Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hoşgeldın de burayı msn e cevırmısınız:)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 öyle oldu biraz ya kusura bakmayın ama sonra konustum despi ile hallettim o işi msn den konusuyoz artık :)[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bi daha olmasın :yapma: :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 peki[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kalbi takanı salın ortama... Hoşgeldin aşkı... O_o[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Alıntıla
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 *!ölür*[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 midem!!!!1111birbir[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aman da maşallah sevgi pıtırcığı dolu bi topik olmuş burası...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ebet ivy biz birbirimizi çok seviyoruz yaşasın teletubbies. gel sende katıl bize, kol kola girip dans edelim :utaniem::utaniem:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lay lay lay gelin çember kuralım berarber.....[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hosgeldin bisi sorcam her isteyen alabilio mu bu kalpten?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Alıntıla
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 "aşkitom" nasıl bir sevgi kelimeciğidir hala onda kaldım ben..llahım yarabbim batıyorum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 velkam tu dı vilic[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: BoDrUmLu, 16 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: hosgeldin bisi sorcam her isteyen alabilio mu bu kalpten? tabi tanesi 3.5 milyondan kedi nin hesabına yatırıyosun dekontu faxlıyosun 1 saat içinde kargoyla yolluyolar töbeee[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mirabaa[signature][hline]Banada plz Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kalp alman için sevgi pıtırcığının olması ve aşkım sevgilim canım böceğim ve AŞKİTOM tarzı konuşman lazım yok bunlar zor işler diyorsan fransaxua nın anlattığını yapıcaksın edit: bi sevgi sözcüğünü eksik yazmışım [signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- [Bu mesaj ivy tarafından 16 Eylül 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kalbimden utandım sayenizde[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kalp isteyenlerle cüzi bir miktar karşılığı düzmece evlilik yapılır, memnun kalmadığınız taktirde 30 gün içerisinde geri iade hakkınız vardır. Ayrıntılı bilgi için lütfen 1-800-PMTOSILPHATOS[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 topic kilitlenirse sevinirim. boyle olsun istemedim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Alıntıla
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oops konuyu mahfettim galiba, özür :(. Bu arada hoşgeldin despinaa.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok yani konu çok sevgi dolu olmuş bide msn muhabbeti gibi başı... yoksa iyi ki gelmiş yani hoşgelmiş hatta[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aşktan sakının :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mindSnoop Dogg Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aslinda düşündüm de, brezilya dizisi gibi aşkları patiye konu olmus tipler dururken, sizinle pek ugrasan olmaz, hoşgelmiş[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoş geldin![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 17 Eylül 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.