Metos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ERROR:Undefined symbol ' ' Hata bu, bulunduğu satırda bu: Elseif ( == ) satırın tamamı böyle, ne yaptıysam düzeltemedim! diğer hata: CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07790a66d, in Server OnTick Ne olduğunu bilmiyorum ama çok kötü bişey olduğu belli critical falan yazıyo. Yardım ederseniz sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 scripti tam olarak koysan Süper olur.Bi Spoiler yarat içine scripti koy :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 scp. nin tamamı bu: [spo1=taming.scp][ITEMDEF i_staming] NAME=taming staff ID=i_staff_gnarled TYPE=T_WEAPON_MACE_STAFF FLIP=1 DAM=2,4 SKILLMAKE=CARPENTRY 31.5, t_carpentry RESOURCES=25 i_log SKILL=Macefighting REQSTR=10 TWOHANDS=Y WEIGHT=1 VALUE=500 On=@Create COLOR=0900 ATTR=04 HITPOINTS=50 On=@Equip Src.Events +e_staming On=@Unequip Src.Events -e_staming On=@Dclick If () Return 1 Elseif (&statf_dead) Src.sysmessage @54,,1 Oluyken bunu kullanamazsiniz. Return 1 Elseif () src.sysmessage @54,,1 Evlerde bunu kullanamazsiniz. return 1 Elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) || (&statf_sleeping) Src.sysmessage @54,,1 sen ne akillisin ole yarrak kullanirsin anca Elseif (&statf_freeze) || (&statf_stone) || (&statf_polymorph) Src.sysmessage @54,,1 Bu durumda bunu kullanamazsiniz. Return 1 Else Target @54 Hangi hayvani ehcillestirmek istiyorsunuz? Src.Events +e_staming Equip Return 1 Endif On=@Targon_Item Return 1 On=@Targon_Ground Return 1 On=@Targon_Char If !( = 1) Src.sysmessage @54,,1 Bunu Ehcillestiremezsiniz. Return 1 Elseif ( == ) Src.sysmessage @54,,1 Bu yaratik sizi dinlemedi. Return 1 Elseif ( >= + 5)>) src.sysmessage @54,,1 Hayvani göremediniz. Return 1 Elseif () Src.sysmessage @54,,1 BU yaratik zaten ehcillestirilmis. Return 1 Elseif () Src.sysmessage @54,,1 BU yaratik cok sinirli. Return 1 Elseif ( > ) Src.sysmessage @54,,1 Bu hayvani ehlillestirmek icin A.Taming skilli gerekiyor. Return 1 Elseif ( > ) Src.sysmessage @54,,1 Bu hayvani ehlillestirmek icin A.Lore skilli gerekiyor. Return 1 Elseif ( > 3) Src.sysmessage @54,,1 Hayvana ulasamiyorsunuz. Return 1 Elseif !() Src.sysmessage @54,,1 Hayvani göremiyorsunuz. Return 1 Elseif (&statf_stone) Src.sysmessage @54,,1 Stone hayvanlari ehlillestiremezsiniz. Return 1 Elseif (&statf_conjured) Src.sysmessage @54,,1 Summon hayvanlari ehlillestiremezsiniz. Return 1 Else cont.Speechcolor 90 cont.Sayua 90,6,0,0 *Hayvani ehcillestirmeye basladiniz* src.newitem i_stamingdelay Src.Act.Link Src.Act.Equip Return 1 Endif[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ( == ) bunu (> == >) bole yaparsan duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Allah senden razı olsun, Bide şu hata var çok korkuyorum bundan: CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07790a66d, in Server OnTick Bunun için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Beyler çok korkutuyo bu hata beni, anlayan biri yok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hmm gerçekten çok korkutucu bi hata !!! Korktum gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ne yalan söleyim bende korktum uyuyamam şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Lutfen biraz araştırın :P Ingilizcen varsa az bucuk bak bence ... [url=http://www.scriptsharing.org/boards/viewtopic.php?t=3945&highlight=exception]Vede burasi [/url][signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne [Bu mesaj bosphorus tarafından 18 Eylül 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadasım scriptslerden bırını bulamıor yada tanımıor olabılır yanı rescyn cekmeden bı scr sılmısındır yada bı scr eklemısındır restart cekmeden falan tabı baska bı sorunda olabılır[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar