netrock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Merhaba arkadaslar biliyorum diyceksiniz neden aramıyosun araştırmıyosun aradım we araştırdım ama iyi bi ev scp si ile karşılaşamadım.Eger bana iyi bi ev scp si söylerseniz çok iyi olur gerçekten sewinirim ayrcı konuyu açtım içinde özürdilerim ama yardımınız gereklii.Şimdiden teşekkürler..
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Farklı bır evmı ıstıorsun[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arasaydın bulurdun[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aradhell sana Angelwing vermeleri lazım. Yada simdi anladım. Oc alma duygusu... Aradhell: bu clientteki soldaki movie vs nin altındaki ejderhanın numarası kaç acaba? Bief_Lord: Arama Yaparsan Bulursun Biliyorum Ama Soylemiyecegim Burda Yazılmıstı Daha Once [Bu mesaj Aragorn tarafından 18 Eylül 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar