Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

We ben..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan ben o postları yanlış biyeremi attım?
anaa rezil olurum şerefsizim...
tüüüüüüüüüüü

edik : ya userpost'ta da görünmüyo attığım postlar.

ama "eğlenioz işte" ve "post kasıom" gibi iki tane post ettimdi.
nereye gitti onlar?
uçmayamı başladım, içmeden sarhoş oldumda uçuyomuyum nedir..
alla allaa
elimi yüzümü yıkayayım bi.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg

[Bu mesaj Lonely tarafından 17 Eylül 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu saatte mısır patlatsam kokar ev di mi yav? canım çekti vallaha. bi keresinde arkadaş keşke otuz olsam diye bi filme götürdü beni film boyu yediğim her mısır tanesinin şeklini inceledim. berbat bi filmdi. hadi bu topiği vizyona taşıtalım :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 17 Eylül 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
@Lonely

bi zahmet sana , bize de mısır patlatıp yollar mısın =)
az ye de uşak tut kendine.
üstüme kuma getirirken iyiydi dimi? cık cık cık...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Mesaj tarihi:
harbi mi fatih abi?[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
radyasyondandır belki ben 27 yaşına geldiğimde karanlıkta yeşil yeşil parlıyo olurum heralde :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Umit :
yenge kimseyi tanımoıyor
Umit :
sadece benim burada alan yetkilisi oldğumu biliyodu
Umit :
versene Adresi dedi
Umit :
girdi üye oldu
Unholy:
hee
Unholy:
peki gay oldugunu söyledin mi
Unholy:
hayır iş ciddiye biner evlilik olur fln ilerde
Unholy:
yazık günah ikinizede
Umit :
yooo
Umit :
biliyo zaten
Umit :
AHAh
Unholy:
haha
Umit :
çakarım lafı
Unholy:
yavaş çak lan
Unholy:
kendine çaktın anca
Unholy:
tescilli gay

zor günler seni bekliyor diyerekten "hoşgeldin"i yapıştırıyorum cümlenin sonuna. Hoşgeldin

not: şu olayı yazmak 45 dk mı aldı tebrik kıvamı şeyleri pek beceremiyorum idare edin[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
hoşgeldin diyelim buraya sefgili getirmek çok sakat yaa :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=107777

mayhemin olayı budur, ilginç olan orada yazan kişi fake degildir, reelden de tanıma gafletine düşmüş oldugum bir insandır, ama fake degildir
[hline]

sakat degil ya, ne güzel takılıyoruz işte, iki tarafın da forumda nasıl davrandıgına baglı bir olay tamamen[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...