Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkar..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

yani benim söyleyecegim sey pek garanti olmaz priestim sonucta
, tek isim heal : ) ama hp barlardan yola cikarak ve ilk denememizde yedigimiz wipe i düsünerek dogruluyorum, ikinci denemede olayi kavrayip direk kesmistik boss direk grubun hemen dibindeydi yani o merdivenlerden hemen cikinca varilan kisma kadar cekmistik.

2 tank olacak iste, mind control yaklasik 7 saniye falan sürüyor ondan sheepe bile gerek yok aslinda, ama eli hizli bi mage varsa yapabilir, gerci 1h ile dmg veremiyorlar tanklar. direk aggro listteki ilk 2 yi mc liyor sirayla, tank1 ve tank2 oluyor bu da cünkü mc den sonra resetlemiyor listeyi.

artik blood drain araligi daha uzun, bu da mananin yetmesi icin melee yi zorunlu kiliyor. ayrica 10 dakika sonra (bizimki 8 dakka falan sonra dellendi ama sanirim) boss delleniyor aci vurmaya basliyor o yüzden max dps lazim bir an önce öldürmek icin.

cabuk taktik oturtan bi guildseniz, bi tek olayi anlamak icin wipe yersiniz, genel olarak bi derece zorlastirilmis sadece, bwlde asama kaydeden guildler hemen keser yani sorunsuz.
Sosyal ağlarda paylaş

10 dakika icinde kesemezseniz bitti... enrage sonrasi bizim fullt1 tank tutamadi.[realm yeni fullt1i olan tek kisi bizim tank realmde. =]] poisona girdikten sonra arkadasa verdiginiz dmg %3-4 civari. yardimci oluyor ama poison tutturacam diye bir iskalarsaniz 20 kisiden saniyede 1k hp cektigi dusunulurse dibine girip life drainle hic ugrasmamak daha iyi gibi... enrage oncesi melee dmg cok da yuksek degil aslinda. rogue dps yonetir kendisini gibi... bir de dps'ye `git bandaj bas kardesim.` demek olmuyor. cunku aoe dot falan atiyor. bandaj kurtarmaz. alliance ne yapiyor bilmiyorum ama hordeda mana tidelar bayagi ise yaradi. =]

bir de will of the forsaken mc'yi kaldiriyor. =]
Sosyal ağlarda paylaş

kisisel gorusum ragnaros'tan daha zor oldugu. cunku resiste iteme vb. bakmiyor. taktik yapmak ve o taktige uymaya bakiyor. ki poison yiyerek dmg veren taktik icin 20 tane cok iyi oyuncuya ihtiyaciniz var. en saglam gearli grubumuzla gittik ilk wipei yedik. sonra laf anlayan crappylerle gittik kestik. =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...