Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Biliyorum yeri değil ama acil bir durum çok bakıldığı için buraya attım. Benim msn i hacklediler. Şuan online ım ama adam geldi ve hackledim çıkarsan giremezsin dedi. Denedim şifre farklı. Nasıl geri alabilirim?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 secret questionını da değiştirmiş mi?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet. Şuan msn de online ım da nasıl iğrenç bi durum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 en azından kişi listeni kaydet bi yere...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ewet kişi listeni kaydet 1 yere soora yeni msn alısın...[signature][hline]paranın kölesi olmuş insanlar we o'na tapmış tanrı die ; we her bok'u yemiş para için, kibar kıçı biras rahat etsin die... mR yeahja
Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yaptım onu cuytherock bu arada odtü radyotopluluğu mu? Ahmet ben :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yok janem radyo topluluğunda deilim ben.. :D ama yalansam top olim niki ordan caldım :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :) iyiymiş ya yardım edin geri alayım bu msn i :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 forumda arama yap.. msn hack diye.. bi yerde bişeler yazıyordu kurtarmak için.. ya da bi hacker bul ver parasını geri alsın şifreni :horace:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 msn freeze olayından yapmiş tahminimce.Eger seni cikarmaya niyeti olsaydi senin kullanıcı adından online olurdu.
Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nedir msn freeze?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aynı konuda bi topiç açılmıstı..off banada boyle bişi olmustu ama ben salak gibi liseteyi kaydetmemiştim o an o kadar sinirlenmiştimki onu akıl edeneniştim..off hala msnlerini hatırlayamadığım insanlaar var cok kotu bi durum..[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Neron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Private, 18 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki: nedir msn freeze? ice cold denen bir program msnm'ı kapatıyor, donduruyor.Yeni şifre alırsan düzelir.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yaşasın!! Hotmail kendi mailime pass değiştirme maili yolladı. Bende sign in oldumğumdan değiştirdim. :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hadi geçmiş olsun.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bakın aklınızda bulunsun. Gizli soru , cevabınız , posta kodunuz , Şehir..vs.vs bir kenara not edin. Hackleyen adam direk msne girer. Sende de "başka bir pcden oturum açtığınız için msn kapandı" gibi bir uyarı gelir. Belli ki arkadaşa " seni hackledim çıkarsan giremezsin " diyen lamer msn'i dondurmuş. Yeni şifre aldığın dk geçer arkadaşım. Hackercıklardan korkmayın. Şifrenizi XXXXXX123465+- şeklinde yapın. Feriştahı gelsin :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
Öne çıkan mesajlar