Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rebelde2O

Devil_May_Cry

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar bugün biri beni dolandırdı.
sizinde bildiniz gibi rebelde20 diye bi adam var diez serverında herkez tanıyor adamın lvli 74 oyuna girdim 50 görevini yapacaktım adamın biri bana pm attı adı rebelde2O adam benden para istedi bende verdim sana 2 saat içinde getirecem falan flian ayakları yaptı adamın lvlde 74 ya bende inandım herneyse ustumdeki chitinkleride istedi +6 dı... onları da verdim yarım saat sonra pm attım oyunda yok bi baktım adamın nicki rebelde2O çocuğu 20nin Sıfırını büyük O yapmış açıkcası dalandırıldım arada küfürler adiyorum ama haklıyım :D

[Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Baban bile istesen vermeyeceksin birşeyler. Geçmiş olsun :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 74 ve gelip benden para istiycen ona k.... la gülerim ne diim artık (not: rebelde20 lvl 74 deil lvl 70)
[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares
ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe :
Nation: Karus-----Nation: Karus
Lvl: 5x-----Lvl: 5x
np:6xxx-----Np 15xx :D
Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty

[Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 17 Eylül 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rApbOyZ, 17 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
Hakketmişsin daha ne demeli aynen bende 70 lvl adam bende para istese kıcımla gülerdim hele chitin istese resmini ceker forumlara koyup herkezin onla dalga gecmesini saglardım.Babana bile vermicen muahah cıkarıp chitin veriyon daha ne demeli genede gecmiş olsun

:D:D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın clanına da mı bakmadın ve hatta adamla Türkçe mi konuştun merak ettim :D Hani adamın paraya falan ihtiyacı olsa gider clanındakilerden ve ya arkadaşlarından alır :D Sen de dedin bu adam yapıcaam iyiliğin altında kalmaz üç beş sakal atar dedin di mi :) çakal seni :)[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Sosyal ağlarda paylaş

adam tek başına apos dönüyor apos basmaya geLen partyide yıkıyo sonrada aposa dvm ediyo[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez

[Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JustGiveMeUrNp, 17 Eylül 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
o rebelde2O bizim cafeden oynuyo daha ortaokula gidiyo uahauha :D way be eziğin tekiydi o öyle şeyi nsl yapmış :D kafası basmış yani :-)

ahahah ztn dolandırıcı ve nerde ksci avrsa hep türklerden çıkıyo:)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

rebelde20 1 turkdegıl yabancı 2 cocukdegıl 32 yasında adamı bırı 3-74 lvl degıl 70 lvl 4- be guzel kardesım sen cok safmısın rebelde20 senden ıtem ve para ıstıycek bırısı degıl zaten adamda serverda fazla olmayan ıtemler mevcut gelıpte senden veya bı baskasından ıtem ıstemez derdıne yan.... ( fukara sanada gecmıs olsun yenı duydum)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ccaannnn, 17 Eylül 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
( fukara sanada gecmıs olsun yenı duydum)

eyw. ama geri aLdım şifresini adam saten aLacanı aLm9ış artık girmiyo bende goLd pre aLmaya çaLışıyom doum tarihi için eer iice giderse saten oyunu bırakcam itemLEri feLanda mageye koydum hackLede oyunu bırakıyım diyorum yani :)[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez

[Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...