dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okuluna göre deği$ir aslında.. Anadolu lisesine mi gideceksin yoksa normale mi ? Hangi okulu kazandın yani.. ayrıca okulun forumu falan varsa mutlaka takıl oraya. eheh popüler olacam diye post kasma da tabi.. İnternette üst sınıflarla baya kayna$abilirsin.. ps: 91'liler de pek bi salak ya sen en iyisi üst sınıflarla takıl konserlere git , basketbol oyna falan..[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lise güzldir ya ama yapacagın okul ve okulun içerisinde bulunduğu semtide çok önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Anadolu lisesi ama busene oldu a.q üst sınıflar fln hep süper liseden[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla EN güzeli tenefüste git gözüne kestirdiin bikaç elemanın yanına tanış.. "mrb" diye bile girebilirsin konuyo.. çünkü Fastreloadın dedii gibi onlar da tanışacak birini arıyor.. zatn gerisi gelir.. kıza bulaşma demişler. katılmıyorum.. eğer idare edebileceksen takıl.. çok ta güzel olur ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lise de hocalarla aranı iyi tutmaya bakıcan haylaz olma demiyorum haylazlıkta yapıcaksın ama aranı iyi tut yeter[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Aranin derecesinde asiriya kacma sonuclari kotu oluyor..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lan bizde üni threadi mi açsak napsak[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: kermit, 06 Eylül 2005 13:01 tarihinde demiş ki: bide başkan olarak onlar seçilir sınıf başkanı neyse. en ufak yalaka biri olmama ramen herkes beni başkan yapmaya çalişiodu.. müzik sınıfı başkanı, sınıf başkanı spor başkanı hede hödö.. ehe sınıftakilerin boy ve en olarak 2 katı olunca sanırım göze batıyodum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Hotdog, 07 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Anadolu lisesi ama busene oldu a.q üst sınıflar fln hep süper liseden öğrenci kuruluna kesinlikle gir.. Çok pis yırtarsın derslerden[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yavv lise dediin nedirki ya....ben üniyi bekliorum asıl olay orda...bi girsem oraya FREEDOMMMMMMMMM[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 suan lisede olabilmek icin neler vermezdim :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: unac, 07 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: yavv lise dediin nedirki ya....ben üniyi bekliorum asıl olay orda...bi girsem oraya FREEDOMMMMMMMMM yaa freedom asıl herşey girdikten sora başlıor[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pardon herşey nereye girdikten sonra başliyor?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Zegna, 08 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: suan lisede olabilmek icin neler vermezdim :) +1 3 ay çnceydi ayrılışım ama şimdiden özlemeye başladım:([signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: aadvark, 08 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: said: unac, 07 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: yavv lise dediin nedirki ya....ben üniyi bekliorum asıl olay orda...bi girsem oraya FREEDOMMMMMMMMM yaa freedom asıl herşey girdikten sora başlıor olabilebilir:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin [Bu mesaj unac tarafından 08 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2 ay cok kotu olcak ben bunalıma girmiştim ilk sınavda adam arıyom kopya cekcek kimse ne kopyası ya ben aklıma guvenırım dıyodu.Bi baktım sınavda herkes kopya cekiyo kimse guvenmıyo bırbırıne acayıp oluyo hele ilk gun kimse birbiriyle konuşmuyo ıyyk düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 paso okuldan kaçarsan karizma yaparsın. abi tavsiyesi..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kısa ve öz; Geçmiş olsun...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 üst sınıftakilere gider yap.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben ilk gün en arkanın bi önü cam kenarına geçmiştim sınıfın makara adamıyım. Esprileri fln genelde ben başlatırım. Ama kötü yanı hoca çok pis takıyo bana. Daha ilk kompozisyondan 2 aldım yani:D .. Neyse zor olucak max 2 ay diyorum ortama girmek için daha 3.gün lise3 lerle maç yapıyorum vs. ortama atıldım az az ama ilerisi güzel olucak. Sınıfta kızları inekleri fln tespit ettim güzel bişey bu. 2 tane kız var güzel onlara kafam takıldı ama hemen enayilik yapıp atlamıcam biraz sabır diyorum.. Okulun çevresi malesef çok kötü allahın bir dağındayız.Eğer okulda basket vs. takımı varsa girebilirsen gir benim ilk amacım şuan..Sana kolay gelsin Not:Buca Anadolu lisesi[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 maç yaparak olmaz bu işler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ee bi hafta geçti nasıl kaynasabildinmi :)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sınıfta 23erkek 5kız oldugu için çabuk kaynaştık sınıfça :D simdi 2-3aya da açılırım dier sınıflara iyi fenal deilmis ama bekledigim gibi deil ya ilk sene yatarız die düşünüyodm daha ilk dersten başladı hocalar[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bende yeni başladım Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi'ndeyim Gemlik'te oturuyorum düşünün Gemlikten Bursa'ya(36KM)Bursa'danda İçlere doğru Mesken'e(Yklaşık bi 36KM daha) günde toplam 36.4=144KM yol ilk haftadan gebermeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oha yani ben 3-4 km giderken bile puf luyorm :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar