crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tkrrdan slmlar arkadaşlar ben eski bi patiliyim (yaklaşık bi aylık :D ) ancak geçenler de (geçen cuma) patiye veda etmek zorunda kalmıştım şirket değiştiriyordum ve bir daha giremeyeceğimi düşünüodum ama yanılmışım ki iiki yanılmışım :D şuan şirketteyim ilk günüm ve acaip keyif alıorum :D her nese lafın kısası burdan da girebildiğim için paticiğe pati ailesine tkrr bi slm vermek istedim ;) yeniden HOŞGELDİMMM :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgeldin hoşbuldun mu?[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 slm[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ewwetttt elbette buldum :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgele[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yeniden hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ahha ne güzel sen çalışıyom bakın ayana patiye mesaj at oh valla nerede bu iş yeri bizde gelip çalışalım hem patiye girelim hem paa kazanalım. :D:D:D Hoş geldin bu arada[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 4.levent te yapı kredi plazalrını biliosan hemen bulursun aslında kime sorsan gösterirler ancak buraya girmek biraz zor bn buraya girebilmek için tam 6 ay kastım kendimi aldırana kadare bırakta artık biraz rahatlayım zaten daha ilk günüm olduğundan pek yoğun diilim en kısa zamanda programlamaya başlıcam :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoş hoş ve hoşş buldukkk :D:D ;) ayy içim sevgi ve mutluluk doldu (şef çikolata hediye etti mutluluk hormonu sentezlendi sanırım :D )[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya bn bugn özürlü gibiyim bi attığım iki kere gidio :S [Bu mesaj crysania tarafından 12 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hosgeldin arkadasim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Biter! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hehe demiştim dönücen diye. :P hoşgele.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: emre2372, 12 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: hosgeldin arkadasim.. adam ciddi hehe:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hoşgelmişinnnn[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :D ilginiz için çok teşekkür ederim zaten patiyi bırakıp gidemem ben bi yere ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nefret ediyorum bunu söylemekten ama.. 'Ben demiştim' *kendinden nefret eder*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sana o zaman ben şunu yolluyorum Slipknot'tan I'M HATED :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: crysania, 13 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki: sana o zaman ben şunu yolluyorum Slipknot'tan I'M HATED :D Rammstain ın da vardı bi şarkısı Du HAst mich gibi bişeyler.. o da iyidir[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.