Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden slmlar

crysania

Öne çıkan mesajlar

tkrrdan slmlar arkadaşlar ben eski bi patiliyim (yaklaşık bi aylık :D ) ancak geçenler de (geçen cuma) patiye veda etmek zorunda kalmıştım şirket değiştiriyordum ve bir daha giremeyeceğimi düşünüodum ama yanılmışım ki iiki yanılmışım :D şuan şirketteyim ilk günüm ve acaip keyif alıorum :D
her nese lafın kısası burdan da girebildiğim için paticiğe pati ailesine tkrr bi slm vermek istedim ;) yeniden HOŞGELDİMMM :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
---------------------------------------------
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahha ne güzel sen çalışıyom bakın ayana patiye mesaj at oh valla nerede bu iş yeri bizde gelip çalışalım hem patiye girelim hem paa kazanalım.
:D:D:D

Hoş geldin bu arada[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
Goooooooooogle iyiki varsın.
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''

Sosyal ağlarda paylaş

4.levent te yapı kredi plazalrını biliosan hemen bulursun aslında kime sorsan gösterirler ancak buraya girmek biraz zor bn buraya girebilmek için tam 6 ay kastım kendimi aldırana kadare bırakta artık biraz rahatlayım zaten daha ilk günüm olduğundan pek yoğun diilim en kısa zamanda programlamaya başlıcam :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

hoş hoş ve hoşş buldukkk :D:D ;) ayy içim sevgi ve mutluluk doldu (şef çikolata hediye etti mutluluk hormonu sentezlendi sanırım :D )[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...