Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

of lise pof lise

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

okuluna göre deği$ir aslında.. Anadolu lisesine mi gideceksin yoksa normale mi ? Hangi okulu kazandın yani..
ayrıca okulun forumu falan varsa mutlaka takıl oraya. eheh popüler olacam diye post kasma da tabi.. İnternette üst sınıflarla baya kayna$abilirsin..

ps: 91'liler de pek bi salak ya sen en iyisi üst sınıflarla takıl konserlere git , basketbol oyna falan..[signature][hline]Gerekli $eyler
Sosyal ağlarda paylaş

valla EN güzeli tenefüste git gözüne kestirdiin bikaç elemanın yanına tanış.. "mrb" diye bile girebilirsin konuyo.. çünkü Fastreloadın dedii gibi onlar da tanışacak birini arıyor.. zatn gerisi gelir..
kıza bulaşma demişler. katılmıyorum.. eğer idare edebileceksen takıl.. çok ta güzel olur ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 06 Eylül 2005 13:01 tarihinde demiş ki:

bide başkan olarak onlar seçilir sınıf başkanı neyse.

en ufak yalaka biri olmama ramen herkes beni başkan yapmaya çalişiodu.. müzik sınıfı başkanı, sınıf başkanı spor başkanı hede hödö.. ehe sınıftakilerin boy ve en olarak 2 katı olunca sanırım göze batıyodum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aadvark, 08 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
said:
unac, 07 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
yavv lise dediin nedirki ya....ben üniyi bekliorum asıl olay orda...bi girsem oraya FREEDOMMMMMMMMM

yaa freedom asıl herşey girdikten sora başlıor

olabilebilir:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin

[Bu mesaj unac tarafından 08 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ben ilk gün en arkanın bi önü cam kenarına geçmiştim sınıfın makara adamıyım. Esprileri fln genelde ben başlatırım. Ama kötü yanı hoca çok pis takıyo bana. Daha ilk kompozisyondan 2 aldım yani:D .. Neyse zor olucak max 2 ay diyorum ortama girmek için daha 3.gün lise3 lerle maç yapıyorum vs. ortama atıldım az az ama ilerisi güzel olucak. Sınıfta kızları inekleri fln tespit ettim güzel bişey bu. 2 tane kız var güzel onlara kafam takıldı ama hemen enayilik yapıp atlamıcam biraz sabır diyorum..
Okulun çevresi malesef çok kötü allahın bir dağındayız.Eğer okulda basket vs. takımı varsa girebilirsen gir benim ilk amacım şuan..Sana kolay gelsin

Not:Buca Anadolu lisesi[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...