crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tkrrdan slmlar arkadaşlar ben eski bi patiliyim (yaklaşık bi aylık :D ) ancak geçenler de (geçen cuma) patiye veda etmek zorunda kalmıştım şirket değiştiriyordum ve bir daha giremeyeceğimi düşünüodum ama yanılmışım ki iiki yanılmışım :D şuan şirketteyim ilk günüm ve acaip keyif alıorum :D her nese lafın kısası burdan da girebildiğim için paticiğe pati ailesine tkrr bi slm vermek istedim ;) yeniden HOŞGELDİMMM :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgeldin hoşbuldun mu?[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla
nba Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 slm[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ewwetttt elbette buldum :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgele[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Alıntıla
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ahha ne güzel sen çalışıyom bakın ayana patiye mesaj at oh valla nerede bu iş yeri bizde gelip çalışalım hem patiye girelim hem paa kazanalım. :D:D:D Hoş geldin bu arada[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 4.levent te yapı kredi plazalrını biliosan hemen bulursun aslında kime sorsan gösterirler ancak buraya girmek biraz zor bn buraya girebilmek için tam 6 ay kastım kendimi aldırana kadare bırakta artık biraz rahatlayım zaten daha ilk günüm olduğundan pek yoğun diilim en kısa zamanda programlamaya başlıcam :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoş hoş ve hoşş buldukkk :D:D ;) ayy içim sevgi ve mutluluk doldu (şef çikolata hediye etti mutluluk hormonu sentezlendi sanırım :D )[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya bn bugn özürlü gibiyim bi attığım iki kere gidio :S [Bu mesaj crysania tarafından 12 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Biter! Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hehe demiştim dönücen diye. :P hoşgele.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: emre2372, 12 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: hosgeldin arkadasim.. adam ciddi hehe:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgelmişinnnn[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :D ilginiz için çok teşekkür ederim zaten patiyi bırakıp gidemem ben bi yere ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nefret ediyorum bunu söylemekten ama.. 'Ben demiştim' *kendinden nefret eder*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sana o zaman ben şunu yolluyorum Slipknot'tan I'M HATED :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: crysania, 13 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki: sana o zaman ben şunu yolluyorum Slipknot'tan I'M HATED :D Rammstain ın da vardı bi şarkısı Du HAst mich gibi bişeyler.. o da iyidir[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.