Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cİn Çağırmayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu benim de içimde olduğum çok eski bi kayıtdır bolca küfür vardır içinde kesinlikle yaşanmış bir olaydır

http://rapidshare.de/files/4499251/C_N__ag_rmay_n.AVI.html

tekrer söylüyorum küfür bol miktarda vardır içinde orda iki tolga var o tolgalardan birisi benim mekan bizim öğrenci evi .[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Mesaj tarihi:
Hoca anladık küfür varda olayı acıklasan biraz ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
nasıl açılıo bu anlatsanıza bi...linke tıkladım bissürü ingilizce bişey yazıo
nereeye tıklıcam[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Mesaj tarihi:
Altta Free butonu var ona tıklıyacaksın, sonra açılan sayfanın alt kısmında geri sayım başlıyor sayım bitince linke tıklayıp indiriyorsun.
Edit: Nonserviam önce davrandı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Ağustos 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi krize girdim yaw auuhau orda sürekli korkan bi tane tip var o öldürdü ya sus kertirecen küfür etme diyor zuhauha[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Ya kim çarpıyomuş..
Safsata bana göre..
Hadi Din-Tanrı neyse diyorum da..
Yok cin girmiş, yok şeytan girmiş. Yok cin çarpmış, yalan abi bunlar..

ha çarpacağı varsa da zaten çarpılmışım, belki düzelirim beynime kan gider..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 29 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Sende sorun var açılıyor
Acılmıyor diyen kim ben onu anlamadım[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
Bu aradabu olay gercekmi daha sesleri duymadım ama ortada sanırım fincan var vede hareket ediyor ? bu uygulamayı biliyorumda tuttumu onu soruyorum[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
KaMoNJuK, 29 Ağustos 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 29 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Sende sorun var açılıyor
Acılmıyor diyen kim ben onu anlamadım

açılmıyor diyen biri vardı sanırım mesajı silinmiş[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
  • Yeni Oluştur...