Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN hacklendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum yeri değil ama acil bir durum çok bakıldığı için buraya attım. Benim msn i hacklediler. Şuan online ım ama adam geldi ve hackledim çıkarsan giremezsin dedi. Denedim şifre farklı. Nasıl geri alabilirim?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
ewet kişi listeni kaydet 1 yere soora yeni msn alısın...[signature][hline]paranın kölesi olmuş insanlar we o'na tapmış tanrı die ;
we her bok'u yemiş para için, kibar kıçı biras rahat etsin die... mR yeahja
Mesaj tarihi:
forumda arama yap.. msn hack diye.. bi yerde bişeler yazıyordu kurtarmak için.. ya da bi hacker bul ver parasını geri alsın şifreni :horace:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
aynı konuda bi topiç açılmıstı..off banada boyle bişi olmustu ama ben salak gibi liseteyi kaydetmemiştim o an o kadar sinirlenmiştimki onu akıl edeneniştim..off hala msnlerini hatırlayamadığım insanlaar var cok kotu bi durum..[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
Yaşasın!! Hotmail kendi mailime pass değiştirme maili yolladı. Bende sign in oldumğumdan değiştirdim. :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
Bakın aklınızda bulunsun.
Gizli soru , cevabınız , posta kodunuz , Şehir..vs.vs bir kenara not edin.
Hackleyen adam direk msne girer.
Sende de "başka bir pcden oturum açtığınız için msn kapandı" gibi bir uyarı gelir.
Belli ki arkadaşa " seni hackledim çıkarsan giremezsin " diyen lamer msn'i dondurmuş.

Yeni şifre aldığın dk geçer arkadaşım.
Hackercıklardan korkmayın.
Şifrenizi XXXXXX123465+- şeklinde yapın. Feriştahı gelsin :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
  • Yeni Oluştur...