BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: fede, 17 Eylül 2005 11:36 tarihinde demiş ki: adamın birinin karşısına cin cıkmış demiş "dile" adam da ben ucmaktan korkuyom. bana burdan amerikaya köprü yap demiş. cin de get lan demiş. adam da o zaman kızları anlayayım demiş. cin de demiş yol kaç şerit olsun bu acıklıyo mu biraz :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: fede, 17 Eylül 2005 11:36 tarihinde demiş ki: adamın birinin karşısına cin cıkmış demiş "dile" adam da ben ucmaktan korkuyom. bana burdan amerikaya köprü yap demiş. cin de get lan demiş. adam da o zaman kızları anlayayım demiş. cin de demiş yol kaç şerit olsun bu acıklıyo mu biraz yarıldım abi walla doğrudur dedim ya kıza aşkım dedim utanıyom söleme dedi salak ya o söz için acaba kaç kız werir be...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bence kızlar öküz kardesim bendede var bi tane ugras ugras bitmiyo be kardes :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kızları anlamak imkansız bendede bole bi durum olmuştu ama ben anlam veremiyorum kızlara davranışlarından oturu cok dengesiz var ortalarda .......[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kiz arkadaslariniz denyo diye ,sucu bütün kizlarin üzerine atmayin rica ederim pls.[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Eylül 2005 21:37 tarihinde demiş ki: kiz arkadaslariniz denyo diye ,sucu bütün kizlarin üzerine atmayin rica ederim pls. alınma cok dengesiz var dedim butun kızları kast etmedım cok tatlı sevımlı olanlar anlayıslı olanlar da var haa bide melek gibi olanlar var ahh ahh :)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sen öküzssün kaan buda sorulurmu?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Vanilla sen hariç bütün kızlar öküz dedim ben yanlış anlama...!:D[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ilişkinin de çeşitleri var tabi ki. bir kısmı arabaya verir. bir kısmı karşısındakinin davranışlarına. (kalbini) ;)[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: BeIlow, 17 Eylül 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Tamam ben öküzümde böyle olmaz ki yaa :P İşe başlamışım, takılıyorum, tatlı bi kız var. Asıldık, konuştuk, tanıştık :P . Sonra samimiyet oldu filan. Ben buna senden hoşlanıyorum filan dedim :D Kızın dediği ; Bende senden hoşlanıyorum ama seninle çıkamam dedi. o_O oldum. Dedim neden çıkamazsın ee hoşlanıyorsan sorun nedir filan ? Sorun sen değilsin ben filan dedi işte :P Çıkamam üsteleme gibisinden bari bi akşam yemeğe götüreyim diyip zor bi yemek kaptım eheheh :D Bu kızlar naz mı yapar hep yoksa cidden böyleler mi her zaman delircem yaa :D Çıkarmışta biraz zaman gerekliymiş bence acele etmişsin bence.Olsun moral bozmak yok dönüp dolaşıp çıkacak senle sen o durumdaki bir kızı bağlamazsan gelme bi daha pati senin yüzüne bakmaz Bellow :P[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kizlara okuz denmez, daha cesitli tabirler var ama kullanirsam atilirim forumlardan. ha hepsine denmez tabi.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar