Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

86 milyon NP ?? WTF

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.konptracker.com da butun server lar dahilinde 1 gün de max np alan kişi 90k ile miC bakalım update lenince ne gözükecek? :P
edit dir ediiiiiittt ulan adamlara bak :P[signature][hline]
Dost dost diye nicelerine sarıldım
Benim sadık yarim kara topraktır
Mesaj tarihi:
zubazam![signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
Evet beyler tüm np ler bugün düzeldi. Yukarda bi kalana bi kaç kişi girmemize rağmen np sadece benim np kadar arttı demişdim bugün 100k daha arttı np ve dün hiç bir şey yapmamamıza rağmen :D:D:D
Mesaj tarihi:
ben duydum ki o adam paralı serverda 10 yıldır oynuyormuş nych.. in namını duyunca buraya gelmiş.gene gider o fazla takılmas areste..[signature][hline]Nick : SpeCial
Clan : UPRISING
Job : asasian (Pıçakcı)
LvL : 6x
NP : 115xxx
Server: Diez (human)
Mesaj tarihi:
said:
_SpeCial_, 16 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
ben duydum ki o adam paralı serverda 10 yıldır oynuyormuş nych.. in namını duyunca buraya gelmiş.gene gider o fazla takılmas areste..

Beyler adam insan clanı karus clanıydı.
BU MÜMKÜN DEĞİL
Mesaj tarihi:
said:
Kol_Admin, 15 Eylül 2005 06:23 tarihinde demiş ki:
Rank Character Name Clan Name NP
1 :::MaWang::: FCRP 86791111

Mgame was testing something ke.. I have set the nps to zero. Thanks
[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..
konuşmanın geçtiği topic
Mesaj tarihi:
ulen bu haksızlık ben 1m yapamıyom :D adam 86m yuhanzaaaa bu işi gmişide deil yaw k.o butun npleri toplsan 86m etmez :D:D:D:D[signature][hline]the lost lover
lvl 61
arc.mage
beramus
  • Yeni Oluştur...