danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende artık patideyim ve patiyi çok sevdim herkese merhaba[signature][hline]www.paticik.com Alıntıla
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 meraba..hosgeldin.. imza super :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 meraba hoşgeldin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende seni sevdim[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bendee bendeee :D[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşgeldin![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşbulduk :) Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne güzel:D lay lay lay:) hgeldin..[signature][hline]zebani.. Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hosgeldinnn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hoşgeldin Bnde Patiyi çok sevdim ayrıca seni de sevdim ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben senin babanıda severdim zaten:Dhoşbeşlere gell[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hoşgeldın güzel sitedir aramızda gormek mutluluk verdı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Alıntıla
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Biz de seni çok sevdik Danger_Paper[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dah birini sewmek ısınmak içn zaman gerekir bakciss artık:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 7 eylulde gelen birine uplayıp hosgeldin demeyin anlamı ne oluyo...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.