Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giriş backgroundu denemem


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Background:
Lónalind

Sanki o gün gökyüzü her zamankinden farklıydı,karanlık,kasvetli,iç sıkıcı,kar hızlı değil ama yavaş yavaş havada süzüle süzüle bazen rüzgarın etkisiyle yere bile değemeden tekrar göğe yükselen tanelerden oluşuyordu.Belki gökyüzü farklıydı ama baktığı sahne aynıydı.Uzaklar.Eline fülütünü aldı ve “Uzaklar”`da geçen bir destanın melodilerini üflemeye başladı.Köyün meşhur gezgininden öğrenmişti bu melodiyi.Onun gibi gezebilmeyi ne de çok isterdi

Sonra düşündü,kaç yaşındaydı hmm onyedi kış geçirmiş olmalıydı.Artık gitmeye hazırdı oralarda belki iyi belki kötü ama keşfedilmeyi bekleyen nice yerler vardı.İçi bir anda heyecanla kıpraştı.Aslında bu manzara'ya ilk baktığından beri aynı şeyleri hayal ediyordu ve yine aynı heyecan kıpırtısı.Artık sıkılmıştı. Sadece bakmak değil aynı zamanda o sahnenin içine koşmak, o sahnede artık bir oyuncu olmak isiyordu.

Eve doğru koştu hava kararıyordu.Ailesiyle son yemeğini tadını çıkara çıkara yedi.Herkes uyuyunca parmaklarının ucunda evin her köşesini dolaşarak ihtiyacı olanları bir çıkına koydu.Bir kat elbise,en yakın şehire varmaya yetecek kadar aklından bu düşünceler geçerken şunu farketti uzakların ne kadar uzak olduğunu bilmiyordu ki. Sessizce gülümsedi ve yanına yiecek almamayı tercih etti.Ne de olsa doğada bir sürü ziyafet saklıydı! Çıkınına bir daha baktı bir fülüt bir kat elbise ve bütün yaşamı boyunca biriktirdiği para. Yaşadığı köyde bile büyük bir para değildi ki şehirde bir gece kalabileceğini umuyordu.Belki de fülüt çalardı. Kötü düşünceleri beyninden uzaklaştırıp çıkınını kapattı.Duvarda asılı diyar haritasını gördü.Üstüne küçük kalecikler çizilmişti bunlar meşhur gezginin anlattıklarına göre; kendi tahmin ettiği şehir yerleriydi.İhtiyacı olabileceğini düşünerek duvardan aldı rulo haline getirip çantasının yan cebine koydu.Önceden annesi ile babası için hazırlamış olduğu notu aradı,buldu.Seneler önce yazmıştı.Hayalleri hiçbir zaman değişmemişti ki!

Dünyanın şartlarıyla yoğrulmamış Lónalind notu anne ve babasının baş uucuna koydu.Ve kapıyı açıp çıktı belki hiç dönmemek üzere.Aynı manzaraya baktı tekrar ama bu sefer daha nüyük bir heyecanla ne de olsa artık Uzakları bilen biri olacaktı! Hah ! Gururlandı ve koşarak yuvasından uzaklaştı


Lónalind
Fiziksel Portre

İnsan,Normal insan standartlarında ne zayıf ne şiman ama kaslı değil.Sarı yarım-uzun saçları;yeşil gözler.Ortalamadan biraz uzun.


Ruhsal Portre

İnsanları etkileyen bir kişiliğe sahip özellikle enstürmanıyla bazı insanları derinden etkileyebiliyor.Şakacı,esprili,eğlenceli biri.Hareketli ve neşeli.[hline]B.A.Z. ! :utaniem:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

. . . Bir kat elbise,en yakın şehire varmaya yetecek kadar aklından bu düşünceler geçerken şunu farketti . . .

yiecek

Heh birer tane varmış.Bence fena değil, klasik ama iyi yazılmış:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...