelsin. keske bızım ınsanlarımız su injectıonu kullanmasada herkez ozgurce server da oynasa kımse bu beladan kurtulmak ıcın kafa yormasa degil mi.ahhhhhhha aaaaaaaahhhhhhhhhhh Kullanan Arkadaslar Lutfen Bırakın Insanların Ozgurce Oyun Oynamasını Kısıtlamayın.[hline] [Bu mesaj PawligeR tarafından 20 July 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 vallahi bu konuda elimden gelen herşeyi yaparım bu meletten herkez kurtulsun diye :P
Öne çıkan mesajlar