Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 selam arkadaşlar bugün biri beni dolandırdı. sizinde bildiniz gibi rebelde20 diye bi adam var diez serverında herkez tanıyor adamın lvli 74 oyuna girdim 50 görevini yapacaktım adamın biri bana pm attı adı rebelde2O adam benden para istedi bende verdim sana 2 saat içinde getirecem falan flian ayakları yaptı adamın lvlde 74 ya bende inandım herneyse ustumdeki chitinkleride istedi +6 dı... onları da verdim yarım saat sonra pm attım oyunda yok bi baktım adamın nicki rebelde2O çocuğu 20nin Sıfırını büyük O yapmış açıkcası dalandırıldım arada küfürler adiyorum ama haklıyım :D [Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Baban bile istesen vermeyeceksin birşeyler. Geçmiş olsun :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 geçmiş olsun :([signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sende çok cömertmişsin :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yuh yani bu kdrda verilirmi...adam senin çarı istememiş sadece...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benden 10k istese vermem :D biraz kendi cömertliğnin kurbanı olmuşsun[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: KoRn3RoTh, 16 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: yuh yani bu kdrda verilirmi...adam senin çarı istememiş sadece... yani...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 level 74 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 garip bi durum tabi[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lvl 74 ve gelip benden para istiycen ona k.... la gülerim ne diim artık (not: rebelde20 lvl 74 deil lvl 70) [signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty [Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 17 Eylül 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hakketmişsin daha ne demeli aynen bende 70 lvl adam bende para istese kıcımla gülerdim hele chitin istese resmini ceker forumlara koyup herkezin onla dalga gecmesini saglardım.Babana bile vermicen muahah cıkarıp chitin veriyon daha ne demeli genede gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: rApbOyZ, 17 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Hakketmişsin daha ne demeli aynen bende 70 lvl adam bende para istese kıcımla gülerdim hele chitin istese resmini ceker forumlara koyup herkezin onla dalga gecmesini saglardım.Babana bile vermicen muahah cıkarıp chitin veriyon daha ne demeli genede gecmiş olsun :D:D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Adamın clanına da mı bakmadın ve hatta adamla Türkçe mi konuştun merak ettim :D Hani adamın paraya falan ihtiyacı olsa gider clanındakilerden ve ya arkadaşlarından alır :D Sen de dedin bu adam yapıcaam iyiliğin altında kalmaz üç beş sakal atar dedin di mi :) çakal seni :)[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 rebelde20 bende oyunda yani gerçek olanı benden 1 coin istesin Nah çekerim[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çok safsın dostum :([signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Fckr, 17 Eylül 2005 08:12 tarihinde demiş ki: çok safsın dostum :( Hemde ne saf... Üzücü ve can sıkıcı bir durum. Ama suc onda değil sende.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sana müstahak 74 lwl adam senın azıcık paranamı bakıcak nerden boyle bır fıkre kapıldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adam tek başına apos dönüyor apos basmaya geLen partyide yıkıyo sonrada aposa dvm ediyo[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus [Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 rebelde20 türkmü[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o rebelde2O bizim cafeden oynuyo daha ortaokula gidiyo uahauha :D way be eziğin tekiydi o öyle şeyi nsl yapmış :D kafası basmış yani :-)[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 17 Eylül 2005 12:42 tarihinde demiş ki: o rebelde2O bizim cafeden oynuyo daha ortaokula gidiyo uahauha :D way be eziğin tekiydi o öyle şeyi nsl yapmış :D kafası basmış yani :-) ahahah ztn dolandırıcı ve nerde ksci avrsa hep türklerden çıkıyo:)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yazık yaf çocuğa söyle itemları versin o yapmış bi hata yapmasın öyle şeyler[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Oyunda gelip para isteyenlere bende bişey vermem. Sadece reelde tanıyosam yada oyundaki çok iyi arklarıma veririm item veya coin.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaannnn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 rebelde20 1 turkdegıl yabancı 2 cocukdegıl 32 yasında adamı bırı 3-74 lvl degıl 70 lvl 4- be guzel kardesım sen cok safmısın rebelde20 senden ıtem ve para ıstıycek bırısı degıl zaten adamda serverda fazla olmayan ıtemler mevcut gelıpte senden veya bı baskasından ıtem ıstemez derdıne yan.... ( fukara sanada gecmıs olsun yenı duydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: ccaannnn, 17 Eylül 2005 13:52 tarihinde demiş ki: ( fukara sanada gecmıs olsun yenı duydum) eyw. ama geri aLdım şifresini adam saten aLacanı aLm9ış artık girmiyo bende goLd pre aLmaya çaLışıyom doum tarihi için eer iice giderse saten oyunu bırakcam itemLEri feLanda mageye koydum hackLede oyunu bırakıyım diyorum yani :)[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus [Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar