Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lan ben o postları yanlış biyeremi attım? anaa rezil olurum şerefsizim... tüüüüüüüüüüü edik : ya userpost'ta da görünmüyo attığım postlar. ama "eğlenioz işte" ve "post kasıom" gibi iki tane post ettimdi. nereye gitti onlar? uçmayamı başladım, içmeden sarhoş oldumda uçuyomuyum nedir.. alla allaa elimi yüzümü yıkayayım bi.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 17 Eylül 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu saatte mısır patlatsam kokar ev di mi yav? canım çekti vallaha. bi keresinde arkadaş keşke otuz olsam diye bi filme götürdü beni film boyu yediğim her mısır tanesinin şeklini inceledim. berbat bi filmdi. hadi bu topiği vizyona taşıtalım :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Murtaza? Sen ne guzel gro dakliti yapiosn öle : )) istiyosan misir yapiim ama bulasik senden.. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Murtaza, 17 Eylül 2005 03:05 tarihinde demiş ki: @Lonely bi zahmet sana , bize de mısır patlatıp yollar mısın =) az ye de uşak tut kendine. üstüme kuma getirirken iyiydi dimi? cık cık cık...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bulaşık yıkamak, mısır patlatmaktan daha zor be xD PS: bi an dalmışım "bulaşık patlatmak, mısır yıkamaktan daha zor" yazmışım :S[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tamam sen bulaşığı patlat, mısırlarıda yıka biz geliyoruz...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bu kuma cok mIzmIz murtaza atalim mi kapiya?? : )) Alıntıla
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Felek vurmuş ona, bi de biz mi vurucaz :D[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 felek vurmuş tabi. yaşımız 27 ama saçlar bembeyaz .. :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 harbi mi fatih abi?[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Atamiyoruz, satamiyoruz.. O zmn al böpgrüne sok : ) ilgi we sewkat göster yoksa mIzMIZlanio :p bana dusman olucak:) >bögür< mü? O nasl bi kelime yaa.. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaş 27 saçlarında büyük kısmı beyazladı. bembeyaz değil ama benbeyaz a en fazla 1 sene filan kaldı[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 radyasyondandır belki ben 27 yaşına geldiğimde karanlıkta yeşil yeşil parlıyo olurum heralde :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lam burası yeterince patladı gelin garbıça :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 KIskanc : ) Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kim? benmi kıskancım? senimi kıskancakmışım? hıh. kendini kandır sen :-p :horace:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kiskaanc kiskaaanc : p hehe hem kel hem kiskancsin =pPpP P.S=dedem öyle derdi. Kiskanclar kel olurmus..Tutarsa ;) Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öeh.. murtaza senmi söyledin saçlarımı kel gibi kestirdiğimi? (ya cidden burdan muhabbeti uzatmayalım banlanıcaz. gelin garbıça)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoş geldin![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Alıntıla
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Umit : yenge kimseyi tanımoıyor Umit : sadece benim burada alan yetkilisi oldğumu biliyodu Umit : versene Adresi dedi Umit : girdi üye oldu Unholy: hee Unholy: peki gay oldugunu söyledin mi Unholy: hayır iş ciddiye biner evlilik olur fln ilerde Unholy: yazık günah ikinizede Umit : yooo Umit : biliyo zaten Umit : AHAh Unholy: haha Umit : çakarım lafı Unholy: yavaş çak lan Unholy: kendine çaktın anca Unholy: tescilli gay zor günler seni bekliyor diyerekten "hoşgeldin"i yapıştırıyorum cümlenin sonuna. Hoşgeldin not: şu olayı yazmak 45 dk mı aldı tebrik kıvamı şeyleri pek beceremiyorum idare edin[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hosbuldum : ) ama 45 da bi msg yaziyosan baya i$imiz war ;) Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hg [Bu mesaj unac tarafından 17 Eylül 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin diyelim buraya sefgili getirmek çok sakat yaa :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=107777 mayhemin olayı budur, ilginç olan orada yazan kişi fake degildir, reelden de tanıma gafletine düşmüş oldugum bir insandır, ama fake degildir [hline] sakat degil ya, ne güzel takılıyoruz işte, iki tarafın da forumda nasıl davrandıgına baglı bir olay tamamen[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Alıntıla
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mayhem olayini bilmedgim icin bi$ey diyemiyorum.. =s Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.