ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 herkese meraba! forum üyelerinden noob arkadaşım burayı tavsiye etti! artık sizlerle birlikteyim çok mutluyum! umarım güzel bir sohbet olur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bugun konustugumuz sey olcaksın galiba..direk futbol topiğine gidip baska topiclere kaymıcan:(:( olsun..hosgeldin[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eheuheuhe ewt Galatasaray'la biraz alakam vardır! ama kendim web tasarımcısı ve web programcısı olduğumdan bilgisayar konularınada elimden geldiğince el atacam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Re re re ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cim bom bom[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hosgeldin edit// tasarladıgın websitelerinin linklerini de yazsana merak ettim (: [signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 17 Eylül 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şu aralar öss ye hazırlandığım için siteler yok! bi tane vardı onu da değiştiripphpbb kurduk yane kendimin diil annican! ama eğer yardıma ihtiyacı olan arkadaş varsa edebilirim tabe boş zmnım olursa! malum ösys genciyiz :([signature][hline]Admin of KapherosServer.Com Admin of FM and Football Site in Turksportal.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hobarey süpersin bi ara php anlatırsın bana o zaman :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :D php ile aram pek yoktur sadece phpbb ya da phpnuke kurabiliyorum ama asp neden olmasın ? ;)[signature][hline]Admin of KapherosServer.Com Admin of FM and Football Site in Turksportal.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ve bir ilki daha yaşadım foruma yeni birini kattım :D . Acaba böyle yeni üyeler geitirince reklamlardan falan pay alabiliomuyuz? :-P[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 heuehueheuh aslında kardeşim harbiden iyi fikir ha! :D ama eğer öyle bişey olursa site batar yaf :) bence en fazla üye getirene modluk falan olabilir mesela heuheue[signature][hline]Admin of KapherosServer.Com Admin of FM and Football Site in Turksportal.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yav merak ettim insighat artık neden yeni gelenlere bilbilendirme vermiosun[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mod luk veriyorlar :P 50 kişi getirirsen mod oluyorsun 500 kişi de admin 1000' in üstün de ise siteyi sana bırakıp gidiyorlar.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eheuheueh çok iyi yaaa[signature][hline]Admin of KapherosServer.Com Admin of FM and Football Site in Turksportal.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: unac, 17 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki: yav merak ettim insighat artık neden yeni gelenlere bilbilendirme vermiosun Çok yer kaplıyomuş DB'de bende yazmıyorum. Hatta banladılar beni bi ara yeni gelenlerden.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ok asp de olur. anlastık :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: insight, 17 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki: said: unac, 17 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki: yav merak ettim insighat artık neden yeni gelenlere bilbilendirme vermiosun Çok yer kaplıyomuş DB'de bende yazmıyorum. Hatta banladılar beni bi ara yeni gelenlerden. aslında bende yaptıgının gereksiz oldugunu dusunuyodum ilk basta ama sonra yeni gelenler daha balonı patlamayanlar bilgisizliklerinden dolayı ALAKASIZ yerlerde alakasız topicler açıyolar sonra biri su rutbelerin ne oldugunu sormustu falan filan..sonra senin degerini anlamıstım:):)ve yaptıgının onemli oldugunu dusunmustum[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.